To už zase nejsou léky na horečku?![]()
Nurofen jsem nakonec sehnala v nemocnici, ale paralen není.
To už zase nejsou léky na horečku?![]()
Nurofen jsem nakonec sehnala v nemocnici, ale paralen není.
Evaeva Nejakej paralen i panadol maji na rohliku, ale netusim, kterej shanis konkretne.
Vari aha, díky, to mně nenapadlo zkusit, kouknu se. Potřebuju malé tablety, asi je mít nebudou, ale co kdyby. Naštěstí mám aspoň 500, tak budu půlit.
Evaeva my kdyztak máme, ty 125
žluťásek díky, nech si je, očividně je to podpultovka
Už dělím ty velké.
Malenge urcute je maji v teddy. Narozeninove balonky a svicky myslim. Dočítám pozdeji
Evaeva Jee, ani mi nemluv, velkamala má od včera poměrně vysoké teploty, ale myslela jsem, že nedostatek léků na horečku je už zažehnán. Žádné zásoby nemám, měla jsem lahvičku od každého abych mohla prostridavat případně a to je jak prd
Karja to jseš na tom líp než já, já měla půl platíčka paralenu a čtvrt lahvičky nurofenu:) Ale ono je teda všechno kromě toho paralenu v malých prášcích. Nurofenu měli v Motole dost, tak bys asi taky uspěla v nějaké nemocnici. Ale taky jsem myslela, že už je to pryč, že uspěju v první lékárně. Odpolední propustka byla trochu delší než jsem si myslela. Velkémalé můžeš kdyžtak nadrtit ten paralen pro dospělé, půlku 500 (pro 20 kg dítě) a dát třeba do lžičky medu.
Evaeva No, tak hlavně že jsi uspěla! Ten miniparalen ještě mame, ale děti mi to blbe polykají. Nejlepší je ten sirup. Jsem zvědavá, co se z toho vyloupne, teď jsou to zatím jen vyšší teploty od pátečního večera, bez dalších projevu, tak uvidíme.
Karja právě že to můžeš nadrtit nebo starší to kouše. Já jim už nemůžu dávat ten paralen sirup, po tom hrozném množství zvrací. Oni teda při viróze zvrací i bez toho, ale tohle je jistota.
V pohodě, já jsem tam ty sušenky nesla, aby se snědly!
Ach jo,u keenů zřejmě přestali vyrábět trekovky, co jsem kupovala klukům. A všechny náhrady nejsou nepromokavé ![]()
Boty, ani mi to nepripominej. Dnes jsme to dávali dohromady a chybí ty vůbec nejdebilnejsi, celorocky vyšší. U nás na té Vysočině nejde moc prehupsnout ze zimních do nízkých tenisek, musí být něco mezi...ale může se to nosit měsíc, měsíc a pul nebo taky dva týdny žejo...a zrovna mi to chybí u té mladší:-D.
Karja já jim celoročky kupuju kožené, ty už by klidně mohli nosit (ale nemůžou, zatím čekám na balík
). Ale právě když bylo třeba +7 a hodně mokro, dávala jsem jim ty trekovky, nebo do lesa a tak. Ale když je bude mít měsíc, tak je ještě dobře prodáš.
Jak je dceři? Už víš, co jí je? Tady je pořád lazaret, teplotu mají oba 39 klidně. Upřímně doufám, že je to nějaká divná chřipka, protože tohle bych teď fakt chytit nechtěla (s mužem jsme očkování). Akorát mně mate, že starší měl takový pomalý náběh a oba mají trochu rýmu. Ale na takovou tu klasickou virózu s rýmou a kašlem to nevypadá.
Evaeva a ake si kupila? Tvoj ma tusim tiez uzku patu? Zeby som okopirovala, ja totiz nemam este vobec nic ani vybrate ![]()
Evaeva Včera jsem ji naměřila večer 39,6. Lihovým teploměrem, takže klidně mohla mít i víc, ona si to zas nenechá tak dlouho. A dneska už teplotu nemá, nemá rymu, nemá kašel....tak nevím, snad už ji to pomalu přechází a měla prostě jen ty teploty. Od pátku by se snad nějaky další příznak přidružil. Snad to nechytnes. Ale minulý rok měla velkamala strašnou virózu s rýmou, vysoké teploty, byla úplně hotová, teď mi to hlásila i švagrová, že oba kluci měli virózu a vysokými teplotami, takže to tak může být.
Boty koupím nějaké obyčejné, velkamala má celorocky nějaké od Bati za 400 a jsou dobré, lehké, na tu přechodnou sezónu je to dobrý. Předprodej vůbec nepěstuju, takže mi to pak bude ležet doma:-D
Mrakoplas pro staršího Babybare a pro mladšího Frodda, ale u nich se bojím té podrážky.
Evaeva já jsem zrovna minule měřila stelku Keen Hikeport a Froddo BF a jsou ve stejné velikosti prakticky stejně široké. Docela mě to překvapilo, ty keeny vypadají užší. Kupuju ty vyšší kotníkové, jsou stopro nepromokavé. Mají vyšší s označením MID a nízké LOW. A ty kotníkové jsou buď na gumičky plus jeden suchac nebo na dva suchace.
Karja tak to vypadá, že to bude mít rychle za sebou (jestli se jí teda ještě něco nevyrazí). To je dobře.
Já prodávám akorát ty boty, ty hlavní kluci nedědí, tak se dají relativně dobře prodat.
žluťásek ty hikeport jsou ale asi tužší, ne? Loni měli ty Chandler cnx, nízké bohatě stačí, kór když letos žádné túry nebudou, mladší nic neujde. Ty právě byly hodně pružné, měkké, ale měly vzorek a hlavně jsou wp.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.