Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 19. března 2023 20:21

Evaeva

Jo, já to tady monitoruju furt, co z toho bude, ale dneska neměla přes den teplotu vůbec, tak si říkám, že to by snad už něco bylo....no ze školky je omluvená, tam je hroznej lazaret, takže tam ať jde v plné kondici. 

Já jsem na ten prodej úplně levá, mám tu asi milion věci, co bych mohla prodat, ale hrozně mě to obtezuje. A jako nemůžu říct, že bych měla nějak nadbytek peněz, takže by se mi to i hodilo, ale prostě mi to nějak nejde. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 20:24

Karja já všechno jinak schovávám, spoustu věcí jsem měla po ségře nebo mi to koupila mamka a druhá ségra by už taky mohla mít děti. Akorát chci pak prodat ty velké věci jako kočár nebo autosedačku, to se blbě skladuje. Ale třeba jednu postýlku máme ještě po mě a jednu dokonce po mamce

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. března 2023 20:32

Evaeva jako ta nova Froddo podrazka je strasna. Sezonu podle me nevydrzi. Kupovala jsem je 31.10, nosil je 2 tydny, do 16.11, potom do pulky ledna nebyl ve skolce a nosil zimni boty, ty prestal nosit v pulce unora. Takze celkem mesic a pul noseni? Ani to ne, protoze i ten za posledni mesic byl ve skolce tak pulku...a vypadaj takhle. (na patach byl normalne plastickej vzorek tak jako uprostred boty)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 20:50

711990 jo, mladší má zimní froda, sjeté je má do oranžové, nosí je teda celou zimu. Já teda stejně nepočítám, že mu na podzim budou, ale hlavně podle fotek by měli mít tu starou. Na druhou stranu, sjetou podrážku měli u těch bf pokaždé, dokud měli odrážedlo.

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 19. března 2023 20:51

711990 Evaeva My máme podrážku řekla bych jinou, jak podle barvy, tak i struktury toho odrbání a jako je uplně dorasovaná...normálně se jim to sedřelo na skluzavce. Jinak bych ty frodda koupila znova, ale mají to absolutně ohoblovaný a to jako tu skluzavku nemají běžně denně na hřišti, mají to z nějakých výletů. Ted na školkovém hřišti je a myslím, že bych mohla koupit za měsíc nové boty. Právě jsem ted o víkendu hledala kožené, nebarfoot, se širší špičkou a aby byly levné... A nezadařilo se:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 20:53

Karja právě že ty Frodda mladšímu seděly, ale ty jarní jsou stejně trochu jiné. Loni měl Koel4kids, ale ty jsou ještě dražší.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. března 2023 20:54

Evaeva no, takhle vypadaly ty 3.5m noseny zimni, se starym typem podrazky. Rekla bych, ze kapku rozdil...(a stejne tak vypadala podrazka vsech predchozich bot, za celou dobu neochodil boty zespoda)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 20:57

711990 no naše byly trochou horší, ale souhlasím, taky jsme je měli. On teda už snad přejde na kolo, to odrážedlo to rasí nejvíc, vždycky to vidím na patách.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 20:59

711990 kluci mají podrážky vždycky trochu jeté, nikdy nejsou takhle jako skoro nové, to se mi u bf nikdy nestalo

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2023 20:59

Evaeva to su asi obidvoje bf? To nechcem, za prve tiez vzdy odisla hned podrazka na päte (tusim jedine jonapy to neurobili) a za druhe jedine jedny bf co neboli synovi siroke bol ten jeden model jonap. A tie su nizke a bez okopovej spicky. Aj by som ich kupila znova, ale syna v nich po dlhsom chodeni boleli nohy (no nie je proste adept na bf obuv).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 21:00

Mrakoplas jojo, já skoro nic jiného nekupuju.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. března 2023 21:02

Evaeva hele je mozny, ze Tondovi rostou nohy tak rychle, ze to nestiha nicit:D ted jsem koupila Affenzahny, Frodda uz mi prisly trosku moc siroky, navic ta pitoma podrazka. Tak uvidime. Ale jsou to spis takovy jarni slupicky, na podzim a zimu musim vybrat neco jinyho. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 21:08

711990 kluci nosí ty klasické bf i v zimě a nikdy si na zimu nestěžovali ani nemají studené nohy. My teda nikde nestojíme (teda oni nestojí ) Jinak obvykle mají boty na jaro, další na léto,... akorát jednou se mi stalo, že jarní vydržely na podzim. Ale oni fakt hodně používali to odrážedlo a nepoužívají tu brzdu.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 19. března 2023 21:15

Starší dítě šlo z 28 rovnou do 30, jak v případě těch nízkých froddo kožených tenisek, tak i goracovek. tak jsem letos místo goretex superfit zkusila koupit primigi, protoze ty superfity za a, nedělají absolutně v holčičich barvách  a za b, superfit ve 30 už jsem nesplasila na normální podrazce. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 19. března 2023 21:15

Evaeva no Tonda taky, letos mel zimni bf Frodda na stary podrazce, ty byly skvely a vloni a predloni Pegresy. Ale ty Affenzahn jsou oproti Froddum mnohem tenci, dokonce je ta bota zvenci i mensi, ackoliv ma o pul cm delsi stelku. Proste nemaj takovej okop, tak silnou podrazku, jsou z tenci kuze...na jaro super, ale na podzim do bahna ve skolce spis ne.

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 19. března 2023 21:17

Evaeva jo, ty hikeport jsou o dost tužší než chandler. Trochu teda povolí nošením, zezacatku v nich chodil jak robot, že jsem chtela koupit jiný. Ale zmekly, uz jsou lepší. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 21:18

711990 aha, tak to jo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 21:19

žluťásek no jasný. Letos mám pro staršího nějaké bazarové a snad koupím i pro mladšího a pěkně si je schovám

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 19. března 2023 21:27

Zítra jsem mít volný den, syn ve školce a já volno z práce, naplánovala jsem si na to dopoledne čtyři různý věci. 

U oběda jsem si všimla, že má syn trochu červený jedno oko a do pár hodin se mu úplně zalilo hnisem. Takže místo volnýho dne mám zítra doma dítě s asi zánětem spojivek a musím obvolat ráno neprustrelny místní oční nebo se nacpat k dětský doktorce pro recept a pak objet milion lékáren, protože atb kapky prej zas nejsou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 21:35

žluťásekběž k dětský, možná bude stačit i zavolat. Já tu mám možná ještě i ten ATB krém, ale asi už bude prošlý, když tak napiš, kouknu se.