Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:03

žluťásekmám v lednici 2 týdny otevřené O- septonex a Tobrex oční kapky, pravděpodobně je už nevyužijeme a za chvíli bych je vyhazovala. Tak kdybys byla v nouzi, ozvi se, věnuji. 

Offline Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:17
Reakce na Mrakoplas:

Evaeva to su asi obidvoje bf? To nechcem, za prve tiez vzdy odisla hned podrazka na päte (tusim jedine jonapy to neurobili) a za druhe jedine jedny bf co neboli synovi siroke bol ten jeden model jonap. A tie su nizke a bez okopovej spicky. Aj by som ich kupila znova, ale syna v nich po dlhsom chodeni boleli nohy (no nie je proste adept na bf obuv).

​kamarádka dceri s hodně úzkou nohou a kotnikem kupuje Lurchi, okop trochu maj. 
my jsme na druhy strane spektra, i asi 90% bf je furt v prstech úzkých, teď po zimních pegresech a podzimních fare bare jsem koupila nízký koel a dobře ji sedí, doufám, ze boty nebudu muset zas nějakou dobu řešit!!!! 

Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:17

Děkuju jste moc hodný! Zatím kapeme Ocuflash a uvidíme ráno, jak to bude vypadat. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:20

Potrefenáhusa prsty nema tak uzke, prave skor sirsie. Ale ta päta a členok su nepomerne uzsie k zbytku. Na to snad boty ani nie su. Ale pozriem tie Lurchi, vdaka za tip. 

Offline MPLee
3046 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:25

Mrakoplas podívej se i na Affenzahn. Mají na webu k vytištění šablonu s přesným tvarem a velikostí a vydrží fakt hodně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2023 22:27

Mrakoplas to budou lurchi úzké, i ty bf jsou viditelně užší než třeba kupuju klukům já, taky mají hubenou patu a prsty široké.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 19. března 2023 22:46

Boty!!

V pátek jsem objednala nejen tenisky staršímu dítěti, ale i capáčky tomu mladšímu Šířka chodidla 4,5 cm, no nebylo to snadné...

A zjistila jsem, že starší dítě nemá nárt, koupila jsem sandály fila, prý nástupce Nike Sunray, které se bohužel přestaly vyrábět, ale ty fily jsou tedy na výrazně macatější nohu. Kdyby někdo měl zájem o číslo 30, v bílé barvě s oranžovou podrážkou, dejte vědět...Mrzí mě to, jsou lehké, vzdušné, určitě rychleschnoucí, akorát dceři volné přes nárt tak, že je budu muset vrátit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. března 2023 23:37

MPLee Evaeva vdaka, no ja este bojujem aj s jeho nizkym priehlavkom, na tom vacsinu topanok znici - tak silno si zatahuje suchy zips az ho urve

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. března 2023 07:40

Mohučanka nie nie nie nieeeee nike sunray uz nie su????? jezis to budem musiet zas kupit nejaku fejkovu napodobeninu vo wallmarte posles mi prosim do spravy fotku a rozmer vnutornej dlzky? ja by som ich ked tak vzala

o mesiac cestujeme na miesto kde je uz leto a mne az na zaklade tejto diskusie doslo ze nemam sandale ani platenky synovi kupujem barefoot od protetiky (siroka noha+vysoky nart) ale pokial mate tip na nieco lacnejsie tak mi prosim dajte vediet

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 20. března 2023 07:47

Po rekordných 7 dňoch v škôlke je Lukasko opäť doma. Cez víkend pokaslaval a dnes v noci začal soplit.  Kiežby to ostalo len pritom, bez teploty.

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 20. března 2023 08:52

žluťásek pokud byste měli nouzi, my spojivky akorát vyléčili, mám tu tobrex kapky i mastičku, v kapkách je určitě víc jak polovina a mastička je prakticky celá, kapala i mazala jsem z výšky, oka se to nedotýkalo, takže můžu určitě předat, budeš-li potřebovat, ozvi se.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 20. března 2023 10:05

eless ten "barefoot" typ už se nevyrábí. Myslím, že to byl typ 2. 

Offline Kokoska
35152 příspěvků moje polička 20. března 2023 11:21

letfenixa náš menší kroutí dneska šestý den v řadě, ale prý už je to na hraně. Co to sakra pořád je?

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 20. března 2023 11:26

Holky jsou doma, ale vicemene už zdravé. Sambo má HO, tak jsem ráno jela nakoupit, sama. Bože to bylo tak boží, svítilo takové to pěkne ranní sluníčko, byl úplně nádherný vzduch, člověk si v klidu prošel co chtěl, zvládl dvakrát tolik obchodů, potkal mě švagr a úplně se mi vysmal, myslím, že jsem se tvářila jak na tripu:-D.  

No a koupila jsem si kýbl a štětku na záchod, úplně v klidu jsem si to vybrala, normálně to ani není růžový, je to podle mě! A hrníček do školky, jeden, ani jsem nemusela dva. Pohoda! Pak se mi tu sepraly o ovladač - kdo ho bude držet! Ne ovládat, držet...

Offline letfenixa
10934 příspěvků moje polička 20. března 2023 11:56

Kokoska idem mu  dnes kúpiť  konvicku  na vyplachovanie,  len či ho  prinutim ju používať

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. března 2023 12:02

Karja taky jsem měla ráno vycházku Dneska je venku nádherně, tak to bylo příjemné osvěžení.

Offline Pinot Noir
30023 příspěvků moje polička 20. března 2023 12:12

Omg, boty mi ani nepřipomínejte! Po dobré zkušenosti se zimními botami z Decathlonu jsem koupila Ríšovi jarní boty tamtéž. Při prvním použití, kdy je stačil dost zaprasit, jsme zjistili, že ho dřou pod kotníkem. Takže má evidentně moje hnáty. . Jsou nepromokavé, textilní, takže o nějakém povolení nemůže být řeč. Můžu je hodit do popelnice.

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 20. března 2023 12:31

Pinot Noir Hod je do krabice a pak budou třeba Vikimu. 

Offline Karja
44901 příspěvků moje polička 20. března 2023 12:37

Evaeva Ja půjdu snad ještě navečer. V sobotu jsem byla u kamaráda, a já jsem šla a nějak jsem se jako rozhlizela, jestli neuvidím někoho známého, tak se tak jako ohlížím, zazvoním tam, o něčem se bavíme, jestli chci kafe, pak že si bude objednávat garnýže nebo co, tak mu říkám, proč nemá kolejnice a on že to má v pokoji do ulice, tak tam jdeme, prohlížím závěs, zatahujeme, jak to jezdí....a já mu říkám ,,ty vole, mě kdyby někdo pozoroval, jak si vykračuju, rozhlížím se na všechny strany a po 5 minutách už zatahujem závěsy,,. Jako ono to takhle nevyzní, ale situačně to bylo hrozně vtipný:-D:-D. Přitom takovej nudnej život a i rozhovor teda, od garnyzi jsme se přesunuli k řízkování kytek. 

Offline Malenge
4857 příspěvků moje polička 20. března 2023 12:50

Karja mně to docela vyznělo teda  pak ještě je otázka, za jak dlouho jsi odcházela a jestli ses taky rozhlížela!