Malenge No právě že jsem vycházela asi za necelou pulhodinku a strašně rychle chvátala domů:-D.
Vše o těhotenství a dětech
Karja
pěkný!
Karja No, tahle tvoje dopolední aférka mi taky zlepšila náladu :o)
DruI Já doufám, že to teda i někdo skutečně viděl! Když je to potenciálně tak zábavný;-)
Viktor začal říkat fuj a vzhledem k tomu, jaká je asi většina věcí v jeho očích, tu máme fuj dvakrát do minuty. ![]()
Pinot Noir Ale už mluví! ![]()
Pinot Noir Nejdřív se samozřejmě naučí to, co nejvíc potřebuje, to je jasný ![]()
Pinot Noir tak je důležité, že už dovede nelibost vyjadrit i slovně. Ono to kolikrát dost pomůže, když bude najisto vědět, že tomu rozumíte. ![]()
Len to je fakt ![]()
continuity brrr jo, jsou to náznaky řeči. Tak na úrovni 18měsíčního mimina. ![]()
Pinot Noir no, jednou tu pusu nezavře a ještě budeme vzpomínat
Dorazilo to Logico? Doufám, že to pošta nezašantročila
MaeGandal nedorazilo ![]()
Myslela jsem, že to nějak vyšumělo, vůbec mě nenapadlo, že jsi ho poslala.
Pinot Noir
naše řekla až Ble ve dvou a čtvrt
Karja prosím tě jaks řešila ty ztracené nausnice u holek, koupila jsi nové? A nezbyla ti doma kdyztak ta jedna neztracena?:D že nemá menší dítě jednu nausnici jsem si všimla až večer, ve školce byli jak venku tak v tělocvičně, pak jsme jeli k babi, takže možnosti kde by mohla být je hodně...
rasaNori No jednu neztracenou mám, po prababičce, ale to jednou vrátím tchýni, až se to nějak uklepe, asi až jí pořídím vnuka nebo nevim:-D. A pak ty ztracené nějaké obyčejné stříbrné jsem prostě dopárovala, protože je ztratila dvakrát a já už radši kupuju ty samé. Pokud máš obavy, že by jí mohla ta dírka zarůst, tak stačí jí to třeba jednou za týden protáhnout nějakou jinou naušnicí, u té malé to zarostlo dost brzo, ale měla to píchlé ani ne rok, ale ta větší ta byla několik týdnů bez naušnice a to už je skoro jak s dospělým, tam se s tím nic nestalo.
Karja ony maji nausnice z bílého zlata, jiné jim dělaly problémy tak jak me
no nic, jdu hledat kde sehnat jednu nausnici:D
Karja prosím tě, vyřešila si nějak ten dcery koutek? Poradili ti něco v lékárně? Synovi se teď taky nechce hojit, tak že bych nemusela k doktorce.
V neděli se Adalbertě narodila sestřenice přes koleno a já mám strašnou radost a zároveň je mi smutno. Včera jsme zapíjeli, byli u toho hrdí prarodiče, kteří se můžou přetrhnout, co udělat dřív. Doma mají nachystáno, vymalováno, včetně estetického proutěného košíku a ledničky plné jídla (zatímco my máme v ložnici plíseň, která je sice zmrtvená, ale není čas vymalovat, topíme se v nepořádku, chlupech a já už tři dny jím ohřívaný těstoviny). Samozřejmě se holčička narodila za tmy, vaginálně, jen s porodní asistentkou. Já vím, že je skvělý, že mám zdravý dítě, co se tady na mě směje, že se narodila o sedm týdnů dřív a jedni prarodiče se tváří, že vnouče nemají a druzí řeší takové věci, že je situace u nás tolik netankuje, ale dneska je mi z toho hrozně smutno. Fňuk.
A abych si jen nestěžovala, včera celý večer dělala reklamu na miminko a já šla do baru o hodinu dřív než muž s ní a stihla jsem deci vína a popovídat si bez dítěte na koze!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY