Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 21. března 2023 09:50

GChK to věřím, že tě přemohly emoce.

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 21. března 2023 12:04

Evaeva Myslím si, že ten dcery koutek byl pupínek z té sedmé nemoci. Takže to vyřešil čas. Snad mu něco pomůže. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 12:09

Karja jo, to mohl být. Tu teď naštěstí nemáme:) Asi s ním stejně budu muset vyrazit, horečky má už skoro týden a je takový mátožný, tak nevím.

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 21. března 2023 12:14

Evaeva To vyrazte, at ještě nemá nějaký bacil. Držím palce. 

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 21. března 2023 13:07

Kdyz se tu resily boty, nemate nekdo tip na ohebny tenisky? Celorocky maji zatim ricosty, ale priznavam se, ze na to jejich praseni v pisku je mi bot za dvojku docela lito.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 13:31

Objednala jsem synovi šedivý boty.... prý jsou holčičí ale zdá se, že se přes to přenese.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 21. března 2023 13:43

Pouštím si hudbu a když začala hrát písnička, co jsem měla nějakou dobu jako zvonění, tak Bonnie zvedla hlavu a začala poštěkávat, a Šárka si přestala hrát, prohlásila "tata!" a rozvlnila pupík do rytmu. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2023 14:25

GChK Přemýšlím, co ti napsat, aby te to povzbudilo ... s prvním jsem si prožila (z mého pohledu) peklo, takže chápu tu "zavist", ze to mají ostatní snazší a ruzovejsi. Na druhou stranu, za par let se ta křivda trochu otupí, ditko ti to vynahradi ... a musím říct, ze s druhým to byla reklama na porod a sestinedeli a vůbec. I ten estetickej kosik mám  Tak asi jedine - vydrž (a zkus to znovu )

Online Karja
44905 příspěvků moje polička 21. března 2023 14:28

MP Meri To je hezký a pak to můžeš mít třeba na seno nebo na bylinky!

GChK Ted ti to přijde těžký, ale časem otupíš a nebudeš mít vůči dotyčným už žádná očekávání a bude ti to šumák. To je podle mě nejlepší rada, nic neočekávat, ono tě to pak nebude zraňovat.

Online žluťásek
8880 příspěvků moje polička 21. března 2023 14:42

Karja tvl na seno se tu směju nahlas

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 14:58

Myslíte, že košík je záruka spokojeného mateřství ...ten totiž mám, i když zdaleka ne tak hezký

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:19

Evaeva Těžko říct, na tom balkone v něm ležela přesně dvě minuty  (snad si zvykne, doma ho ma celkem rada a bylo by to pro mě dost ulehčení)

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:27

Karja , MP Meri Evaeva a další.

Děkuju všem . Já si mateřství užívám moc a i přes ten start to zvládáme dobře, ale občas mě to dopálí.

Mám místo košíku půjčenou postýlku z porodnice...

Nicméně konečně doceňuji nosnou funkci kočárku. K tomu ještě pes na ruce a miminko, co řvalo, protože jsme byly už hodinu venku , ale venku je JARO!!!!

Online Potrefenáhusa
39006 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:31

Evaeva záruka spokojenyho mateřství je starej kočár houpací 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:36

GChK potvrzuji, že základ je nic neočekávat. Pak můžeš být je příjemně překvapená a postýlku prostě vrátíš a nebude ti doma překážet, zatímco co s košíkem, nemáš-li seno?

Jinak já se zítra chystám na kočárek naložit přepravku s kocourem a odfrčet na veterinu, bude to o moc snazší než ho vláčet v ruce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 15:45

Potrefenáhusa já mám ten košík s podvozkem, používala jsem ho jako postýlku. Ale je fakt, že kočár na balkoně je druhá super věc.

MP Meri za chvíli vydrží čučet na břiše, to se jí určitě bude na balkoně líbit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 15:47

GChK to je naprosto nejdůležitější funkce kočárku, dost jsem teď na horách litovala, že už ho nemáme, tam bysme naložili celý ten cirkus i s jejich lyžema

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 21. března 2023 15:54

Evaeva mě chybí kočárek v zoo vzdycky:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. března 2023 16:03

rasaNori v Praze půjčují takové ty vozíčky:) Muž ho teda radši vezme na ramena, ale myslím, že letos na dovolenou možná ještě kočár vezmeme.

Offline Tabea
8263 příspěvků moje polička 21. března 2023 16:42

Mohučanka já na kočárku přivezla z Lidlu srolovanou matraci i žehlicí prkno (dvě různý akce). Jestli dítě bylo uvnitř už teda nevím, ale kočár byl tank a uvedl fakt všechno.