GChK to věřím, že tě přemohly emoce. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Myslím si, že ten dcery koutek byl pupínek z té sedmé nemoci. Takže to vyřešil čas. Snad mu něco pomůže.
Karja jo, to mohl být. Tu teď naštěstí nemáme:) Asi s ním stejně budu muset vyrazit, horečky má už skoro týden a je takový mátožný, tak nevím.
Evaeva To vyrazte, at ještě nemá nějaký bacil. Držím palce.
Kdyz se tu resily boty, nemate nekdo tip na ohebny tenisky? Celorocky maji zatim ricosty, ale priznavam se, ze na to jejich praseni v pisku je mi bot za dvojku docela lito.
Objednala jsem synovi šedivý boty.... prý jsou holčičí
ale zdá se, že se přes to přenese.
Pouštím si hudbu a když začala hrát písnička, co jsem měla nějakou dobu jako zvonění, tak Bonnie zvedla hlavu a začala poštěkávat, a Šárka si přestala hrát, prohlásila "tata!" a rozvlnila pupík do rytmu.
GChK Přemýšlím, co ti napsat, aby te to povzbudilo ... s prvním jsem si prožila (z mého pohledu) peklo, takže chápu tu "zavist", ze to mají ostatní snazší a ruzovejsi. Na druhou stranu, za par let se ta křivda trochu otupí, ditko ti to vynahradi ... a musím říct, ze s druhým to byla reklama na porod a sestinedeli a vůbec. I ten estetickej kosik mám
Tak asi jedine - vydrž (a zkus to znovu
)

Karja tvl na seno
se tu směju nahlas
Myslíte, že košík je záruka spokojeného mateřství
...ten totiž mám, i když zdaleka ne tak hezký ![]()
Evaeva Těžko říct, na tom balkone v něm ležela přesně dvě minuty
(snad si zvykne, doma ho ma celkem rada a bylo by to pro mě dost ulehčení)
Karja , MP Meri Evaeva a další.
Děkuju všem
. Já si mateřství užívám moc a i přes ten start to zvládáme dobře, ale občas mě to dopálí.
Mám místo košíku půjčenou postýlku z porodnice...
Nicméně konečně doceňuji nosnou funkci kočárku. K tomu ještě pes na ruce a miminko, co řvalo, protože jsme byly už hodinu venku
, ale venku je JARO!!!!

Evaeva záruka spokojenyho mateřství je starej kočár houpací
GChK potvrzuji, že základ je nic neočekávat. Pak můžeš být je příjemně překvapená
a postýlku prostě vrátíš a nebude ti doma překážet, zatímco co s košíkem, nemáš-li seno? ![]()
Jinak já se zítra chystám na kočárek naložit přepravku s kocourem a odfrčet na veterinu, bude to o moc snazší než ho vláčet v ruce.
Potrefenáhusa já mám ten košík s podvozkem, používala jsem ho jako postýlku. Ale je fakt, že kočár na balkoně je druhá super věc.
MP Meri za chvíli vydrží čučet na břiše, to se jí určitě bude na balkoně líbit.
GChK to je naprosto nejdůležitější funkce kočárku, dost jsem teď na horách litovala, že už ho nemáme, tam bysme naložili celý ten cirkus i s jejich lyžema![]()
Evaeva mě chybí kočárek v zoo vzdycky:D
rasaNori v Praze půjčují takové ty vozíčky:) Muž ho teda radši vezme na ramena, ale myslím, že letos na dovolenou možná ještě kočár vezmeme.
Mohučanka já na kočárku přivezla z Lidlu srolovanou matraci i žehlicí prkno (dvě různý akce). Jestli dítě bylo uvnitř už teda nevím, ale kočár byl tank a uvedl fakt všechno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY