MP Meri Gratuluju a přeju, ať se všechno brzo ustálí a jste všichni v pohodě. Držím palce! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri moc gratuluju (teda spis k malemu, nez k porodu;) a drzim palce at uz je jen lepe...
MP Meri Gratuluju a držím palce do dalších dní ![]()
Gratulujem a prajem všetko dobré ![]()
MP Meri
Gratuluju a tobě držím pěsti, taky si pamatuju, jak jsem první dítě musela po kojení dokrmovat, protože nepřibývalo na váze a málem jsem se z toho psychicky zhroutila, s odstupem se tomu směju. Tak ať už je všechno jenom dobré!!
MP Meri Blahopreju k miminku! ![]()
MP Meri Gratuluju k miminku a držím palce, ať už máte všechny komplikace vybraný a dál už je všecho v pohodě! ![]()
Pche! Uz jsem tady nekde psala, ze si snacha stezovala, ano stezovala! ze haranti jsou nacichly mym parfemem!
O to vic me ale potesila, kdyz mi naposled (jinej) parfem pochvalila. Teda pochvalila... volila vyrazy jako jemny a nevtiravy. Ze by byla tak prohnana a myslela to nejak vyznamne?
no mozno ma strach z tvojej reakcie :D ja sa svokry nebojim tak si to mozem dovolit povedat na plnu hubu :D
Blahopreju! A krmenim si nedelej starosti, kdyz to nejde jinak, tak na Sunaru vyrostly miliony harantu ![]()
Strach ze me asi nema (skoda
), je spis lstiva jak Afghanec!
MP Meri Gratuluju a super, ze uz jste doma!
MP Meri Díky za obsáhlý report a velká gratulace..! ![]()
Hurá, gratuluju!
Mě uklidňovali, že to spaní se otočí do konce šestinedělí, ale nakonec to trvalo jen asi dva týdny, držím palce. Já přes den taky spát nemohla.
MP MeriGratuluji a preji uz jen krasne a pohodove dny.
A ja si vyjimečně nejdu posťežovat, mlaďas je posledních pár dní celkem v pohodě,dá se s ním domluvit, je víc v pohodě. Vím,že je to jen omyl a náhoda a že když si něco pochválím jde to do kopru, ale stejně to udělám:-)
Až jsem si říkala,jestli se nepokusím odplenkovat. Takže vy zkušenějši, jak na to u dvouletého tvrdohlavce?
tzaziki https://www.vanickovani.cz/jak-se-zbavit-plenek/ Indianska metoda stoji za vyzkouseni ;-)
MP Meri tak vidím, že se svýma 39 hodinama jsem žabař. Gratuluji a přeji klid a spánek a zdraví.
tzaziki u nás pomohlo vždycky motivovat, a to průběh odplenkovávání byl pokaždé jiný, každé dítě má jinou povahu. Ale nějakou motivaci potřebovali všichni 3. Nejstaršímu věděl, že bez plenek bude moct na to super hřiště, které je jinak za plotem (školkové hřiště, kolem kterého jsme chodili na procházky). Nejmladší příslib školky nestačil, dokud jsme tam nebyly se podívat osobně a ona pochopila, že to je doopravdy. Navrhovala bych tedy nějakou motivaci, ať jsou to nějaké trenýrky s oblíbeným superhrdinou nebo něco podobného.
A přeji hladký průběh a hodně nervů, dvouletí tvrdohlavci jsou nejhorší.
Dnes som mala syna tretí raz v nosiči, opäť v ňom na hodinu zaspal a ja som sa parádne prešla, myslím (klop, klop), že som konečne našla spôsob, ako byť s malým na vzduchu bez plaču
.
Inak návšteva svorkovcov prebehla v rovnakom duchu ako inokedy, prišli, svokor rešpektoval čo sme mu o malom povedali, takže pri ňom bol malý spokojný a neplakal, aj sa na neho smial, svokra opäť ignorovala čo sme jej povedali dnes ako i po minulé návštevy, opäť raz do malého húdla nahlas nonstop celú návštevu, keď začal revať, vzala ho na ruky, odmietla si sadnúť na fitloptu a pohojdať ho (tým ho predtým ukľudnil svokor, sama som bola prekvapená, poslednú dobu sa veľmi nehce nechať nosiť a hojdať ani odo mňa), malý reval ďalej, chceli ísť kočíkovať, tak som im dala dieťa do kočíka, muž šiel s nimi. Z rozprávania muža viem, že sa malý ako tak ukľudnil, kým svokra nezačala na neho opäť hovoriť (fakt nemôžem za to, že to nemá rád...) a nezačala natriasať kočiar (áno, ani to nemá rád). No prišli domov do 10 minút, syna mal muž na rukách, pričom syn vrieskal prehnutý do luku tak, že som ich počula z prízemia (v tom luku ho aj doniesli domov). Ukľudnil sa až keď som si ho položila v spálni na posteľ a začala kojiť, pri tom do 5 minút od vyčerpania zaspal a za 10 minút sa mi zobudil s plačom.
Muž sa snažil svokre medzi tým vysvetliť, že takto na syna nemôže, že jednoducho v tomto období nemá rád, keď sa na neho vkuse hovorí, keď sa naťahuje a pod., na čo svokra reagovala slovami, že čo budeme robiť, keď sa bude mať socializovať s inými deťmi a ľuďmi, ktorí na neho budú rozprávať.
Čiže...ja to momentálne vzdávam, už 40 minút nám doma malý poplakáva, strháva sa a to bol celý deň dobrý, neplakal mi ani na prechádzke v nosiči, vlastne dnes nezaplakal celý deň a teraz toto. V sobotu máme krstiny, proste budem za opičiu matku a dieťa nikomu nedám, lebo inak sa obávam toho, že budeme musieť pre revúce dieťa odísť z oslavy ešte pred obedom, alebo ja skončím s malým zavretá v izbe ako dnes.
MP Meri veľké gratulácie a presne ako píše DrowRanger nestresuj sa keby bolo treba náhodou dokŕmiť. Keď je dieťa najedené, hneď je toho stresu menej a ono sa to zrovná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.