Mutziputzi Jasně, že kolona a půlkolona. Kolona je určo z francouzštiny, my jsme na výši. Nějaký obrozenecký věneček....
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu Hele, mně to nepřijde tak složitý, prostě bych šla vlastnímu synovi, druhému se omluvila a projevila zájem (jaké to bylo, fotky a tak...) a partnera bych poslala s ex-manželkou.
brrr
přesně, kolona! Teď když to píšu (a čeká mě jedna pravděpodobně cestou do centra) tak mi to přijde srandovní, ale věneček vůbec, pod tím bych si představila spíš svícu
nebo tak něco....)
Garfie No, mi ten věneček nějak evokuje ztrátu panenství (a že se tam teda asi musí dít věci) ![]()
brrr
přesně, mně taky, ale mě to staromilsky posunulo v těch představách spíš ke svatbě...
My teda v Praze žádný věneček neměli...zní mi to dost nemravně ![]()
Měli jsme prodloužené a plesy.
Mohučanka aleale, poslední hodina tanečních je v Lucerně ples?
Mohučanka My taky ne. Prodloužené a ples. A taky maškarní a raut - ty byly rozhodně nej!
Věneček je jak z časů páně Kondelíkových.
hodila jsem do googlu a kolony jenom na Moravě, se dalo čekat))
Věneček je jak z časů páně Kondelíkových.
No dovolte
v mým případě je to rok 2003. (uf... ale časy páně Kondelíkovy to teda nejsou)
Sweet Potato 1996 našeho! letopočtu
Mutziputzi Však jo, my tady tančíme, vy tam klátíte slečny v křoví ![]()
up to date, letos v Lucerně, vy kolony a plesy!!![]()
Zápis na sezónu 2019 / 2020 bude zahájen 15.listopadu 2018.
Pražské středoškoláky - nejčastěji z 1. a 2. ročníků gymnázií, obchodních akademií, průmyslových škol a odborných učilišť - učíme tančit už více než 25 let. Víme jak na to, aby to nebyla nuda, ale nevšední zážitek i s humorem. Současně i víme, že pohodové zvládnutí všecho je opravdu potřeba pár večerů. I proto mají naše taneční 36 vyučovacích hodin. Vyučovat vás budou naši taneční mistři, zázemí poskytnou nejlepší pražské taneční sály. Vyučujeme světový taneční program, ale i základy etikety, která se Vám bude hodit pro celý život.
Výuka v našich hodinách je zábavná a přínosná. Taneční lekce se nejčastěji konají v pondělí, v úterý, v pátek nebo v neděli. Každá lekce má devadesát minut, během kterých se naučíte základy jednoho nebo dvou společenských tanců, procvičíte tance naučené a zopakujete si základy estetiky a etikety.
Čeká vás Prodloužená, Gala Dinner, prosincový Vánoční ples se slavnostní polonézou a společenským programem a na závěr takzvaný věneček, závěrečný ples, na kterém budeme mimo jiné volit krále tanečního kurzu. A zúčastnit se můžete i dalších tanečních akcí, které najdete v programu akcí.
Mutziputzi Hele v 96? Není to pozdě? Já jsem o kousek mladší než ty a taneční jsme měli taky v 96. V Praze jsou taneční jindy než ve druháku?
edit: A ha, tak odle odkazu je máte ve druháku.
brrr V prváku pokud si dobře pamatuju
Aranel Myšleno v dobrém, rozhodně hezčí název než kolona. Tam si v lepším případě představím destilační (žeby odtud vítr vál?
)
Mutziputzi Aha a tobě nebylo letos 40? Protože jsem o tři roky mladší a taky jsem je měla v 96.
Ale tak v zásadě je to fuk, hlavně když víme, že se tomu trsání říká na Moravě a v Čechách jinak ![]()
Sweet Potato tss kolona a pulkolona, u nas ve druhaku, leta pane 2005:D
Prave jsem na Vinted ulovila 2 kombinezy Reima na skvrne, obe za 2000,- . Mam radost jak kdybych sobe koupila neco noveho:D
brrr hele jak jsem blbá, doufejme jen po ránu
V 96 jsem maturovala, taneční v prváku, tzn 92/93)))
Krásné, blahopřeju! Ať se vám šťastně žije!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.