Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. října 2018 18:23

DrowRanger ja obdivujem vas klud,  ja by som jej uz dieta snad do ruk ani nedala,  ked si neda povedat a vy potom musite cely den ukludnovat placuce dieta. Ja neviem to niektorym ludom fakt nedochadza alebo to robia naschval? 

Ja mam v tomto asi stastie na rodinu,  ked mal maly naoriklad obdobie,  ze sa bal ludi,  tak vzdy akceptovali ked som im povedala,  aby na zaciatku navstevy nanho nehovorili,  nebrali si ho na ruky. On sa  po chvili otukal a uz k nim siel aj sam. Viem si predstavit,  ze keby nepocuvli a hned sa nanho vrhli,  bol by uplakany a bojazlivy celu navstevu. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. října 2018 18:48

MP Meri přidávám se ke gratulacím :) Jinak já od prasknutí vody po narození taky něco přes 50 hod a skoro bych i řekla, že podobný finiš...

Jinak já když to nezvládala a bylo mi po psychické stránce v šestinedělí mizerně, tak jsem to pojala jako takovou misi, prostě zvládnout každý jednotlivý den, a pak další a další... moc si neslibovat a užívat si každou fajn drobnost která se v průběhu toho dne vyjeví.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. října 2018 18:58

Mrakoplas neviem, neviem či je tvrdohlavá alebo sa chce vyrovnať mojej mame, ktorej to s malým ide lepšie, ale to je bývalá detská sestra, keď prišla ku mne po pôrode, tak jej to išlo s malým lepšie ako mne, teraz nedávno už s malým nevedela veľmi ani ona, keďže mal už svoje určité zvyky, ktoré som ja poznala, ale nechala si vysvetliť. Je pravda, že moja mama sa s ním vie perfektne rozprávať, on sa pri tom strašne baví a smeje, nevieme to tak ani ja s mužom a podľa mňa ani vedieť nebudeme, n to musí mať človek určitú vlohu. Tak neviem, či chce tromfnúť svokra toto alebo čo...Mne je jasné, že to je prejav lásky z jej strany, nemyslí to zle, ale keď už nie je schopná akceptovať čo jej poviem ja, prekvapuje ma, že nepočúva ani môjho muža. A pritom musí vidieť, že svokor, ktorý skúša to, čo mu povie že v tom ktorom týždni funguje, má na rukách spokojné decko, ktoré začne revať vždy jej. Neviem čo je zlé na tom, ak prídu pozrieť vnuka a strávili by ten čas tým, že by sa porozprávali s nami popri tom ako by malý kľudne ležal na gauči, neviem prečo je tu tá potreba za každú cenu dieťa nosiť a prihovárať sa mu, keď mu to jednoducho vadí a reaguje plačom, veď to nie je príjemné pre nikoho. Jediného čoho sa bojím je, že mi svokra bude zazlievať, že jej malého nechceme dať, tak ale čo mám s ňou robiť? Ona s tým deckom potom nie je, sme s ním my...

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 19:11

DrowRanger měl by se toho teda ujmout muž, když ty máš strach. nechat takhle to děcko trápit, já nevim, aby sis to pak nevyčítala jak už tu někdo vzpomínal:-(

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 23. října 2018 19:15

DrowRanger Kaslala bych na ni, at ji muz klidne povi, ze ji jestli na nej bude takhle halekat, ze ji ho vezme a at ho taky vezme. Proste prijdou na navstevu, tvuj muz rekne, ze dnes bude po jeho a bude. Vsak si ho pomazli za mesic, za dva, nevim co furt kam lidi spechaj! 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. října 2018 19:23

viktorka_od splavu Karja áno, už sme sa dnes o tom rozprávali. Je sranda, že ostatné návštevy tie pravidlá rešpektujú, vrátane rodiny čo tu bola. No nevadí, dúfam len, že svokra na nás nebude mať ťažké srdce, predpokladám, že o 2-3 mesiace malý z tohto vyrastie a bude "interaktívnejší" a menej nervózny z iného zaobchádzania než na aké je zvyknutý, tak si ho bude môcť užiť viac.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2018 19:31

MP Meri Gratulujem !!!

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:08

slniecko mám extrémně prekérní otázku, kam se hrabou vostrý tchyně - synové chodí do tanečních, každej do jiného kurzu a budou mít prodlouženou ve stejném termínu - jenže každý jinde

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:19

viktorka_od splavu no, tvl ....a prečo chodia každý inam?

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:19

viktorka_od splavu ja to nekde uz cetla: cely skolni system pocita s tim, ze dva rodice maji idealne jedinacka. A co kluci, oba tam chteji mamu sebou? Ja si pamatuji, ze v tomto blazenem veku bych si tam tatu slapajiciho mimo rytmu asi odpustila.  a jestli te chteji oba, navrhla nych los nebo tak neco. Muzou si o maminku zahrat karty, jak na divokem zapade, to je alespon pobavi. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:20

Napadá ma ako rodičia sa rozdeliť...

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:22

continuity Los přijde vhod i v opačném případě

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:26

slniecko děcka si to organizují sama, vždycky třída - takže vybírají z různých nabídek. chodí každý do jiné školy..continuity a mají každý jinou maminku, samože:-P Sweet Potato no přesně, šlapající trdlo mimo rytmus jsem v tomto případě já

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:30

viktorka_od splavu aha, no, tak každý so svojou maminkou....tatík môže v polovici prebehnúť. Teda, ak je to v jednom meste.

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:31

slniecko každý má i svého tatínka

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:35

viktorka_od splavu A vlastní tatínek s vlastní maminkou u každého je nereálná verze, teda? Jakože některej rodič nemůže nebo nechce, nebo by se strhla bitka na parketu..

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:36

Isca b je správně

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:44

viktorka_od splavu 

Tak ať jde s každým maminka se současným partnerem?

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 20:47

dynda to by nebylo k muži moc fér, on chce jít samozřejmě svýmu synovi a ne mýmu... asi to dopadne že půjdem každej sám, což vychází výhodněji pro mě, páč já tam asi budu uplně sama, aspoň doufám. chjo furt něco

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:00

viktorka_od splavu Nebo se hodte marod! (Univerzalni reseni na vse, bohuzel.fungujici zhruba do petadvaceti let).