Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:01

Karja 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:01

viktorka_od splavu nevim nad cim dumas, kazdy svemu deckovi. 

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:16

Pavlena pozitivní zážitek se od toho nedá očekávat v žádným případě, tak já se asi hodim marod, díky Karja 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:19

viktorka_od splavu tuším si to začnem kresliť...

Ale tiež si myslím, že každý svojmu.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:26

viktorka_od splavu A synci o vaši přítomnost stojí jak moc?

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:32

Isca jo, máš pravdu, taky je řešení zůstat doma oba:-) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. října 2018 21:53

viktorka_od splavu my sme na venčeku (predpokladám, že je to ekvivalen vašej prodlouženej?), mali málo chlapcov (až jedného), tak nám boli "zapožičaný" z iných tried, nedalo by sa napr. presunúť jedného syna k druhému? Aj keď tam by mu asi bolo ľúto, že nebude s ostatnými spolužiakmi.

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 22:01

DrowRanger jj, děkuju, u nás je to zorganizováno tak, aby to vyšlo - přímo ty taneční školy dávají dohromady do jednoho kursu třídy např. z průmyslovky a zdravky..

no to je tak, když se člověk na něco těší. blah

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 23. října 2018 22:09

viktorka_od splavu tak potom sa len rýchlo naklonovať .

49366 příspěvků moje polička 23. října 2018 22:28
Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 23. října 2018 23:02

viktorka_od splavu Já myslím, že prodloužená v tanečních není zas tak důležitá. Jestli je to pořád stejný tak prodloužený jsou 2x a pak je věneček.

My jsme se tedy dětem na ty prodloužený vnutili, ale myslím, že by byly raději kdybysme zůstali doma.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. října 2018 23:57

DrowRanger Mám ještě doplňující otázky k vaši situaci (kterou samozřejmě bedlivě sleduju ) - jak zvladate noční spaní a používáte dudlík?

A děkuji všem za gratulace, malý je fakt zlatý, většinu našich problémů způsobuje nezvládnutý time manegement, takže doufám, ze se to časem srovná 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 24. října 2018 00:03

MP Meri blahopřeju a zároveň přeju hlavně dostatek spánku a odpočinku, všechno ostatní se zvládne :).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 24. října 2018 02:55

MP Meri cumel nechce, skusali sme viacero znaciek a kazdy vyplul, tak to nejak nehrotime a cumel nedavame. Teraz ma tendenciu obcas si zuzlat rucku, vacsinou to robi, ked uz chce jest. On sa dost casto pocas dna koji a vtedy ma miesto cumla bradavku, ked sa napapa, tak sa hned neodpoji, ale este dudle, ked hlbsie zaspi, pusti ju. Zalezi aj a tom, aky ma den, ak viac plakal, tak sa aj viac ukludnuje, vtedy by sa obcas ten cumel hodil .

Co sa tyka spania, tak nam spal od zaciatku ako tak aspon v noci, vacsinou cca tie 4 hodiny naraz, zobudi sa na kojenie a este dve hodiny pospi. V noci ho nikdy nebudim, ak spi dlhsie ako tie 4 hodiny, tak nebudim ma kojenie, vstane sam (a ked nam na zaciatku vobec nespal cez den, bola som rada za kazdu minuti spanku navyse). A inak, v nemocnici mal uplne iny rezim ako ked som ho priniesla domov a pocas sestonedelia sa mu rezim menil pomerne casto, kym sa to ako tak ustalilo, momentalne uz vie celkom spat aj cez den pri mne v posteli a paradoxne, cim viac di pospi cez.den, tym lepsie spinka v noci. Asi jedine co ti momentalne fakt odorucam, ak sa ti da, vzdy ked maly zaspi, lahni si a skus aspon podriemat, pripadne aspon oddychuj, viem, ze si pisala, ze sa ti neda, ale vies sa to naucit a uplne neskutocne to pomoze, aj keby to bolo len 10-15 minut. A urcite vecer, ked krpec zaspi tak si utekaj lahnut, ak nie si schopna zaspat, skus sa dohodnut s muzom, ak zaspi skor on, aby rano vstal a maleho ti pred pdchodom do prace po kojeni na hodinku, dve vzal aby si sa mohla prespat, my to teraz praktizujeme takto a neslutocne to pomaha.

aha a este jedna vec ma napada k tomu kojeniu co si pisala, ja som musela dokrmovat sj ked som mala mlieka dost, syn dost dlho vecer strajkoval a odmietal sa prisat alebo sa stale odoajal a pritom krical od hladu. Pomohlo vecer sa jednoducho jestresovat, muz dokrmil umelym mliekom, ja som si mlieko odstriekala a v noci sa uz syn nakojil pekne. Ten bojkot vecerneho krmenia prestal asi po dakych troch/styroch tyzdnoch ale na moju psychiku to bol vtedy strasny napor, lebo som si vycitala, ze som zla matka, led neviem dietatu poskytnut jedlo . Potom ak mas pocit, ze mas malo mlieka skus si v lekarni v tobolkach kupit benedikt lekarsky a senovku grecku na podporu tvorby mlieka, ma to rychly nastup, za 12 az 24 hodin by sa ti mnozstvo mlieka malo zvysit, u mna aj kamosky to fungovalo.

49366 příspěvků moje polička 24. října 2018 06:28

Tak Betty venecek neznam (jen jako slovensky termin pro prodlouzenou), u nas je prvni prodlouzena v bilem (holky dlouhe bile saty) a pak byvaly jeste nejake dalsi min formalni tancovacky, co jsem sama neabsolvvala, ani dceri. te jsem byla na te bile a trochu si poplakala, byla jak nevesta:-) na dalsi uz jsem se nenutila:-) no ted koukam a oba kursy maji bilou prodlouzenou a po novym roce jsou plesy (kazdy jindy, uuuf:-) a nic vic. otazka jestli na ty plesy (davno po skonceni kursu) budou chtit jit. jasny, ze to je spis nase psycho zalezitost, a nepripada v uvahu jit na jednu akci a druhou ne a nas by to teda hodne tesilo, aspon me urcite..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. října 2018 06:59

viktorka_od splavu Věneček je poslední hodina tanečních vůkol po celejch Čechách

49366 příspěvků moje polička 24. října 2018 07:04

Mutziputzi a na morave nic, teda prusr!

20970 příspěvků moje polička 24. října 2018 07:07

viktorka_od splavu a jak tomu řikáte?

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 24. října 2018 07:34

Mutziputzi Kolona?

20970 příspěvků moje polička 24. října 2018 07:48

brrr a sakra