viktorka_od splavu Věneček je poslední hodina tanečních vůkol po celejch Čechách
Řekla bych mimo Prahu, my ani mé známé žádný věneček neměli (ani prodlouženou v bílé ani kolonu)..... Prostě byly prodloužené a plesy ![]()
viktorka_od splavu Věneček je poslední hodina tanečních vůkol po celejch Čechách
Řekla bych mimo Prahu, my ani mé známé žádný věneček neměli (ani prodlouženou v bílé ani kolonu)..... Prostě byly prodloužené a plesy ![]()
A666 hergot v Lucerně jsem měla věneček a basta fidly, sklerózu ještě nemám![]()
Mohučanka aleale, poslední hodina tanečních je v Lucerně ples?
Poslední hodina tanečních je normální poslední hodina tanečních. Prodloužené a plesy jsou vmezidobí zvlášť mimo cenu tanečních..... Možná že teď to někteří převzali, ale já chodila do tanečních v roce 2002/2003 a to to fakt nebylo a poprvé jsem o věnečku slyšela až někdy od spolužaček z VŠ..... Ovšem je fakt, že mě zase překvapilo, že někteří neměli Maturitní ples (v jiných částech ČR)....
gratuluju ![]()
A666 hergot v Lucerně jsem měla věneček a basta fidly, sklerózu ještě nemám
Jsem jediná pražačka, kterou nám
A byl taky v bílých šatech? Mě vždycky přišlo, že je to snaha jak zvednout návtěvnost svatebních salonů, protože bílé společenské šaty si snad nikdo nekupuje ![]()
Mutziputzi asi jsi chodila do devítky? Já ne a do tanečních se chodilo na začátku druháku. Ale s devítkou asi teda v prváku. o věnečku jsem slyšela prvně snad až tady, do tanečních jsem chodila do ÚKDŽ a tam byly taky jenom prodloužený a plesy.
A666 to už si nepamatuju, ale že bych kdy šaškovala v bílejch šatech, natož svatebních, takže asi nemusely bejt bílý
Potrefenáhusa copak jsem blbec? v mym přechodnym ročníku, kdy se devítka zaváděla, do ní šly jenom jelita co nevzali na střední....a tak možná v druháku, každopádně kamarádky syn loni chodil v prváku, možná jsem to převzala jako úzus.
A666 no ty co si pujcila dcera byly opravdu spis svatebni, fakt me to vzalo, spolu s ucesem vypadala jako nevesta. nekde mam jeste fotku:-) a prekvapilo me ze saty z pujcovny a uces od kadernice mely vsechny holky, krom jedne ktera pak vedle nich byla jak chudera. jinak to muzou byt jeste saty pro druzicky..
koukam jak se ty obyceje lisi:-) u nas tedy s konecnou platnosti drive i nyni jedna slavnostni prodlouzena v bilem, na ktere se tanci i s rodici atp., 1-3 mene formalni akce/party nic pro rodice a az v lednu ci unoru ples, kam uz se vydaji spis nadsenci co jdou i do pokracovaciho kurzu, ne ti co si v prosinci oddechnou ze to utrpeni skoncilo. jo, a zadny vence!:-D
viktorka_od splavu a zadny vence!:-D
a vysvětli mi!![]()
1. LEKCE – ZAHÁJENÍ
Vedou lektoři Taneční školy STARLET Brno.
Taneční škola STARLET je tradiční a zkušenou taneční školou, založili ji manželé Buryanovi a působí již 40 let. Je dominantní a největší taneční školou v Brně. Vychovala desítky tanečníků nejvyšší, tedy mezinárodní třídy a stovky tanečníků tříd A, B, C, D a Hobby. Se svojí nabídkou se řadí mezi největší taneční školy v ČR. Jsme rádi, že se v Bystřici n. P. prezentuje právě tato taneční škola.
Dnes už nejsou taneční jenom příjemným zážitkem, ale stávají se potřebným vybavením každého člověka, který chce v dnešní společnosti uspět. Taneční kurzy jsou pro mnohé prvním vstupem do společenského života – pánové si pořídí oblek a začnou si na něj zvykat, dámy si více uvědomují, že jsou dámami a rády přijímají zdvořilosti, kterých se jim od pánů dostává. Chcete-li se cítit ve společnosti jistě a být oblíbeni, musíte umět tančit. Tanec je nejen jedním z vynikajících prostředků seznamování a navazování komunikace, ale zvládnutí různých tanečních pohybů přinese více jistoty do chování v různých společenských situacích. K tomu samozřejmě patří rady jak se vybraně a společensky chovat. Kdo neumí tančit a neví si rady s „bontónem“, je ve společnosti handicapován. Je skvělé umět dobře a elegantně tančit, s jistotou se pohybovat ve společnosti a přitom si užít spoustu pohody a zábavy s kamarády starými i novými.
Náplní kurzu je výuka základního společenského tanečního repertoáru – waltz, jive, polka, valčík, blues, tango, slowrock, rock´n´roll, taneční novinky a moderní taneční styly i společenská výchova.
Pro mládež je připraveno celkem 10 lekcí + prodloužená a věneček za 1.100 Kč. Absolventi z roku 2016 a 2015 zaplatí 500 Kč.
Přihlašovat se mohou jednotlivci i školy.
Žádná bílá prodloužená, jen obyčejná, žádný věneček ani ples nakonec, jen závěrečná, a maturák naštěstí už vůbec ne!
Mutziputzi I u vas je venecek (Mladá Boleslav a venecky 2006 a 2007)
Mutziputzi Však jo, my tady tančíme, vy tam klátíte slečny v křoví
![]()
Jinak my teda taneční ve druháku, prodloužené (myslím dvě?), závěrečná kolona v bílém a pak maturitní (rsp.stužkovací) ples. Začátek devadesátek.
Garfie Holomóc no, jako ta kolona neevokuje vůbec nic příjemnýho, věneček teda taky ne, ale kolonoskopie, destilační kolona, dopravní zácpa...jako nic hogo fogo, fakt teda né![]()
Mutziputzi Tak já jsem na to zvyklá, mně se vybaví taková ta plesová přehlídka z historických filmů/pohádek, jak se chodí ve dvojcích do kruhu.... ale jako kolonoskopii si vytahovat nemusela, teď už se té představy nezbavím! ![]()
Garfie hned je to něco jinýho co, kde jsou ty Tři oříšky pro Popelku teď!![]()
![]()

Jako kolona je teda výraz, jsem se zas něco přiučila
, to je fakt buď D1 nebo kolonoskopie, ani jedno netřeba absolvovat, není-li to nezbytně nutné. Přidávám se k Čechám, u nás též vždy věneček a v bílém, Hradec Králové...
Táto tradícia k nám asi nedošla pretože som o venčeku počula prvýkrát až v dospelosti a zo známych nepoznám nikoho kto to absolvoval ![]()
paktofonika Tak to budte radi, takova blbost a zaplni ti I pet stran v diskuzi!:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.