Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 02. května 2023 18:11

Zuzuli to vypada fakt hezky

Offline Gatita
8687 příspěvků moje polička 02. května 2023 19:11

Evaeva no ja teda taky doufam, ze se letos dostaneme, synovi jsou ted 3 a pul, v zari mu budou skoro ctyri...takze kdyby ho nevzali, dostal by se pak az jako petilety, to mi prijde strasne.  Loni to bylo tragicke, natresk hrozny. Hrozne se mi ulevi, az se dostane. 

Offline Kokoska
35160 příspěvků moje polička 02. května 2023 19:13
Reakce na Evaeva:

jak dědí, tak některé věci nosí mladší se jménem staršího

​nojo, to mi nedoslo Tak jedine intenzivni rozpoznavaci trenink, predevsim pro tatinka! 

Offline continuity
43596 příspěvků moje polička 02. května 2023 19:22

Nevěště hlavu, dojde i na vás. Věkem dětí se rozpoznávací schopnosti zhoršují i u maminek.

Já už to vůbec neřeším. Spodní prádlo nedávám vůbec a trička majú často stejného střihu, jen různé barvy. Zas nemusím vědět všechno. 

Minule jsme tady nějak uklízely a když jsem potřetí držela v ruce stejné tepláky, už jsem pozvedla obočí. Dítě to odpružilo větou: máme tyhle tepláky troje, takže jedna z nás vždy bude mít ve skříni dvoje. 

Čí jsou čí je v mlze, protože mladší už starší přerostla. 

Online tina
6334 příspěvků moje polička 02. května 2023 19:29

žluťásek Pinot Noir náš Vojta má ke kolu nějaký odpor. Sedne na něj jen po velkém přesvědčování a nakonec se skoro pokaždé vymele i s těma kolečkama. Koloběžku má teda celkem rád. Odrážedla ho nikdy nebavila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 19:32

Kokoska jojo, ale tohle je spíš vtipný. Starší už si svoje věci celkem pozná, akorát když mají něco fakt stejné tak to nevyjde vždycky. 

continuity až to převezmou oni, budu spokojená. Ostatně ponožky a trenky začínají být zajímavé už teď.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 19:33

Gatita v naší MČ se dostanou všichni tříletí, takže jediná otázka je kam. A vzhledem k věku a sourozenci ve školce nemám obavu.

Offline continuity
43596 příspěvků moje polička 02. května 2023 19:54

Evaeva zas si to nemaluj. Ty hromady všude jsou strašlivé a i když bych to občas ráda uklidila, nemám absolutně šanci. 

Můžu to akorát dát do koša na špinavé prádlo, což problém akorát odsune na později. 

Online Potrefenáhusa
39025 příspěvků moje polička 02. května 2023 20:06

Mne to teď naštěstí tak nepali, i když bych rada, aby do ty školky na par dni chodila, ale rikam si, ze pak s tím prosincovym ditetem to bude asi ještě horsi než s cervnovym

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 20:09

continuity to já zas nepořádek ignorovat umím

Offline Karja
44917 příspěvků moje polička 02. května 2023 20:18

Potrefenáhusa Nebude, prostě ti ji vezmou až ve třech a třičtvrtě....děs co.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. května 2023 20:30

Mimino spí přes den 2,5 až 3 hodiny. Ve 4 až 5 spáncích. Musím rict, že na mě jde silná frustrace. A únava.

Online Potrefenáhusa
39025 příspěvků moje polička 02. května 2023 20:36

MP Meri tlapkam, u nás stejný. Teď dospavala, když byla starší cely odpoledne v tom sokole, přes den moc nemá sanci. Ještě přes poledne v nositku, ale má přes 7 kilo, to si zas moc neodpocinu já 

Offline žluťásek
8882 příspěvků moje polička 02. května 2023 20:45

Zuzuli rotoped poznávám, naše školka :-)) jak se vám líbila? 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. května 2023 21:08

Potrefenáhusa U nás nefunguje nic, nic. U prsa, v nositku, v kočáru ... všude max po půl hodině vzhůru. Jakoze pulhodina dobra, ale já se fakt za tu půlhodiny absolutně nestíhám oklepat. Vycuram se, ohřeju si jídlo ... a za další 2 hodiny si ho sním. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 21:10

MP Meri půl hodina je na tvůj oraz strašně máloa malé to stačí? Takhle spal synovec, ale ten byl permanentně nespokojený, podle mě mu to nestačilo. Ale bohužel se to vylepšilo až s přechodem na jeden spánek okolo toho roku.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 02. května 2023 21:15

Evaeva já dělám na oblečení tečky. Prvorozený má jednu, druhorozeny dvě. Třetí je holka, takže ta už nedědí. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. května 2023 21:28

Evaeva nasi mali obdobie polhodinovych spankov tak od pol roka (?), zlepsilo sa to ako pises az s jednym spankom.

Jak mne bolo obcas smutno, ze uz su nasi velki, tak tu ma to vzdy prejde a som rada, ze uz su viac bezudrzbovi a nemusim im byt za zadkom 24/7. 

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 02. května 2023 21:42

žluťásek libila moc, zrovna sem bych ji fakt chtela dat. Tak doufam, ze to vyjde. Bohuzel to neni ta skolka, kde mi rikali, ze se urcite dostane, to byla Arabska. Ale tahle se mi libi mnohem vic. Ten prostor, vekove smisene tridy, cele to tam pusobilo hodne privetive, i kdyz jsme na dni otevrenych dveri lezli detem do trid do jejich aktivit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2023 21:44

MaeGandal to je chytrý!