711990 no presne. Jako i ten karbon se da opravit, ale porad ta oprava stoji vic nez novy rascal
S vybavou naprosto chapu, nas to za rok asi bude cekat taky. Pod smrkem maji pekny kemp a kousek je kdyztak krasna malicka zoo v Gorlitz.
Vše o těhotenství a dětech
MPLee no presne, predstava ze mu nechavam furt opravovat kolo...:D a diky za tipy! Ja to tam mam moc rada, ta zoo bude prijemny zpestreni! Jsem zvedava jak to zvladnem v kombinaci, kdy Tonda castecne pojede u me na sedatku a castecne snad na svym kole a ja budu mit to jeho na zadech![]()
Evaeva to je jasny, ale kdyz rika ze nechce...
711990 jojo, proto jsem ráda, že syn nechtěl, když nezvládl ani přespávání ve školce. Ale u nás by asi nebyli tak tolerantní a musela bych si ho nechat doma, kdyby se rozhodl později. Ale je těžké zjistit, co je za tím, že nechce. Někdy stačí to líp popsat nebo přijít na to, že je to nějaká blbost, co se snadno vyřeší. A někdy samozřejmě ne.
Evaeva moje děti byly obě na skolkovem táboře, mladší dokonce víckrát, takže určite v těch pěti a v pohodě. Mladší teď na tábor nechce, ale podle mě ji otravuje víc ten režim, než odloučení od maminky, protože když jde starší místo školy na vodák, dost brblá, že ona se musí učit. ![]()
711990 já nám jedno dítě takove. Přemluvit ji k čemukoliv dalo vždy šílenou práci. Rezignovat na to nešlo, protože ona měla problém fakt vždy se vším, co neuměla úplně dokonale.
A některé věci se odkoukavanim naučit prostě nedají.
continuity ségra taky potřebovala přemluvit a celé to popsat do detailu, ale pak už věděla a vždycky říkala já se bojím, ale vím, že si to užiju![]()
Ale v pěti šesti bych se na nějaké velké přemlouvání vykašlala, to jsou fakt prťata, někteří sotva zvládají spaní u babičky.
Evaeva no právě jsem přemýšlela o tom, že je dobré, že jsem ji na všechno přemlouvala, když byla to mimino a ona to už nějak zažila/umí, protože teď už ji nepremluvim na nic a to by se nenaučila ani plavat. ![]()
continuity chápu, to je fakt jak ségra
Ale na první tábor mi přijde ideální čas po druhé třídě, pokud dítě samo nechce dřív samozřejmě. Taky záleží, jestli je mladší a jede se starším sourozencem. Já bych chtěla, aby kluci vyjeli nejpozději taky tak v těch osmi, ideálně aby ségra ještě jezdila a mohli jet s ní.
continuity tak nedaj, ale proste 5lety dite podle me.nepotrebuje odjet na tejden od rodicu...co se tim nauci?
Ríša má taky jet na školku v přírodě. Zatím se tváří, že jasně, ale vzhledem k tomu, jaké slzavé údolí bylo ve středu, když jsme se mužem vrátili z odpolední! degustace... ![]()
S táborem bych to úplně nesrovnávala, jede s dětmi a učetelkami, se kterými je i normálně 9 hodin denně.
@711990 tak v předškolním ročníku je na konci června většině spíš sedm, než pět.
Pinot Noir jo školka v přírodě je v tomhle jiná než tábor. Ale ani paní učitelka ho večer v posteli za ruku držet nebude.
Děkuji za názory, ještě to proberu s učitelkama. Synek není žádný miminko, jemu skoro 7, u babiček je vždycky přes noc bez problému, vyřídilku má taky slušnou, ale jak říkám, poslední dobou je ukňouraný, všechno je blbý, neumí se sám zabavit. Asi ho moc srovnávám s dcerou, která je skoro o 3 roky starší a úplně jiná.
Pinot Noir no v synově třídě je pět let půlce třídy na konci předškolního ročníku
některé ty děti jely už letos. Zajímavé je, že odjely prakticky všechny holky.
711990 starší má tuhle Cratoni, 520 g, na to co zatím jezdí ji to stačí, loni s nama dala pul trailu kolem černého potoka, to je fakt lehký, ale bylo ji 4,5. Máme v lese za pozemkem okruh, tak cca 20 km, část lesní zpevněné cesty, část lesní pesiny, část traily, to už si dává s prstem v nose a teď to tam jela s nama i malá na 16, ta je ještě nejistá ve sjezdech a tak. Ale teď na víkend zase chce zkusit velké skoky na základně, tak díky za připomenutí jdu balit ty pateraky:D Abus Youn i mají obě, kvůli svetylku na helme. Ve městě integrálku holt neuzijou:D
JankaM a u kamarádů přespává? Nejlépe u těch, co pojedou i na tu školku.
Evaeva jakože jsou všichni narození o prázdninách? ![]()
Pinot Noir no však ty naše skolkovni tábory takové byly. Se svýma učitelkami (a ještě samozřejmě těmi nejlepšími) a dětma, které znaly.
Já jsem asi fakt matka/Herodes, ale předškolák ( ve smyslu skolkovni věk) mi jako žádné mimino nepřijde. A to dokonce ani když na to koukám zpětně. ![]()
Ale u nás to bylo posunuté i tím, ze v létě mazali na 10-14 dní k babičce od tří let, protože jaksi nebyla šance to udělat jinak a ja jsem už byla v práci. A to jsem si byla dost jistá, že jim bude lépe u mamy v lese u bazénku s buchtou v ruce než v cizi školce na rozpalenem pražském sídlišti.
Pinot Noir ne, až na podzim. Oni mají dvě předškolní třídy, v jedné jsou předškoláci a odklaďáci a v druhé předškoláci a děti, co jim bude šest až na podzim (syn je v listopadu). On nechodil mezi ty tříleté prťata, šel rovnou mezi čtyřleté.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY