Musim si postezovat. Plouzim se tu s teplotou a bolavym krkem, po 3 tydnech nemocnych deti se dostalo i na me
. No kdo musel k zapisu do MŠ, odvezt syna na plavani a jeste obstarat nakup? Hrozne blbe se to seslo. Ja nevim, nechci hrat doma umirajici labut, ale asi budu muset, protoze draha polovicka vubec neni schopna praktickych uvah. Jakoze slibi, ale zabere se do prace a regulerne na to zapomene. Jako nerikam, ze je nezbytne nutne odvezt dite na krouzek, ale treba nakoupit jidlo se musi, deti chteji prekvapive veceret a snidat kazdy den. Je to tak frustrujici (ta neprakticnost, ne ze deti potrebuji casto jist:))
Vše o těhotenství a dětech
999 ty pocity na lyžích z Alp znám! Jen... ehm... z modré sjezdovky ![]()
Gatita mně přijde frustrující i to, že chtějí často jíst ![]()
Já bych klidně trochu přehrávala, když to muži nedochází. Je to takové jiné, než když máš třeba večerní akci. To by děti chtěli jídlo po něm, ale když budeš k dispozici...
Gatita bylo to tak super, že čekám, kdy se něco podělá
dopoledne moje přednáška s kladnými ohlasy, odpoledne jsem odmoderovala session 4 chlapů i s diskuzí, prej taky dobrý. Měla jsem pocit, že anglicky už jsem nemluvila snad 100 let, ale naskočilo to docela rychle. Mám radost.
Ale abych se jen nechlubila - doma uložím počítač do poličky a začnu hledat linku, dřez, umyvadlo a podlahu pod nánosy kočičích chlupů, rozcmrndaného jídla a dalších předmětů rozličné povahy. Bude to prácička nejméně na týden.
Vždycky, když někdo obdivuje, že pracuju, tak říkám - něco za něco.
Jo a pro nákup v takto vypjatém období posílám rohlík a pro obědy Dáme jídlo ![]()
Mohučanka to zni skvele! Pocit z dobre vykonane prace bych jeste taky chtela zazit:)
Delas dobre. Taky nejsem hrdinka a obcas beru jidlo z restaurace nebo nakoupim na rohliku, ted zrovna poptavam uklid, doufam, ze to klapne, to by se mi hodne ulevilo. Ted zrovna je tu taky hrozny binec, vsude jidlo, hracky, ted jsem v posteli objevila jogurt... ale aspon jsem si na chvili polezela:)
Prosím pekne, dnes sme mali besiedku ku dňu matiek ![]()
rasaNori prosimte, jaky maji holky pateraky na kolo? Poc-pocito? Vel. S neni moc velka? A jak jim to davas, pres triko?
letfenixa My s kolegyní tvořivé dílničky ve školce a až na jednu příšernou matku a chrchlající dítě dobrý. Neštovice prý už se přehnaly. Ale není to můj šálek kávy teda.
letfenixa My taky a jako dcera úplně excelovala. Byli jsme z ní s tatínkem paf a nejenom my. Nevím po kom to má, asi po tchýni, ta chodila do nějakého tanečního a pěveckého kroužku.
Edit.: jo a závěrečnou kytičku pro maminku u nás dostal taťka:-D.
Nebyl by zájem o toto kolo? Stav výborný, jezdene málo. Na ceně se domluvíme. 3-6 let.
711990 starší má okolo 110 cm, má S a snesla by M, mala má S a má ho ještě větší. Ale na lyže ho nosila starší přes triko pod svetrem, mala i přes svetr a cajk. Jo ty pocito.
rasaNori dik, jako ze ho ma volnejsi? ja se bojim, aby mu nebyl dlouhej v tele a nejak ho nestouchal do zadku, kvuli tomu mam ja nakonec batoh a ne vestu...
rasaNori to je jedno, jestli je určený na kolo nebo na lyže? Potřebovala bych na lyže něco pro mladšího, zatím jsem narážela na samé velké. (Je teda pravda, že on zatím prakticky nelyžoval, takže jsem se tím tolik nezaobírala)
Karja ja som slzila od začiatku, mňa všetko dojima, tobôž vlastne dieťa. Bola aj babka. A teraz v nedeľu mali ísť vystupovať na mestský program ku Dňu matiek, ale že nejdú.
Od včerejška čistíme dvoje zuby, mimino má první zub ![]()
![]()
Potrefenáhusa Tlapkám a držím palce aby si miminko brzy zvyklo na novou proceduru.
Potrefenáhusa
Už? Vždyť se včera narodila!
U nás zatím stále bezzubý úsměv. 
MPLee taky mě to překvapilo, starší ho měla až o 2 mesice pozdejc
takže ho našla moje máma ![]()
Potrefenáhusa no ale zase zub, co se objevi az v puse, to je super!
kdo objeví první zub, dostane "na šaty" (jako látku, peníze) - platí to ještě?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY