No, já jsem objednala dvoje a právě jedny byly docela na normální a jedny fakt na širokou....takže těžko říct, asi zase jak který model a nemají to u toho uvedené:-(
Vše o těhotenství a dětech
Karja zaujala mně u nich ta suspinační funkce, to by kluci potřebovali (jestli je to teda to, co myslím
). Ale jinak jsem nenašla skoro žádné informace, třeba o utažení na kotník, dd stepy jim utáhnout nešly. A boty mají, tak nevím, co řeším ![]()
EvaevaNa podzim jako když najdeš!
MP Meri Vari jo, to mam stejne, ale ja celkove asi ty endorfiny netvorim ci co.. jediny prijemny pocit po cviceni je uleva, ze to mam za sebou. to samy mam se studenou sprchou, co lidi tvrdi ze jsou z toho celi nadseni tak fakt ne, delam to z musu ze to je zdravy ale zadny prijemny pocity ani fyzicky ani psychicky se mi nedostavujou
viktorka_od splavuAni po sauně? Já jsem naštvaná, když se nemůžu okamžitě schladit. A v létě studená je teda nutnost.
Kan mne studená sprcha po sauně vůbec nedělá dobře. To spíš vlezu do ledového moře, když je venku 16.
Kan ne.
continuity fakt? Já chodím do sauny jen kvůli ochlazení bazénku
Ledové moře je taky cajk, pokud je teplo/slunečno.
viktorka_od splavu a tak jsou různý sporty, já už na ty základce pochopila, ze mi ty údajně endorfinovy nikdy nepůjdou, žádný běhy na dlouhý tratě, ale ty gymnastiky, cvičení na nářadí nebo hody kriketovym míčkem mi šly a bavily mě
my pak chodili se skautem jednou tydne na cely odpoledne do sokola a to bylo nejvíc nejlepší, i když jsem si na kladině zlomila ruku
Potrefenáhusa počkej, jakože po kotrnelci se nevyplaví endorfiny? Zajímavý. Asi ten dobrý pocit zajistí andrenalin ![]()
Potrefenáhusa vubec, na gymnastiku jsem leva a jakykoliv kulaty veci prede mnou uhybaj
jako ja si to vse vyzkousela (ambiciozni maminka) ale odevsad me vyprali pro neschopnost, uchytila jsem se az u koni, tam byla hlavni cenena dovednost umet chytit vidle/lopatu ![]()
jinak moje dcera na te kladine delala hvezdy a podobny kousky, takze ta gramlavost dikybohu neni dedicna![]()
viktorka_od splavu Já to mám stejně. Přitom si někdy říkám, ze je to skoda, když jakoze vidím, ze někomu to dělá fakt dobře. Mně je většinou na blití, jakmile se mi zvýší tepovka, takový ty kolektivni sporty mě děsně nuděj, vůbec třeba nechápu, jak si na pláži někdo může chtít pinkat, když muze ležet s knizkou a tak.
Jediny hezky pocity mám třeba z lezení ferrat, ale to jakoze miluju ty výhledy. Jednou za rok lyže, jakoze dovolená a ... nevím, tím asi výčet konci, ani plavání mě nebavi, nesnáším vodu ![]()
viktorka_od splavu Já jsem největší endorfiny zažívala, když jsem ještě divočila na lyžích. Když jsem to mrskala někde v Alpách na černé sjezdovce, srdce mi bouchalo v krku a po dojezdu dolů jsem měla pocit, že se vznáším :-). Už to nedělám, ale ne že by se mi po tom nezastesklo :-).
MP Meri ja mam vodu rada (teplou!!), ale proste si v ni plavu, necham se unaset... plavani na vykon je asi nejvic nepochopitelna cinnost pro me:-)
999 na lyzich mam taky pod kopcem dobry pocit - odskrtnuto ze tuto jizdu jsem tedy prezila;-))
ne me z techhle aktivit nejvic bavi kdyz je delam s nekym, proste jako zabava, spolecne straveny cas. samotnou me bavi leda ty vyhledyMP Meri ![]()
viktorka_od splavu já byla dvacet let součástí závodního oddílu, ale samotné mi sport na výkon nic neříká
Bavilo mně být součástí, dívat se na závody, trénovat, měla jsem ráda ty lidi, atmosféru, ale nejsem schopná podat výkon, připravovat se na něj, zmáčknout se,... to mi nic neříká.
Evaeva to jsem měla s hudebním nástrojem. Bavilo mě jen tak si hrát. Bohužel jsem musela i vystupovat na koncertech.
Mohučanka no mně to závodění (moje) taky moc nebralo. Ale s tím kolektivem mi to tolik nevadilo.
Evaeva to jsem měla s hudebním nástrojem. Bavilo mě jen tak si hrát. Bohužel jsem musela i vystupovat na koncertech.
![]()
Když jsem se potom po třicítce začala učit hrát na klavír s domácí učitelkou, přišlo mi to naprosto boží - hrát, co chci já.
Jsem dnes na jeden cely den bezdetna v praci kvuli jedne online akci a dost se mi tu libi
akorat tedy ty manevry s hlidanim a vyzvedavanim...jak kdybych byla svobodna matka.
Mohučanka ja si taky v necem pripadam jako svobodna matka. Presne, hrozne manevry se vsim. Den si uzij:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY