Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 09:58

Garfie ségry obě chodily do folklórního souboru. Ale je to pražský soubor, takže je to tak trochu jako folklor:), tady se to nebere tak vážně jako na Moravě nebo na Slovensku.

Karja nástroj chce hlavně zápal do něj, jakoby píly nebo trochu tvrdost k sobě. Syn má teda flétnu ve školce, od toho jsme si nic neslibovali a píly teda postrádá, cvičíme sotva jednou týdně

Offline Garfie
28637 příspěvků moje polička 15. května 2023 10:14

Zina Jo, přesně. To je o čem mluvím. I když fakt je, že tohle jsem poprvé zažila u polovičního syna, ten byl navíc i takový nespolečenský (na rozdíl od mého), u PC trávil fakt veškerý čas a vlastně nikdy nehrál. Pořád jen koukal na youtubery, jak hrají. Ale nakonec začal sledovat filmy v angličtině a dneska je z něho vcelku normální kluk, 22 je mu a je v pohodě. Takže následky to zanechat nemusí, ale stejně mě to štve! 

Evaeva  Ale bylo to fajn, ne? Teď by mohli chodit někam na japonský folklor, ty jo, to je nápad!

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 15. května 2023 10:20

Garfie Jo, na příští rok jsme na cekacce na zpívání a tanec, ale je to jakoby přípravka baletu, ty školní děti pak dělají spíš balet, což o to teda moc nestojím:-D. Navíc to nevypadá, že by moje holky měly zrovna baletove postavy, ty by mohly spíš na hokej:-D. A pak jsou tu nějaké disco tance, to mi přijde stupidní, moc na výběr tu není no, musím se podívat někam do vedlejších měst. 

Offline Garfie
28637 příspěvků moje polička 15. května 2023 10:24

Karja Hele, ale ten balet bych úplně nezatracovala, známí tam dávali holky a i když toho nechaly prakticky hned se školní docházkou, zůstaly jim takové hezké, ladné pohyby! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 10:25

Garfie jo, mladší tam pořád chodí, chodíme s kluky na vystoupení a tak

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:01
Reakce na Karja:

Navíc to nevypadá, že by moje holky měly zrovna baletove postavy, ty by mohly spíš na hokej:-D.

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:04

Evaeva pili postrádá každý petilety dite, ne? 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:05

Potrefenáhusa Já jsem na to teda pyšná, podle mýho si na ty urostlý ženský nikdo moc nedovolí a mají to prostě lepší. Ale když jsem řekla sambovi, že budou asi spíš po jeho sestřenici xxx, tak zvolal ,,Ježišmarjá jen to ne,,. Ale já budu jen ráda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 11:06

Potrefenáhusa jako jo, ale třeba ségra na ty nástroje fakt hodně chtěla chodit. Půl roku jsme poslouchali, jak chce na housle a tak. Cvičit se jí samozřejmě nechtělo, ale přijde mi, že potřebuješ jiné vlastnosti než pro ten zpěv nebo dramaťák.

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:07

Garfie Jj přesně, mne se to líbí, ale taky nechci aby se toho nějak chytly moc!:-D

Offline continuity
43609 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:09

Potrefenáhusa uplne každé ne, z těch jsou pak ti virtuozove nebo úspěšně gymnastky. Ale pro běžného člověka to není, to nás úplnou pravdu. Hlavně musí hodně tlačit i rodiče. 

Na druhou stranu, když vidím, jak se naučil na kytaru za rok kamaráda kluk, jsem v klidu. Virtuóza doma nechci a na takové slušné hraní k táboráku stačí začít i mnohem později. Dcera to teda umí akorát naladit, ale i to je víc než jsem kdy zvládla já.

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:09

Karja  ale myslím, ze by šla třeba i sportovni gymnastika, nemusi to bejt hned hokej nebo rugby! 

mne teď šokovala kamaradka, která má rok a půl starou holcicku, co má jen o kilo víc než naše 5mesicni mimino a obvod hlavy maj stejnej  ale žene je teda pediatr už teda někam na vyšetření, ale stejně 

Offline continuity
43609 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:11

Evaeva zpěv je teda taky docela dřina. To je jak nástroj. 

U detí ve škole byl taneční soubor, vcelku úspešný a tam to teda taky nebylo zadarmo. Trénovali myslím 4x týdně, aby to k něčemu bylo + doma zpívat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 11:12

Potrefenáhusa nevím, kolik má vaše miminko teď, ale v roce měla ségra asi osm kilo, takže možné je lecos

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 11:14

continuity jo, ale pro školkové dítě ten zpěv taková dřina nebude. To nemusí být ani ta flétna, ale za rok se nenaučí skoro nic. (Syn umí tři noty, ze zpěvu by měl asi lepší pocit, ale tam nechtěl)

Offline Vari
2229 příspěvků moje polička 15. května 2023 11:16

Potrefenáhusa A kolik vazi miminko?

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:03

Vari Evaeva miminko mělo na 4mesicni prohlidce 7 kilo a nějaký drobný shodne se sestrou, takže jestli ji bude dal kopírovat, bude mít za 3 tejdny na pulrocni prohlidce 8 kilo. Kamarádky holcicce je rok a půl a má 8,5 kilo. Přes hlavu maj obe shodne 44 cm a stejnej letní kloboucek  (starší vyrůstá z klobouku 53)

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 15. května 2023 13:14

Já umřu, zrovna mi volala tchýně, že Rosťu vezmou na začátku prázdnin na týden na dovolenou! Se dvěma sestřenicema!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 13:15

dzizisketa super, to si určitě moc užije 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. května 2023 13:18

Potrefenáhusa no tak to ségra byla podobná jako ta holčička