Jos neumim si predstavit, ze by vas vyloucili kvuli nejakemu nedostatku typu neobuje si sam boty. Zrovna toho bych se fakt nebala.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir jo, ja si myslim, ze to nie je vekom ale povahou. Mladsi s tym ma problem len ked vidi hystercit starsieho, preto chodi radsej prvy ![]()
Potrefenáhusa já jsem zvážila miminko a v skoro 14 měsících má 8 kilo. V roce měla 6990, tak si říkám, že za těch posledních 7 týdnů přibrala pěkně ![]()
Dneska mě teda "miminko" šokovalo, když na zahradě dolezlo ke schodům, nahoře se otočilo a úplně profesionálně slezlo po nožičkách dolu. A pak zas nahoru. A pak zas dolů. Absolutně jsem netušila, že to umí - nahoru i dolů. A nedá se říct, že bych to nezkoušela...
Potrefenáhusa to jsou presne rozmery meho ditete v roce, na rocni prohlidce mela 6900g
ve trech letech 11,5 a 95cm. Takze na vysku uz je prumerna, ale porad hubenoucka. A strasne svalnata, moc ji tu postavu zavidim
kamaradka ted ma maleho cvalika, ma pet mesicu a pres sedm kilo a uz se snazi lezt. Tak jsme aspon klidnejsi, kdyz ho moje mala porad samou laskou valcuje. Kdyby mela drobne mimino a ja treba osmnacti kilovou triletacku, tak jsme mnohem vic v pozoru
Moje detatko si dneska v ikee strihlo sileny hysterak. Protoze jsme nechaly jeji destnik v aute a nevzaly ho dovnitr. Rev, utek, kousani, kopani a skrabani. Atrakce pro vsechny okolo. Jsem na sebe fakt pysna, ze se mi to cele podarilo zvladnout s uplnym klidem.
A odpoledne jsem ji motivovala k prochazce tak, ze muze byt jako Bing a jit skakat do louzi, jak videla v pohadce. Tak od te doby je Bing a me oslovuje zasadne Flope ![]()
![]()
Zuzuli kvůli blativym louzim měla dneska straslivej zasek naše, protože chtěla jít skákat a neměla holinky...
ona na tyhle amoky zas tak netrpí, ale zacala teď zdrhat úplně jak prastena, je to dost zoufalý
Dnes byl asi den záseků, u nás příšerná scéna v DM, když jsem odmítla koupit Elsin cop ![]()
Potrefenáhusa tak naše malá, zdá se, takhle zdrhá i ve školce. Tuhle jsem pro ni šla, vyzvedávám velkou malou a najednou se objevila za mnou na chodbě malamala, ani mi to nějak nedošlo, myslela jsem, že ji za mnou někdo vypustil, ty jo, no tak jo, tak jdeme a za chvíli se ozve ,,Karjová, kde je Karjová xxx,,....a už si to s ní šla paní učitelka vyřídit. Skvělý jako! No prostě už to měla v jídelně hotový, dojedený, tak co by se tam zdržovala, prostě si tam po budově bude chodit jako širon....
Karja roztrhla bych ji jak hada
Mohučanka My jsme taky dneska měli vztekací model, nejmíň 10x si to střihnul, v podstatě u každýho převlíkání a každýho návratu dom z venku. Já jsem to teda připsala tomu, že včera se asi 3x zaparkoval u gauče a koukal, jak muž hraje na PSku a na Nintendu, ale třeba to nebylo jen tím.
My jsme měli naopak úplně bezzásekový den! Takže očekávám, že zítra, když jde Viktor k psychologovi, si to bohatě vynahradíme! ![]()
U nás zaseky momentálne kvôli liečbe anginy- tabletkovy penicilin
sprej do hrdla
obkladnakrk ![]()
letfenixa tak to úplně chápu, tohle všechno by u nás bylo totální no go.
Zuzuli My máme teď tohle obdobíčko scén, a překvapuje mě, že to většinou zvládnu bez stresu. Asi to člověka vytrénuje k odolnosti?![]()
U nás jde teda skoro vždycky o ukončení činnosti, třeba hodinu skákání do louží, po který je nutný jít domů apod. Upozorňuju, že brzo půjdem a s něčím to spojím (jdeme na oběd/přijede babička apod.), pak dám vědět, že ještě tři louže, poslední. Většinou pak řekne něco jako"louže stačí", louži zamává
a jdem. A pak se otočí a začne amok "ještě louže, ještě louže ", nevidí a neslyší. Snažím se uznat pocity a trvám na svým, ale dá se mu v tom nějak pomoct v tu chvíli? Vůbec mě totiž nevnímá, jen křičí to samé dokola. Můžu dělat něco víc, nebo jen čekat, až tohle období vystřídá jiný?![]()
Len já bych řekla čekat...a připravit se, že to může být dlouhé období
Kluci se umí pěkně vztekat i teď, když jsou unavení, tak klidně i kvůli špatně překrojenému rohlíku
Evaeva Myslela jsem si to, a na období rohlík je moc zahnutej se těším ![]()
Len musím říct, že s batoletem to bylo trochu jednodušší, protože ty scény se opakovaly ve stejných případech. Pak už s tím prostě počítáš. Teď je to často nic, nic, nic a pak šílená scéna kvůli špatně zarolovanému plátku sýra ![]()
![]()
Len Nejhorší je banán, nikdy není správně vybraný, (ne)oloupaný, nebo ulomený kus, i když si to připravuje sám ![]()
Myrtila U nás je (zatím) banán vždycky správně.
Už od miminka je to jistota. Minulej týden jsem jednou nabídla banán a byl odmítnut. Zcela vážně jsem čekala aspoň zvýšenou teplotu a nic.![]()
Evaeva pch, u nas žiadna scéna kvôli zle zrolovanemu platku syra neprebieha. Syr sám o sebe je no go ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY