žluťásek a jak je máte udělané? Nám úplnou tmu nedělají. Šero hodně dobré, ale tma to není.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek já právě vůbec nejsem schopna se do tmy vzbudit. Už jako dítě, mívali jsme na chatě okenice a to udělá stejnou věc, když se to zavře.
Evaeva kolejnici máme z ikea, ve zdi nad oknem, ne ze stropu. Závěsy dlouhý až na zem a kolejnici jsme dali schválně s velkým přesahem do stran.
continuity okenice na chalupě v jednom pokoji máme, to je boží ![]()
Omlouvám se za spam. Mám v plánu prodat novorozenecké lehátko na stokke židli. Kdyby jste měl někdo zájem, tak napište, zkusím to nejdřív tady, než se půjdu rozčilovat na vinted![]()
Tak to jsem teda zvědavá, jak dlouho to takhle vydrží. ![]()

Pinot Noir pěkně! U nás by to vydrželo, s legem si tolik nehrají
Jinak by to ale byla marná práce.
Pinot Noir husty!!!
Že som sa ja dnes z tej roboty vracala ! Strasny je ![]()
Dítě šlo dnes prvně v květnu do školky
sláva, třikrát sláva! Já sice příšerný den v práci, ale i tak!
Moje dítě chce bývat dýl ve školce
Ale pořád nechce spát. Nějak nevím, jak to mám udělat ![]()
Evaeva nech ho tam, oni ho třeba přesvědčí, ať si alespoň lehne a bud usne nebo ne. Ty to neřeš.
Evaeva A musí spát? Resp.je to problém pro tebe, že nespí nebo mu vadí to odpočívání po obědě? Protože ta první verze má jednoduché řešení, budeš si muset zvyknout ![]()
continuity brrr ne, on to nějak absolvuje, leží asi půl hodiny. Není problém, že by řádil nebo tak něco. Akorát je ochotný tam zůstat, akorát v ty dny, kdy mají po obědě kroužek, a to je zase málo času na hraní. Prostě hlava 22![]()
Malenge preju vam, at vam to vydrzi co nejdyl (to zdravi). My byli od carodejnic nepretrzite na hromade, dnes byl vlastne druhy (!) normalni den tohoto mesice, kdy jsme byli v praci, skolce, skole. A to je kveten
. Nechapu, jak je to mozne, prijde mi to uplne priserne. No kez bychom se ted uz vsichni vezli na zdrave vlne a my si uzili konecne jednou vikend, kdy nekdo doma nelezi s drsnou horeckou nebo se neplouzi s bolavym krkem. O praci radsi nemluvim, sice se to dalo zaridit, ze jsem moc nechybela, ale taky me ted dobiha ten vypadek v nasazeni.
Asi by to patřilo spíš do stížností, ale dnes v sedm hodin jsme byli s juniorem účastníky dopravní nehody. Tramvaji ve které jsme jeli nedalo přednost auto při odbočování a razantní brzdění před střetem jsme úplně neustáli a kočárek se spícím juniorem se částečně položil a opřel o řadu sedaček, jsme víc otřesení než potlučení. Řidič tramvaje zavolal záchranku a tak jsme teď na pohotovosti v nemocnici a pořád čekáme, nejdřív na žádanku na rentgen, pak na rentgen a teď čekáme až na nás přijde řada k lékaři. Je to fakt dlouhé. Ale díky bohu snad bude všechno v pořádku. Ta chvíle po nárazu, než jsem juniora vytáhla z kočárku a než se rozplakal byla nekonečná.
Jimik to určitě nic nebude, nejhorší bude teď to čekání. Ať jste brzy doma!
Jimik šmarjááá, moc na vás myslím, ať jste v pořádku brzo doma ![]()
Jimik uf achjo, lituju vas moc, tak at jste v poradku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY