Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Catherinne
10881 příspěvků moje polička 18. května 2023 13:35

Karja za melouna bych ti řekla i básničku

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 13:40

Catherinne Že jo! Ony se pohádaly ohledne obsahu pohádky O Perníkové chaloupce, samba to překvapilo, šel pro ně a že se prý dokážou dvakrát pohadat běhe. dvou minut. Ale vzhledem k tomu, že včera se ve školce pohádaly o tom, jestli k obědu byla okurka nebo okurkový salát, v té hádce mi zdrhly po budově hledat kuchařku, aby se jí zeptaly, jak to je. Já je hledala ještě s ucitelkama po dvou patrech, tak nejsem překvapená. Ale že to doznívá ještě hodinu a půl.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 13:42

Karja nech je mydlit a běž od nich. Asi se jim po sobě stýskalo

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 13:43

Evaeva Jenže ono to v každých 5 minutách graduje a vyhledají mě, kdyby to bylo samostatné, nechám je samozřejmě bejt. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 13:50

Karja jo takhle. To je blbý, to chápu. Vyhnala bych je ven, tam se ten hluk líp snáší Kluci se mydlí akorát z lásky a to se radši klidím.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 18. května 2023 13:54

Zuzuli My jsme nakonec měli na té pohotovosti štěstí na lékaře, co na juniora, který mohutně protestoval proti položení na vyšetřovací stůl, tak jako empaticky, ale po chlapsku promluvil, proč pláče, když se mu nic špatného neděje a junior spolknul slzičky a informoval ho, že má doma hezčí sluchátko (fonendoskop) než on a nechal se celkem bez problémů vyšetřit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 14:03

Kam zajít v neděli s dětmi na oběd poblíž národního divadla? Nepotřebujeme vyloženě koutek (ale neuškodí), spíš aby jsme nečekali moc dlouho, měli v menu nějaké dětské klasiky jako řízek nebo svíčkovou a byl přiměřený poměr kvality a ceny.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. května 2023 15:10

Evaeva já bych šla do Vapiana. Jestli kluci jedí špagety.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 15:12

Mohučanka nebude to na rezervaci? A jedí

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. května 2023 15:31

Evaeva to bohužel netuším, chodívám tam ve všední den.

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:03

Karja vyzvedout je až odpoledne

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:20

Evaeva Mně to přijde 3/4 hodiny pořád dobrý, Já. musím koupit ty zatemňovací závěsy (normální máme), protože te´d jsme na hodině a půl. V půl osmý do postele a usne v devět. A ráno se budí v šest patnáct...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:20

Jimik Dočítám pozdě, hlavně že jste v pořádku!

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:28

JankaM To je čeká od září,ale ta malá se ještě při spaní počurává, tak snad si to do září sedne. Sambo se teda tváří hrdinně, že si je někdy na svůj HO bude brát domu:-D:-D, tak určitě no. 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:30

dzizisketa To usínání je moc hezký, úplně div ne ideální, co by ti tatínci chtěli! 

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 18. května 2023 16:52
Reakce na Zina:

Evaeva Mně to přijde 3/4 hodiny pořád dobrý, Já. musím koupit ty zatemňovací závěsy (normální máme), protože te´d jsme na hodině a půl. V půl osmý do postele a usne v devět. A ráno se budí v šest patnáct...

​A proč teda nejde později? Třeba naši kluci před desátou neusnou, takže do pyžam a čištění zubů se jde až o půl desáté. Pak pohádka a pak do 10-15 minut spí. Vždyť to musí být hrozný i pro ty děti, hodinu a půl se trápit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 17:28

Pinot Noir třeba je fakt unavený a budí ho to světlo. My taky měli taková období, teda u odpoledního spánku. Dávala jsem je spát unavené a někdy nemohli dlouho usnout. Po týdnu se to srovnalo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. května 2023 17:33

Zina dobrý to je, ale mohlo by to být lepší:) Zvlášť když ten starší to uměl už ve dvou. Oni už nejsou žádná mimina, většinou tam sedím, oni si povídají spolu a pak usnou. Mladší chce teda ke konci hladit, ale do té doby si tam připadám dost nadbytečně

Offline Gatita
8690 příspěvků moje polička 18. května 2023 17:39

Prosim vas, udelala jsem velkou chybu, kdyz jsem synovi koupila bf boty s nadmerkem lehce pres 12 mm? Uz nevim presne kolik, mne to neprislo moc, ale prodavacka byla presvedcena, ze by mel mit mensi, a je fakt, ze stelku nadoraz nemel. Ale ty mensi se mi nezdaly, byli jsme vsichni zpoceni, nez jsme do nich tu nohu narvali, a syn rikal, ze tlaci (on to teda rikal ze srandy na vsechny boty). 

Boty jsem mu naposledy kupovala, kdyz se naucil chodit, od te doby dedi nebo kupuju dokola superfity na zalandu, tak je mozny, ze netusim, jak to ma spravne vypadat? Ale treba ty superfity podle sablony na stelce maji nadmerek pomerne velky, ale mozna to bf mit nemusi? Abych vedela pro priste. Jsou to Froddo.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 18. května 2023 17:44

Gatita neudelala, pokud nezakopava, neresila bych:D ja kupuju obri nadmerky furt, taky neumyslne...