Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 17. května 2023 22:24

Jimik  moc na vás myslíme

Offline continuity
43609 příspěvků moje polička 17. května 2023 22:36

Jimik uff,ať je vše v pořádku. 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 17. května 2023 22:41

Jimik Držíme palce, určitě z toho nic nebude a určitě vás tam pěkně vyšetří od hlavy až po paty. At jste brzo doma;-)

Online brrr
12390 příspěvků moje polička 17. května 2023 23:15

Jimik Uff,ať vás pečlivě prohlídnou, zjistí, že vám naštěstí nic není a pustí domů. Držím palce!

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 17. května 2023 23:20

Jimik to je teda pěkně hnusný zážitek. Doufám, že už jste doma a vsichni klidně spíte.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 17. května 2023 23:23

Evaeva žluťásek 711990 Potrefenáhusa brrr Karja continuity Děkuji všem za účast, byl to šok, jen stanici před výstupem. Už jsme doma, zdá se, že je všechno v pořádku, jen máme hlídat kdyby byl junior v příštích dnech apatický, nebo zvracel, tak hned naklusat. Byl to dneska dlouhý den, ale konec dobrý, všechno dobré.

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 17. května 2023 23:24
Offline Jimik
příspěvků moje polička 18. května 2023 00:32

Tabea Pinot Noir A to jsem si já hloupá myslela, že můj největší problém bude přeložit spící dítě, co vythuhlo cestou domů, z kočárku do postele. Tak místo toho náš králíček duracell jel, jen s tím krátkým zdřímnutím v tramvaji, celý den nonstop až do příchodu z nemocnice a ani pak totálně přetažený nechtěl usnout. A já tu teď sedím a nemůžu spát, jak mi v hlavě šrotuje co všechno se mohlo stát a úleva, že nic z toho nenastalo. Ufff...

Offline letfenixa
10947 příspěvků moje polička 18. května 2023 02:26

Jimik ach bože

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:15

Jimik teda, hlavně, že je to za vámi!

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:20

Gatita děkuji, vám taky, letošní rok je fakt strašný a když se podívám na datum, blíž k červnu než dubnu, je mi skoro do pláče. Včera jsem měla přes šaty tenký svetr a koženou bundu, při cestě na oběd jsem klepala v centru takovou kosu, až mi z toho bylo zle. Ale kluci oba už dochrchlávají, tak snad nás čeká třeba i nějaký výlet, sport cokoli, něco takového bych nutně potřebovala. Držme si pěsti!

Offline continuity
43609 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:29

Malenge včera teda bylo extra chladno. Vylezla jsem do pekárny jen v triku a slapkach a taky jsem myslela, ze umrznu. Zas než aby bylo už teď 25 C, tak radši tohle. 

Offline Karja
44921 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:50

Nemáte někdo tip, co dělat s malými dětmi v Čáslavi nebo jejím blízkém okolí? Nebyl jste tam někdy někdo? My to máme poměrně blízko, ale jako žadní moji kamarádi s dětmi nemají ani páru:-D Napadá mě jen obora Žleby, nepohrdnu i nějakým lepším hřištěm, hernou....

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:53

Jimik no uff, teda. Hlavně, že to dobře dopadlo!

Offline Zuzuli
3864 příspěvků moje polička 18. května 2023 09:53

Jimik jeste, ze jste v poradku

My byli na pohotovosti asi tri tydny zpet. Mala vecer skakala na gauci a vzala to pres operadlo hlavou dolu na parkety. Asi tak pul hodiny pote zacala zvracet, tak jsme radeji jeli. Na te pohotovosti jsme byli asi tri a pul hodiny, odjizdeli jsme po pulnoci s totalne pretazenym ditetem, co tam pak uz pri tom cekani jen silene radilo a neslo nejak zastavit. A dostali jsme doktorku, ktera mela porad prupovidky typu "ve ctvrt na devet skakala na gauci? To uz je prece davno po vecernicku, jak to, ze nespala" nebo "nebrec, trilete deti uz na krik nemaji narok, nejsou mimina". No ja byla nakonec rada, ze si jen hnula s krkem a proto nekolikrat zvracela, jinak byla v poradku. A byla jsem pysna, jak zvladla rentgen krku, kdyz u toho musela nehnute stat. Ale doufam, ze tam jeste dlouho znovu nepojedem

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. května 2023 10:15

Zuzuli My takhle před pár lety na pohotovosti vyfasovali sestřičku, co nás sprdla, že kdyby tam jezdil každej rodič, kterému dítě spadne na hlavu, tak tam nebudou dělat nic jinýho. Taky jsme teda jeli kvůli tomu, že zvracela, ale jak jsme tam čekali tři hodiny, tak se dítě vzpamatovalo a rozřádilo. Ale doktor, co ji prohlížel byl milej. Tu vaši doktorku bych asi nakopla. Já strašně nesnáším lidi, co člověku předhazujou, kdy přesně má dítě chodit spát.

Offline Pinot Noir
30032 příspěvků moje polička 18. května 2023 10:16

Zuzuli ta doktorka je teda hrozná pizda.

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 18. května 2023 10:22

Zuzuli Jj, má jít spát v 7...a vstavat ve 4

my už byli na pohotovosti v Žatci, Kolíně, Kladně....nejlepší byl ten Kolín

Offline Potrefenáhusa
39027 příspěvků moje polička 18. května 2023 10:28

Karja my teď byli na Kačině, je tam pobočka zemedelskyho muzea, takže tématicky výstavy (včely, dřevo apod.), prohlídky v tyhle části bez průvodce, trochu málo tam bylo i interaktivniho, ale nevim, jestli by to tvoje holky ještě zaujalo, přišlo mi to spis pro nás než pro deti