Potrefenáhusa nádherný copánky ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka dík, nic lepšího jsem zatím nevymyslela, jinak z těch vlasu všechno strašně klouze, včetně sponek
Jimik tyjo, to je hrůza! Občas mi přijde, že i ta tramvaj tady blízko ke konečné jede způsobem, jakoby řidič prchal před spravedlností
u nás o dvě stanice dál to už párkrát tramvaj napálila do auta stojícího na kolejích při odbočování vlevo. Hlavní je, že jste v pořádku!
Zuzuli jako takovouhle historku má mamka s návštěvou pohotovosti taky, ale to bylo před 30 lety
Hlavně, že to nic nebylo.
Mohučanka u nás o 4 stanice bliz byla nehoda tramvaje a auta odbocujiciho vlevo minimalne jednou do mesice, nekecam. Je tam v kolejích pruh trávy a ta tramvaj tam kolikrat dost překvapila i mne jako chodce, i když je to místo jinak fakt přehledný
Mohučanka u nás takhle řídí řidiči jedné linky, šíleně rychle to rozjedou, pak zadupnou brzdu, řežou zatáčky. Normální městská linka, zastávka každých 200m.
Na jiných se mi to nestává, nechápu to.
Mohučanka Tohle tedy byla chyba řidiče auta, prostě si té tramvaje nevšiml, nebo to špatně vyhodnotil a tramvaj jela relativně pomalu. Akorát já stála zády k té situaci, takže mě to prudké zabrždění zaskočilo totálně nepřipravenou. Auto se nakonec svezlo po boku tramvaje, jen poničené plechy, nikomu se naštěstí nic nestalo. Včera jsem ocenila tuhost konstrukce našeho TFK kočárku.
Mně to včera předahzoval muž! On totiž musí Rosťu uspat, ó hrůzo, třeba čtvrt hodiny to trvá. Že prý jiným dětem se přečte pohádka a čau. Tak mu říkám, že ať je rád, že aspoň chodí brzy spát - mezi sedmou a osmou. To že prý není vůbec brzo, že on zná spoustu lidí, jejichž děti spí už v sedm!
dzizisketa áno, potvrdzujem, aj Lukasko zaspaval o 7. Len mu povedz, že potom budíček je o 4.
Lukaskovi spolužiaci majú plavecký kurz (plne hradeny skolkou) a p.uc. posielajú videá. Mne je to TAK ľúto, že nechodí ![]()
dzizisketa no znám takové děti, co chodí spát mezi 6 a 7 a kromě brzkého budíčku to celkem narušuje odpolední program, třeba spousta kroužků prostě nepřipadá v úvahu, protože končí v šest.
Ale čtvrt hodina mi přijde dobrá, mladší usíná minimálně půl hodiny, plus patnáct minut je ta pohádka. Jsme s tím smíření, nevadí nám to, ale jako vzpomínám na staršího, který usínal sám od dvou let.
Karja letecký den v sobotu ![]()
dzizisketa Čtvrt hodiny? Kdybych dokázala uspat dítě za čtvrt hodiny, tak si připadám jako supermatka! :o)
Ale já obecně asi dělám něco špatně. Minulý týden se mi na hřišti spřátelená matka smála, když jsem se radostně chlubila, že malej teď usíná UŽ v jedenáct ;o)
A dcera krásně usíná kolem deváté, což považuju za ideální a škoda, že to nezvládá naučit i bráchu.
Mně to v ten čas přijde úplně akorát, navíc Rosťa ještě pořád spává po obědě, tak nevím, co by jako ještě chtěl! Jenže muž se u něj zaměřuje především na to, co Rosťa ještě neumí nebo co se mu nepovede a naopak si zase příliš neuvědomuje, co všechno už umí a v čem je šikovný - a že on je šikovný, a moc!
dzizisketa no jestli spí po obědě, tak toho taky naspí dost. T. přes den nespí od tří let a i to jsem považovala za dost dobrý
Já chápu, že ho to třeba obtěžuje/nebaví, mně to taky nepřijde jako bůhví jak kvalitně strávený čas, my tam akorát sedíme. Ale tak může ho to naučit
I když teda čtvrt hodinu bych neřešila, to jsme strávili i u toho staršího, když usínal sám. (Posedět, zazpívat a máma pyč)
dzizisketa mně nadhodila máma, co kdybychom strčili mimino do postele a nechali ho tam namísto uspávání...no tak naše uspávání mimina momentálně vypadá tak, že po kojení ho pět, maximálně deset minut ponosíme nebo ho nechám tu dobu ležet na sobě...To mi tedy opravdu žíly netrhá. Probíhá to kolem půl deváté...vstává pak mezi sedmou a osmou.
Starší usíná sama, prostě si něco kutí v pokojíčku a pak přijde, že chce uložit.
Mohučanka kluci jako mimina usínali sami, ale světlo se to docela brzy, jakmile si začali stoupat
Starší se k tomu pak vrátil, mladší ne. Ale já jsem teda spokojená, že oba spí těch 11 hodin, ve většině případů ve svém pokoji a bez naší další asistence.
Jimik to je hrozny zazitek, dobre, ze jste v poradku ![]()
Zuzuli nejaka bezdetna chytra doktorka? Dovedu si predstavit ze nekdy pred 10 lety by neco podobneho mohlo vypadnout i ze mne
ted si kolikrat sypu popel na hlavu za moje drivejsi vyroky smerem k rodicum, moje deti me naucily ![]()
dzizisketa bych tvemu muzi pujcila vecer nase deti
my, kdyz jsme uspali za mene nez hodinu, povazovali jsme to za super uspech. Jinak nase starsi usinala od narozeni kolem pul 10. az 10. a nehlo s tim nic, az kdyz si ve 2,5 letech zrusila denni spanek, posunula si to na devatou a tak to ma doted.
Potrefenáhusa Jojo, právě taky mi to přijde pro větší, včetně toho zemědělského muzea. Zkusim to ještě pogooglit, ono je tam možná i trochu historické centrum, asi něco čemu by mohla říkat velkamala královstvi:-D.
Děti přišly ve 12 ze školky a celou dobu se v kuse mydlej...tak co teď..... Já je zmydlim snad taky, tím se nemůže snad nic pokazit už. Melouna jsme jim koupila, škrabací obrázky a vůbec se to tady neharmonizuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY