711990 nezakopava, je zvyklej na ledacos![]()
Vše o těhotenství a dětech
Gatita tak dobry, aspon mu vydrzej![]()
Gatita No, záleží, kdy mu roste noha. Dceři roste pravidelně až na podzim, tak se u jarních bot s nadměrkem trochu krotím ;o) Ale jestli se mu v nich dobře chodí, tak bych to nějak zvlášť neřešila, taky už jsme měli nadměrek někde na hraně těch 12mm. Mně to připadá lepší, než když je bota stlačuje (pročež mi moje maminka vyčítá, že dcera nikdy nebude nosit lodičky, protože je zvyklá na pohodlné boty ;o)
Dnes prišli ďalšie sandále, zatiaľ ich ma obuté odkedy som ich vybalila z krabice, takže asi dobre. Ešte sa opýtam, kedy príde leto ?! ![]()
Pinot Noir On se nijak netrápí, chodí po postýlce, něco vykládá, lehne si, zkusí usnout, nejde to, tak zase vstane, začne se smát, a tak dokola. Přijde mi, že je unavený, jen mu nejde usnout.
Navíc jsme ho před skoro rokem přebírali s tím, že jeden den šel spát v devět a druhý den ponocoval do půl třetí do rána, to pro něj úplně nechci. A pro sebe taky ne.
Gatita Hele, některý dět tlačí boty, co jsou ještě v krabici :-D.
Zina synovec na spaní potřebuje vyloženě tmu, zkusila bych ty závěsy. On se taky tím poleháváním jakoby refreshne a pak vlastně není tolik unavený, ale spát vlastně potřebuje.
Zina nebo ty, co se jim nelíbí, ale nedokáží popsat proč![]()
Zina ha ha, no to znam od starsiho. A naopak. Jakmile si na ty boty zvykne, je schopny je nosit, i kdyz se mu v nich uz kroutej prsty. Tady ale prislo i mne, ze je v nich ta noha hrozne napechovana, blbe se i nazouvaly. Ale pohrbila jsem benefit navstevy kamenne prodejny spocivajici v poradenstvi, kdyz jsme si stejne vybrali neco jineho:)
DruI to už jsem v rodině taky vyslechla, ze nám v 15 nepodekuje, až se nevejde do žádných lodiček, hezky batole obout do úzkých bot, ať si zvyká
Zina nám teď dite usina celkem krátce, ale posledních 14 dni se skoro každou noc budí a trva, než usne
Potrefenáhusa jakej mám dát smajlík ![]()
![]()
Potrefenáhusa na to stačí jedno těhotenství, aby se nevešla do lodiček
To je takový to, když už nevíš, co říct, abys obhájila svoje konání (hlavně před sebou)
Potrefenáhusa lodičky jsou kravina, ale docela mně zajímá, jak se to bude řešit, až doroste ta čistě bf generace do doby, kdy bude chtít dělat sport s nějakou specifickou botou. Na insta mi vyskočilo nějaké q&a propagátorky bf a ta právě zmiňovala, že toto může být potom problém. Docela mě to překvapilo. Možná už to je nějak vyřešený, tak jestli potom budou i bf kopačky nebo tretry?
monis A vadit by to melo presne proc? Podle me BF je dobre pro vyvoj chodidla. Aby se spravne vytvorila klenba podelna a pricna. Kvalitni sportovni bota tu klenbu spis podrzi, ale pasivne. Takze se snad nevylucuje noseni BF bot a nekdy neceho jineho.
monis Můj syn má od přírody šířku nohy G a má problém s kopačkama a sálovkama, žádný bf jsme nikdy neprovozovali. :D A na ty budoucí popelky z bf botků jsem taky zvědavá teda.
monis Si prostě budou brát specifické boty na specifický sport, já v tom problém nevidím.
Kan Muz ma taky ploutve do sirky a BF v zivote nemel na noze. To podle me vubec nesouvisi. Zvyk na pohodlne boty uz je horsi. Jsem si po dlouhe dobe koupila nadherne lodicky Ecco na vysokem podpatku, driv jsem v takovych botach presla pulku Prahy. Klidne v nejakych za par korun z plastu a ted jsem trpela jak ve spanelske bote
. A to nosim normalni boty, zadne BF. Ale verim, ze po case bych si zase zvykla.
Jos já se tom nijak neorientuju, ale pochopila jsem to tak, že se do těch bot nevejdou na šířku, protože ty boty bývají dost pevné. Když si vezmu kopačky, tretry, spd na kola tak to nejsou moc boty s vůlí. Ale nerada bych tu šířila bludy, proto jsem se zeptala.
monisNo, tak se třeba konečně začnou vyrábět i boty, které budou sedět na široké nohy a všude zavládne pokoj a mír :o)
a teda takhle, i můj muž, který je posledních deset let výhradně vyznavačem bf bot je schopen lyžovat a bruslit v příslušné obuvi, ačkoli ta je taky pekelně pevná a bez vůle ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY