Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43621 příspěvků moje polička 26. května 2023 09:44

Lamicka ja bych se domluvila s tou druhou holkou a udelala to s ní a snažila se dostat do skupiny s někým kdo alespoň občas pracuje.

To jí v životě potká ještě mnohokrát, že bude muset udělat práci za někoho jiného, ono to kolikrát nemá moc dobrých řešení ani v dospělém věku. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 10:16

Evaeva Jos Karja Bude ji 12 a je to prvni rok, co takhle pracuji. Ji se na te skole moc libi, jen nechape, ze nekdo se nechce vzdelavat a pak ji, chudaka, takhle vytoci, kdyz ji to nekdo kazi.

Myslim, ze si to casem sedne, prida se do jine skupiny, prece jen jsou spolu prvni rok a poznavaji se. Ten vcerejsek byl fakt masakr pro obe, musela jsem se jit vecer projit. 

continuity to je jasne, jen by se mela postupne naucit nastavit si nejake hranice. Vcera mi argumentovala manzelem, ze taky dela praci za jine, ale rikam ji, ze ten ma firmu, ze to je ve finale jeho zodpovednost a musi si to pak vyresit s podrizenymi. 

Offline Karja
44922 příspěvků moje polička 26. května 2023 10:24

Lamicka Jj, nedá jim pak benefity, ale co ona s nima,že... Jako je to krutý takhle pro dvanáctiletou. Myslím, že ty práce ve dvojici se ještě dají skorigivat, ale větší skupina je teda mazec. Ještěže se může třeba obrátit na tebe. My jsme to všechno dělali až na vysoké, furt v podstatě. A na Erasmu jsme jako skupina psali i testy, pak se prumeroval počet bodů, ale nevím nakolik na to pak při výsledné známce vyučující přihlížel, pak ještě byla zkouška. Ale to bylo pro mě hrozně závazné, byla jsem tam jediný nerodily mluvčí a fakt jsem se učila, v každé hodině byl ten test. Nejhorší bylo,že to bylo fakticky docela lehké, pokud člověk nezapasil s jazykem, nechápu, jak z toho nemohli mít plný počet bodů! A místo toho aby nahráli prumer oni mě, tak tam byly protažené pohledy za můj slabý výsledek! No učí se chudák holka na celej život už od mládí:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 10:25

Lamicka já si vůbec neumím ve 12 představit sebe, to je fakt ještě telecí věk. Muselo to být těžké.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 10:27
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 10:28

Evaeva jj, pro obě mně jenom pomohlo to sem napsat, uff. Leží mi to v hlavě od včera.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. května 2023 10:30

Lamicka Tak ve 12 to je vazne hrozne brzo. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. května 2023 10:43
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Meri tlapkam!  Co u vás? U nás buzení mimina, mučení mimina a obscesivni zdrhani do silnice 

​Zdrhani do silnice

Nás si postavil v půl osmý večer obří bunkr uprostřed obýváku, zatímco já jsem už podruhé uspavala mimino, kterými predtim samozřejmě vzbudil. Jakoze objektivně blbost, ale mám holt jenom jedny nervy a tohle holt byla posledni kapka.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 26. května 2023 11:06

A včera kreslil na chodník semafory 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 11:24

Potrefenáhusa zdrhani do silnice, to si zive pamatuju

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 11:27

dzizisketa to je super! Včetně zadání, to se mi líbí moc.

Online continuity
43621 příspěvků moje polička 26. května 2023 11:38

Lamicka ty hranice si můžeš samozřejmě nastavit, jenže často tvůj výsledek záleží od jiných. Pak můžeš nastavovat kolik chceš a stejně jseš potrestána, at si vybereš kteroukoliv možnost. 

Tady by měl za mě dohlidnout učitel, aby pracoval každý. Třeba se alespoň doptat, jak kdo přispěl, když už to dal na doma. Stejně jako v práci by měl dohlížet šéf, aby se někdo nevezl. To absolutně nemá dobré řešení z pohledu člena týmu. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 26. května 2023 12:00

continuity ja se ji vyptam, zda to nejak s ucitelkou resily. 

Offline letfenixa
10949 příspěvků moje polička 26. května 2023 12:07

Lamicka ja sa teraz opýtam ako učiteľka.  To dostali na doma vytvoriť nejakú prezentáciu, v skupine a bude v škole ohodnotena?

Offline Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 26. května 2023 12:30

MP Meri jo, u nás to včera preteklo, když strcila do mimina, až přepadlo hlavou na duplokocicku na zemi a strašně se rozeřvalo 

Offline Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 26. května 2023 12:33

Lamicka MP Meri to zdrhani je hodně strasny a vůbec nevim, co s tím, je to teď tak intenzivni, ze se s ni bojim chodit někam sama, na hřiště jen oploceny nebo vypoustim na zahradu, je to úplně moc pitomy a čím víc prudim, tím víc to dela 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 13:28

Lamicka mně přijde, že by na tom měli pracovat hodně přímo ve škole. Teprve se tu práci ve skupinách učí a navíc potom má učitel šanci odhalit, kdo je ten tahoun a kdo se veze nebo přímo fláká. Na tu práci v týmu se teď asi klade větší důraz, což je podle mě v pořádku, v životě tak pracuje většina lidí, ale zadat to jen jako domácí úkol asi není nejšťastnější.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 13:29

Potrefenáhusa ty jo, až takTo je teda hodně pitomý. 

Offline Potrefenáhusa
39034 příspěvků moje polička 26. května 2023 13:35

Evaeva jo, predevcirem mi zdrhla ze skejtu na kočáru, když jsem sbírala psi hovno - kocar, zdrhajici harant a čokl jsou celkem nad moje síly, pak mi zdrhla i z oplocenyho hřiště a řvala jen když jsem ji doběhla, jen co se oklepala, už se tomu smála a utikala by znova 

jako ty jo, mne už na podobný kraviny přijde docela stará

Online Evaeva
příspěvků moje polička 26. května 2023 13:39

Potrefenáhusa hele, ona určitě dobře chápe, že to dělat nemá. Samozřejmě nechápe, že to auto jí může opravdu vážně ublížit, ale to pravidlo zná. Skoro bych řekla, že jí dělá dobře, že jí honíš, věnuješ tomu extra velkou pozornost,... Ale tohle úplně není věc, na kterou se můžeš vykašlat, že jo. No jedině pevné nervySnad jí to brzo přejde. Z oploceného hřiště se bohužel naučí zdrhat nejpozději ve dvou letech, akorát mají míň možností úniku.