Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 01. června 2023 17:24

Zina Krasnej chlapecek!

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 01. června 2023 17:38

Včera som len tak pozerala na booking,  kam by sme išli,  hovorím Lukaskovi,  že pozerám dovolenku,  tak ma informoval, že niekde, kde je krátka cesta jemu stačí tak hodina. A asi ani more nám nevyjde. Tak potom by som rada do hôr. Kvôli vzduchu. 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 01. června 2023 17:55

Zina ooo, je krásny!

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 01. června 2023 17:56

Včera přišlo dítě ze školky, řeklo jednou "bolí mě ouško" po pár minutách už ne, pak už nikdy ne, ale pak měla odpoledne teplotu a dneska odpoledne už má zase taky. Má sice rýmu, ale ta tepolota.... takže jako babo rad, zda si zase dělat výlet na ORL... Myslim, že mě vyhodí z práce už tenhle měsíc, za tento týden to už budou tři absence, ale to je jakoby fuk.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 01. června 2023 17:59

Dnes je v meste aspoň 6 rôznych MDD. Boli sme  na mestskom, nesie sa v duchu záchranných zložiek,  takže všade policajné, poziarnicke auta, sanitky a všeličo k tomu. A od vianoc je vždy celý mesiac 1 autobus MHD tematicky vyzdobený detskými obrázkami, tak teraz bolo, že nech deti donesú obrázok záchranných zložiek a bude v autobuse. Nakoniec sme ten obrázok vlastnoručne prilepili a dúfam, že sa nám podarí aspoň raz v autobuse odviezť. 

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 01. června 2023 18:08

Karja to je mi lito, snad to nebude nic vazneho. Tohle je takove neprijemne, kdyz clovek nevi, jestli ma vyrazit k dr nebo ne. 

Nikdy bych neverila, jak se porad vsechno dokola posira kvuli tem vecnym neduhum.

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 01. června 2023 18:10

Gatita právě je to takový, že jako ted zmíní pokaždý ucho a pojedeme? Fakt nevim.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 01. června 2023 19:17

Zina To je pěkný chlapeček. Mimochodem je dost podobný tady jednomu místnímu chlapečkovi a jeho tatínkovi (náhoda, nechci vymýšlet nějaké storky).

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 01. června 2023 19:19

A já jsem letošní dovolenou stále nevymyslela. Jako měla jsem v plánu Pyreneje, ale se vzrůstajícími teplotami to vidím na zbytek Pobaltí. A už jsou dost velcí, takže začínám uvažovat třeba o Gruzii příští rok.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. června 2023 19:54

brrr ale zase když půjdete dost vysoko, tak tam vedro nebude (v těch Pyrenejích). My jsme byli v červenci a na vedro si rozhodně nevzpomínám, ale už je to, uff, 17 let

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:10

brrr Zina K nám by ten váš klučík taky úplně zapadnul úplně bez mrknutí oka, a ještě má jméno, co jsem psala pro děti já;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:10

Karja no jako potom, co synovi našli ten zánět a nebylo mu skoro nic, bych to hodně zvažovala. Ale zase se to léčí nejdřív nurofenem, tak bych možná přes víkend začala tím a pak se zařídila podle vývoje. 

To je ta samá co předtím? Může být na to náchylnější:(

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:13

brrr mně to do Pobaltí táhne pořád a tvoji kluci už jsou velcí, s nimi už si to asi opravdu užijete, jak chcete.

Já byla v Pyrenejích dva dny v srpnu a vedro si naopak pamatuju hrozné Ty hory jsou celkově takové vyprahlejší než třeba Alpy. (To nemusí samozřejmě vadit)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:14

letfenixa kluci už mají za sebou asi pátou akci ke dni dětí. O víkendu už asi další vynecháme

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:16

Evaeva Právě je to ta samá. Uši má na pohled čisté,a ještě jsme tam byly na kontrole a na čištění, je to 10 dní....Ale já mám taky takové virozove příznaky tak budu spoléhat na to. To se nejdřív léčí nurofenem zánět ucha? Já si říkala, jestli ji to už zas třeba neprasklo. No máme to 40 minut na ORL, to už je půl den, člověk to rozmýšlí. 

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:16
Reakce na Len:

dzizisketa Jindřichův Hradec. Tam je to nejkrásnější a odpadá dlouhá cesta. My jedem do Tábora a nemůžu se dočkat!

​❤️ V táboře jsme byli v pondělí, v úterý v Telči, včera ve Slavonicich a dneska na Roštejně, ušli jsme asi 15 km a jsme teda dost KO, velký dite hýří energií, vyspala se v hlubokym kočáru, zatímco já tahla osmikilovy mimino v nositku...plus teda jedem od pondelka nekonečnou ječící scenu kvůli klobouku na prudkým slunci...

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:18

Evaeva No užijeme si to, ale pouze v případě, že bude v dosahu basketbalové hřiště.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:19

Karja jojo, nerozjetý zánět. Syn dostal předepsaný nurofen, dávky dle váhy pět dní a pak teda ty kapky, ale ty, jak víme, neprojdou bubínkem, tudíž střední ucho neléčíTakže bych osobně klidně začala tím. Já si taky myslela, jestli mu to už neprasklo, ale ne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:20
Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:22

Muž dětem místo pohádky vypráví, co dělal "jako malý". Řežou se tam smíchy a on zní fakt zaníceně