Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:22

Evaeva Ahaa. A co mu prosím tě přesně bylo? Já vůbec nevím, ony teď s uchem marodily její kamaradky, tak to může mít naposlouchane. Na druhou stranu může říkat, že ji to nebolí, protože dobře ví, že by tam jela...Teplotu měla zas jen od odpoledne, dopoledne a kolem poledne byla fit, to taky nevím, jestli se to s tím uchem může takhle měnit.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:26

Karja nakonec měl zánět obou uší. V pátek večer si jednou stěžoval na ucho, po nurofenu usnul a celý víkend nic. Ale mně se to nějak nezdálo, navíc mu v neděli nateklo to koleno. V pondělí na orl, že prý zánět obou uší a dostal kapky a ten nurofen. No a dobrý. Teplotu teda neměl vůbec, akorát rýmu. Rozjetý zánět zamlčet nedokáže, to i dospělého bolí šíleně.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:29

Zina zdravíme!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:36

Karja tohle mám z insta orl doktorky 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2023 20:37

Karja 

Offline continuity
43632 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:50

Karja při rýmě můžou občas zabolet uši i bez zánětu. Já bych vyčkala jak se to vyvrbi. 

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 01. června 2023 20:57

Nemáte někdo tip na knížku, klidně i obrázkovou, s fotbalovou tematikou pro šesti až osmileté fanoušky fotbalu?

Eshopy jsem teď projížděla dlouho, ale je toho tolik, že se v tom nedokážu zorientovat.

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:00

Karja já bych ještě vyckala, prip. zkusila ten nurofen. Syn si teď jeden den na ucho stěžoval hodně a to je ten starší, už jsem uvažovala o dr., ale měl dost rýmu a normálně se z toho do rana vyspal. Když jsem se ptala rano, jestli ho pořad bolí ousko, Koukal na mě, co si to vymyslim  tak snad to tak bude i u vas!

Offline Malenge
4861 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:01

A chci se zeptat na tipy na nějakou oslavu dne děti na vikend. Nemáte někdo někde poblíž neco zajímavého?

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:32

Potrefenáhusa Tlapkam, ty scény jsou děs, ale jinak to zní skvěle! Roštejn si píšu, tam jsem ještě nebyla. Líbilo se vám tam?

Naše dítě začalo po obědě zase spát, navíc po roce a půl zas zvládne usnout v kočárku... Beru to jako výhru, na výlety je to super.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:32

Malenge 

V Bráníce bude dětský den s DPP, parní vlak, historické tramvaje a autobusy. Tam budeme my.

Offline JankaM
3132 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:45

V úterý byla info schůzka k první třídě a už dnes jsme byli kupovat školní potřeby. Ta radost při vybírání a rovnání pastelek do penálu

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. června 2023 00:14

MPLee Potrefenáhusa Jsem zase x stran pozadu, ale ještě se vrátím k zahradním domečkům. Mě se moc líbí, tedy kromě ceny, tenhle.

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 02. června 2023 01:48

Len mne se to líbilo hodně, je tam udělaná docela interaktivní expozice přímo pro děti na téma les, našemu diteti se to líbilo moc, ona miluje houby a na konci jsou takový velký dřevěný magnetický, kterym se daj prohazovat klobouky a sbírat do kosiku, tak tam jsme byli dlouho, byli jsme i ve věži, jen občerstvení tam bylo úplně tragicky. A ta Telč je naprosto dokonalá, nebyla jsem tu spoustu let a úplně jsem zapomněla, jak moc.

spani v kočáru je nejlepší, mne se moc líbí, jak vyndame mimino a usne v tom starší  Akorat to vyžaduje i mimo spaní a rika, ze je miminko, jak může, zouvá boty a cpe se do korby

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 02. června 2023 01:53

Offline Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 02. června 2023 01:56

Jimik ten je peknej, ale ta cena je prave úplně moc k pláči

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 02. června 2023 05:11

Ty jo, já mám asi milosrdnou paměť, ale nepamatuju si nějakej větší cestovní zásek. Jako jo, nerada vzpomínám na letadlo to Thajska, když dětem byly 3 a 6 a drahý manžel si nasadil sluchátka při odletu a sundal si je až při přistání. Myslím, že jsem na něj byla protivná ještě další tři dny. A když jsem letěla sama s dětmi do Japonska ve věku 5+8 a zrušili nám přípoj z Mnichova a musela jsem přes Frankfurt, jiným letadlem (=bez objednaného dětského jídla a na jiném místě, než jsme si zabookovali), to bylo taky trochu nepříjemné, ale zase musím říct, že děcka byla docela v pohodě, jenom já jsem byla vzpruzlá!

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 02. června 2023 07:38

Potrefenáhusa Ty houby jsou boží, asi se sem fakt brzo vypravíme! Děkuju za tip.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2023 08:13

Garfie my máme místa vždycky jeden dospělý a jedno dítě vedle sebe

Offline Garfie
28638 příspěvků moje polička 02. června 2023 08:48

Evaeva My buď tak nebo (od té doby) obě děti s tatínkem!  

Ale ten případ, který popisuju-to jsme seděli na čtyřsedačce!!