Kora tohle naopak není nic pro mě. Už teď vidím, že jsme dosáhli nějakého standartu, který půjde do kopru
Takže já to naopak potřebuju mít co nejvíc za sebou, ne pořád řešit mimina. Teď jsem doma 6. rokem a vůbec mi to nevadí, celou dobu teda střídavě pracuju z domu. Ale v tomhle mají výhodu introverti. Ten odstup 4 roky je už za mojí hranicí, manžel dřív nesouhlasil. Kdyby s tím přišel o půl roku později, už bych nechtěla já.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Manžel má mladší bratry o rok a o 8 let, v dětství, jak sami vyprávějí, ten nejmladší trochu trpěl
ale teď v dospělosti, i když si všichni (i my jejich manželky) dobře rozumí, tak hodně blízký vztah má právě s tím nejmladším.
Jinak z druhé strany, jeden známý teď bude mít 3. dítě během 3 let, to si vůbec nedovedu představit.
Tak dalsi promarodeny vikend, to snad neni mozne. Chce se mi brecet a uz si i pripadam takova zapskla. Tentokrat jen nejaka gastroenteritida, hnusna, ale aspon rychla, ale stejne uz me to dere, meli jsme to v rodine i minuly vikend
. Neda se proste vubec nic naplanovat.
Gatita nedá ![]()
Gatita my jsme tenhle víkend měli stejný, se synem jsme problili noc
Štve mě to hodně, zrovna bylo parádní výletní počasí.
Gatita já jsem taky padla s teplotou a kašlem. Je to k vzteku, takovej krásnej den.
Evaeva žluťásek tak se drzte a at je pristi vikend lepsi. Pres zimu to beru jako normu, ze ma porad nekdo doma teplotu a vsude litaj kilometrovy nudle, ale uz je cerven. Uz jsme z toho hrozne unaveni. Casto pres vikend pak lehnem i my dospeli, v pondeli se nejak doplouzime do prace a nejpozdeji ve stredu je nektere z deti opet zvadle jako kyticka s horeckou nebo bolavym uchem nebo tu celou noc litaj savle.
Ale ma to jeden pozitivni ucinek. Za cely kveten jsme se dostali jen jednou jedinkrat o vikendu ven, zrovna nikdo nebyl nemocny. To bylo radosti, deti cely vylet nadsene slapaly jako hodinky, nestezovaly si, ze v lese je moc stromu, a nevymyslely blbosti. Zadne odmlouvani a oci v sloup prestimulovanych deti![]()
Gatita
u nás je výhoda, že děti už spí. Nevýhoda, že brzo půjdu taky.
My už dlouho nic neměli, když nepočítám ten synům pseudozáňet uší. Ale on s tím člověk nepočítá nikdy.
Evaeva tak honem honem zaklepat na drevo!
Gatita ano
Gatita ja som vcera stratila hlas, prvy krat v zivote. Deti su uz dva tyzdne doma so strasnym tuberackym kaslom (ale von chodime). Uz nech tie choroby idu do prec (chcela som napisat do p.dele ale zlakla som sa, ze by som nam privolala nejaku crevnu pliagu)
MaeGandal A děti jsi davala do jeslí? Nebo jak to fungovalo? Mně by třeba nějak extra nevadilo být 8 let doma. Jenže po tolika letech doma a tak málo odpracovaných letech mezi vysokou a mateřskou, já si myslím, že to už bych se fakt mohla jít zahrabat. Neumím si představit, kam by mě třeba po 9 letech vzali do práce:-D
Ja mám za sebou štvrtý zápal dutín v tomto roku
zajtra idem na alergologiu, budú mi robiť kožné testy, som zvedavá, po mnohých rokoch. Lukasko zajtra ide do škôlky po 3 týždňoch ![]()
Karja ja si to neviem predstaviť, keďže som bola doma rok. Ale zas nepracujem toľko hodín ako iné matky.
letfenixa No protože sis na to nestačila zvyknout:-D. Mně přijde, že s velkoumalou jsem měla ještě nějaké "ambice na vlastní život" a pak s tou druhou jak přišla rychle jsem na sebe a na všechno kolem uplně rezignovala, takže jsem si tak nějak zvykla poměrně rychle:-D
Evaeva Jak dlouho malej marodil po tom pseudouchu? Vůbec nevím, jak toto marození pojmout a kdy mládě poslat do školky.
Karja ano, děti byli v jeslích. přiznávám, že až u 3. jsem si tu mateřskou užívala, tam bych klidně zůstala doma tak do prvních narozenin. Ale jinak ano, vypadnout z práce na několik let v kuse bych nechtěla, a to jsem obyčejná kancelářská krysa, nedělám nic speciálního. Ale já jsem si ten čas s dětmi užívala o mnoho více, když jsem měla 4 hodiny "pro sebe". Jinak to byl nekonečný příběh kojení, přebalování, odbrkávání, uspávání. Když přišel muž domů, tak bylo třeba zase přebalit nebo něco jiného, nebyl vidět žádný výsledek.
Taky je ale třeba říci, že úvazek jsem si zvyšovala nedávno, když nejmladší šla do druhé třídy, a pořád ještě nedělám na plný úvazek a zatím to ani neplánuji.
Karja áno, mne hlava vôbec nevypla zo školy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY