Garfie u nás ne, ségra to vnímá stejně. Já s ní byla nadšená, ale v batolecím věku to skončilo, jak jsem měla jiné zájmy a ona za mnou "lezla". Jak rostla, tak už jsem pro ní byla"ta blbá"![]()
Vše o těhotenství a dětech
Karja měl pět dní předepsané kapky, takže tu dobu byl mimo školku. Ven jsme chodili, ale ne na slunce, aby se mu nepřehřívalo. Ale on to neměl pícháné, takže takový režim měl vlastně při akutním zánětu.
Tak prosím Vás, Lukasko dnes vbehol v škôlke do triedy bez toho, aby sa so.mnou rozlúčil, ani sa neobzrel. Myslím, že adaptacny proces tým môžem považovať za ukončený!
Karja taky mi přijde, že až dvě děti plně vykryjí tvoje fyzické a psychické zdroje
Do té doby máš ještě prostor na roupy.
Garfie Hele stoprocentně, vždyt si vem, že my se ted pořád vídáme! I mi segra několikrát řekla, že moc netíhne k tomu mít blízkou přítelkyni, že to vlastně nepotřebuje oproti svým kamarádkám a známým, že má segry. JTa prostřední byla třeba ublížená z toho, že byla prostřední, taková ta klasika, ale že by měla nějakej problém, že by mě jako ocas tahala za sebou, něco jsem jí kazila...nemyslim si to:-D
EvaevaDíky, já si pořádně přečtu tu zprávu, co má. Doktorka hrozně málo komunikuje, takže nikdy moc nevim, co se děje, jak se to řeší, uplně nejzákladnější pokyny a čusbus. Přehřáté to má určitě, ted je teplo, ven nosí šátek přes to ucho, takže tuplovaně.
Karja tohle funguje asi spíš na vesnici, já jí nikam netahala, akorát občas jsem jí hlídala doma, ale fakt málo, máma s námi byla dlouho doma. Ona má dodnes pocit, že byla nějaká ukřivděná nebo co (to teda nepředhazuje mně), jako kdyby 15 let vůbec nebyla "rozmazlovaný benjamínek"
Nevídáme se moc často, akorát na rodinných sešlostech, ale my fakt nemáme nic společného.
Karja nám říkal ledovat, což jsme teda nezvládli
Ale o tom nenahřívání píše, myslím, i ta ig doktorka. A obecně to platí u zánětů. A ona to má pichlé? Syn neměl.
Garfie Hele stoprocentně, vždyt si vem, že my se ted pořád vídáme! I mi segra několikrát řekla, že moc netíhne k tomu mít blízkou přítelkyni, že to vlastně nepotřebuje oproti svým kamarádkám a známým, že má segry. JTa prostřední byla třeba ublížená z toho, že byla prostřední, taková ta klasika, ale že by měla nějakej problém, že by mě jako ocas tahala za sebou, něco jsem jí kazila...nemyslim si to:-D
proto mě vzdycky překvapí, když se z jedináčků delaj nespolupracujici asocialove, naopak jedinacek se musí vzdycky s kamaradama dost snažit....
jinak mi přijdou lepší větší rozestupy mezi detma, i ze si to malý dite mamu víc užije, když to ještě fakt potřebuje, za ideál povazuju ty tři roky aspoň, vždyť to hraní si se sourozencem je jen malá vysec života a cely ty rodinny konstelace
Potrefenáhusa já ale celý život vídám, jak mají sourozenci s menším odestupem mnohem lepší vztahy i později
Potrefenáhusa já jsem pro větší rozestupy taky, starší dítě teď zmizelo s tatínkem do školky a po ranním rutinním řevu mám chvilku na rekreaci (mimino si čte
).
Taky je u vás každé ráno řev kvůli pití?
bracha moji kamarádky měl 4 děti v hodně rychlým sledu, a to mi přijde spis blby, mít třeba prvnaka, předškoláka, batole a novorozence, tak myslím, ze některý ty děti tam zůstanou nějakou dobu dost plonkový, ale jinak všechny větší rodiny, co znám, fungujou fakt celkem dost příjemně
bejt mladší, tak si třetí dite ještě poridime, asi ale s nejakym trochu odstupem
vcera se nás na to ptala příbuzná s dvojcatama, tak jsem opacila, jestli oni třeba nechtěj zkusit stesti s dalsima dvojcatama? Prej ne ![]()
Mohučanka ne, u nás je kazdej večer řev kvůli spaní ![]()
ted mimino spi už zase a starší se ještě neprobudila, ale už ji budu muset jít vylovit
Evaeva já ne, no
Mohučanka já musím mladšího umístit před tv, pokud se chci v klidu nasnídat, on už je vzhůru a starší ve školce. Zatímco když tu jsou oba, zmizí někam do pokoje a nevím o nich hodinu
Ano, už se těším na prázdniny.
Potrefenáhusa nejlepší vztahy teda mívají dvojčata, ale to už je trochu extrém pro rodiče ![]()
Mohučanka my tu vecerni rutinu máme furt dost slabou, zvlášť v tom vikendovym módu - čím víc leto, tím je to horsi, jsem zvědavá, k čemu nás donutí školka, vodil by ji nejspíš tatínek cestou do práce a to je v 7, takže nemůže chodit spát v 10
Evaeva fu prazdniny boli moja nocna mora. Starsi je bez rezimu nezvladatelny a ja sa priznam, ze som ho v lete nebola schopna dodrziavat.
Evaeva ja mam od mala s brachou uplne skvelej vztah, je o 7 let starsi. Pokazil se nam az ted, kdyz se on ozenil a je to zpusobeny odcizenim co dela jeho zena. Presto kdyz se vidime, tak to tam proste porad je:) podle moji mamy to byl skvelej rozdil, ona mela cas na nas oba, on se tesil na miminko, necejtil se odstrcenej, nezarlil a kdyz jsem byla v puberte, uz byl prskticky dospelej a mohl na me dohlizet a chodila jsem s nim vecer ven:)
Oproti tomu sambo ma s brachou vztah uplne prisernej, jsou od sebe o 2 roky. Bracha je mladsi, neustale ho rodice nutili aby se o vsechno delil, napriklad o vydelky z brigady apod. Vsechno se podrizovalo brachovi. Presto to neni sambo, kdo se ke svymu brachovi chova jako nevdecnej debil. Proste o vekovym rozdilu to neni.
711990 tak jasně, že ne, akorát já se na to víc zaměřuju
Ale zrovna máma je s bráchou o pět let a vztah neexistuje, táta má s bráchou rozdíl 12 a žádní extra kamarádi nejsou.
Ale to, co píšeš o sambovi, to hodně pokazili rodiče, to se podaří málokomu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY