continuity hele a tak když ti to tak vadí a je to takovej problém a jenom omezování, tak si asi ty děti neporidis? Protože poridit si je a pak jenom hledat, jakej je to problém, mi teda fakt přijde celkem blby
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa taky mam pocit, ze clovek se pro to dalsi dite rozhoduje s vedomim, ze zas nejakou dobu holt bude v leccem muset slevit, zmenit rezim, navyky atd. A ne ze pak dalsi 3 roky prekvapene konstatuje, ze takhle si to teda nepredstavoval, ach ouvej!
Kokoska Potrefenáhusa ne, pak si je prostě pořídím jedno za druhým, ne s rozestupem 6 let.
Potrefenáhusa no já radši tu túru, poslední, co chci, je trávit čas na dovolené s miminem, což dělám celý rok
Doufám, že nebude velká přísavka a příští rok půjde realizovat nějaké to dělení, abych se i já mohla vzdálit, protože jinak všechny zábavné aktivity zažije tatínek (který by možná radši to kafe ve stínu
). Skloubit to půjde, ale myslím, že následující dva roky budou na kloubení náročnější než při kombinaci mimino+ batole nebo batole+ přerostlé batole. A to nevím, kdo staršího citlivě informuje, že letos žádné lyže v Alpách.
continuity ty jseš můj člověk ![]()
continuity tak ty treba jo, ja se ke druhymu odhodlavala dost dlouho.
Potrefenáhusa malé dítě tě omezí dost, ale jinak se nedostaneš k tomu mít větší, což mně třeba baví. Kdybych to šlo, miminí a klidně i batolecí věk vynechám. Asi jsem měla být spíš tatínek ![]()
Evaeva tak ceskej opustenej kocar pod sjezdovkou už stal ![]()
pro mě je noční můra to batole a prerostlé batole ![]()
Evaeva sliznou všechnu smetanu a oddre to za ne někdo jinej
Evaeva třeba ten třetí bude nespavec s max. 45 minut v kuse
.
Btw. víte už, jestli holčička nebo chlapeček?
Kuš babo! Pěkně třetí medvěd ![]()
Zatím to vypadá na kluka, i když to nebylo úplně jasné. Nebudu kecat, trochu jsem to obrečela, ale asi je to dobře.
Potrefenáhusa proč? Jakmile oba chodili, dali se brát jako víceméně rovnocenní. To byla změna k lepšímu i v normálním provozu, například odpadlo dítě plazící se v listopadu po hřišti ![]()
především mi přijde, že ty větší rozestupy a třeba tři deti znamenaji, že má človek doma pomalu deset let batole, které ho v lecčem omezuje.
teď když nad tím tak přemýšlím, tak takhle jsem to nepociťovala. V mezidobí jsem chodila cca 4 roky do práce, odpočinula si, pozapomněla a pak do toho šla znovu. Plánované to tedy nebylo nikdy.
Ten starší nebo pak ti starší už byli samostatní i s lecčíms pomohli a bylo to úplně na pohodu. Zpětně a i v té době mi těch šest let mezi přišlo jako dost dlouhá doba, abych nějaký čas žila "normálně".
Pro mě je děsivá představa mít doma mimino, batole a předškoláka, třeba ![]()
Potrefenáhusa náš tatínek teda smetanu úplně neslízává, ale nekojí, takže není připoutaný k miminu. Ale byl to on, kdo "spal" u blijícího syna na zemi, kdo musí jít s dětmi ven, když je doma (mě doma klidně nechají) a kdo nedostane skoro žádné volno, pokud je doma nebo někde s dětmi, nenechají ho.
Evaeva u nás taky, jakmile se mladší postavila na nohy a něco ušla, už to bylo jen lepší. Hlavně až dosud už jim víceméně vymýšlím stejný program. Pokud jsou nějaké třenice, není to věkem, ale odlišnými zájmy. Holt se vždy chvíli někdo přizpůsobí.
continuity ano, taky to tak vidím
Kora tohle nemá žádné jedno nejlepší řešení. Já vlastně ani nikoho nechci přemlouvat, aby měl děti v jiných rozestupech než chce. Jen mi tady přišlo, že převažuje teorie, že kdo má děti hned po sobě nějak strádá, nebo že dokonce strádají ty deti.
continuity tak jsem to nemyslela, spíš tak, že není čeho litovat, když holt tak blízko nejsou. Že malý rozestup nezaručí automaticky dobrý vztah. Důležitější je povaha, což člověk neovlivní, a pak přístup rodičů, což jde hodně pokazit...
Mimina mě baví od narození. Ráda nosím, chovám, uspávám, vozím v kočárku. Pro mě asi nejotravnější věk je, když dítě chce jednu činnost furt dokola. Číst stejnou knihu znovu a znovu, skákat na míči na stejné písničky a říkanky atd. To mě nebavilo. Naštěstí dcera měla ráda i nové věci, nebylo to tak hrozné. Ale fakt lepší protivný puberťák nebo mimino mající prdy než 150x po sobě dělat kolo kolo mlýnsky ![]()
![]()
Jakmile oba chodili, dali se brát jako víceméně rovnocenní. To byla změna k lepšímu i v normálním provozu
pokud se teda každý nerozeběhl ma jinou stranu ![]()
SunEclipse neznám! U nás teda není z hřiště moc kam utéct a jinak ten mladší dobrovolně neopouštěl kočárek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY