Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 05. června 2023 13:56

No já mám teď za sebou veselý výlet od středy do neděle, vzala jsem obytnaka a holky a vyrazily jsme do Německa na Lužická jezera. Ve čtvrtek daly 20km na kole, v pátek 36 a v sobotu 40...mladsi dítě má 3 a trictvrte roku

Offline Kokoska
35164 příspěvků moje polička 05. června 2023 13:58

rasaNori jaky do nich pouzivas baterie?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2023 13:58

rasaNori holky jsou dobrý!

Offline Anema
1299 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:03
Reakce na Evaeva:

​Zatím to vypadá na kluka, i když to nebylo úplně jasné. Nebudu kecat, trochu jsem to obrečela, ale asi je to dobře.

​Je to praktičtější, říkají sousedi s třema klukama. Ale slzy chápu!

Offline Kokoska
35164 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:08

Me docela prekvapila nase Adelka. V srpnu ji budou dva a minuly tyden se mnou usla v lesoparku asi 3 km, poponesla jsem ji jen asi 2x pres rozcesti, kdyz chtela jit jinam nez bylo potreba. A byla v te prochazce i pulhodina na hristi, kde se teda nezastavila, porad nekde šmejdila. To jeji starsi braska v jejim veku nedal, ten se zasekl u prvni diry, ze ktere vylezl mravenec a bylo nutne ho pozorovat, a tim prochazka skoncila

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:26

rasaNori holky sou husty!

Kokoska a Adelka taky! Tondovi se chodit vubec nechce, ale my to nejak netlacime, no:)

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:31

rasaNori Hustý! To bych s váma pomalu nemohla jet ani já:-D. A jezdíte po cyklostezkách nebo i po silnici? Naše holky mají především problém s ukázněnosti, takže to na žádné dlouhé výlety není. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:35

Evaeva nevím tedy, kdy máš termín, ale myslím, že pokud před Vánoci, tak v tvojí situaci bych to lyžování zvažovala - kvůli těm starším. To je vlastně můj postoj k aktivitám - děláme to, co chceme, aby dělala starší, a mimino prostě bereme s sebou.

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:36

SunEclipse Asi tak.

Offline rasaNori
8875 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:42

Kokoska gumový medvídky, nanuky a zmrzlinu.

Karja ony nemají problém ani s ukaznenosti, tam to jsou roviny kolem jezer, sem tam terénní vlnka. Kámoška to jela celé na bruslích s chariotem, poslouchaly na slovo. Hlavně celý večer litaly v kempu s ostatníma na kolech, nechápali jsme nikdo:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2023 14:45

Mohučanka nemůžu vzít tříměsíční mimino do Alp. Bojím se kvůli nadmořské výšce a neumím si představit být s ním celý den na svahu. Ale hory budou, akorát Čechy.

Offline Zuzuli
3870 příspěvků moje polička 05. června 2023 14:48
Reakce na notna:

Mimina mě baví od narození. Ráda nosím, chovám, uspávám, vozím v kočárku. Pro mě asi nejotravnější věk je, když dítě chce jednu činnost furt dokola. Číst stejnou knihu znovu a znovu, skákat na míči na stejné písničky a říkanky atd. To mě nebavilo. Naštěstí dcera měla ráda i nové věci, nebylo to tak hrozné. Ale fakt lepší protivný puberťák nebo mimino mající prdy než 150x po sobě dělat kolo kolo mlýnsky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2023 14:48

Kokoska na hřiště se síla vždycky najde! 711990 mladší taky moc chodit nechce, ani nemá smysl ho popostrkávat, nicméně starší tím trpí. V hodně zábavném terénu by ty tři kilometry urazil, ale u něj člověk nikdy neví, jaká bude nálada. Starší byl mnohem víc chodivý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2023 14:50

Mohučanka on mladší ještě nebude samostatně jezdit, aby oba zvládl jeden rodič, takže opravdu budou potřeba oba rodiče na svahu.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:02

Evaeva to chápu. Akorát mi to přišlo jako přesně ta situace, kdy se řekne, že kvůli miminu se něco nemůže dělat. Samozřejmě, že to taky používám, ale často si říkám, že buď ve starším dítěti pěstuju to, že se musí brát ohled i na druhé, anebo nenávist snad to první. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. června 2023 15:04

Mohučanka tohle by bylo mimo komfortní zónu nás všech Jinak ti rozumím.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:06
Reakce na notna:

Mimina mě baví od narození. Ráda nosím, chovám, uspávám, vozím v kočárku. Pro mě asi nejotravnější věk je, když dítě chce jednu činnost furt dokola. Číst stejnou knihu znovu a znovu, skákat na míči na stejné písničky a říkanky atd. To mě nebavilo. Naštěstí dcera měla ráda i nové věci, nebylo to tak hrozné. Ale fakt lepší protivný puberťák nebo mimino mající prdy než 150x po sobě dělat kolo kolo mlýnsky

​Teď jsem třičtvrtě hodiny Šárku tlačila na převrácené utukutu, ona z něj sklouzla, tak jsem ji zase vytlačila, ona se sklouzla... No ale aspoň se ten verk konečně používá.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:08

dzizisketa Máš můj obdiv za trpělivost. Třičtvrtě hodiny dokola! Uf!

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 05. června 2023 15:13

dzizisketa Se uplně rosim, jak to čtu! Já si z těch mimin pamatuju už jen že řvou a nebo spěj:-D

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 05. června 2023 16:41

rasaNori a to mladsi jede v sedacce nebo jak? Pta se nekdo, kdo ma stejne stary dite, ktery jeste ani nedostalo kolo. Celkem verim, ze by 20 na odrazedle po rovine s prestavkama dalo. Spis nevim, jak bych ho kocirovala z vlastniho kola v provozu, aby nevybocil mezi auta nebo tak. No jako klobouk dolu.