No já mám teď za sebou veselý výlet od středy do neděle, vzala jsem obytnaka a holky a vyrazily jsme do Německa na Lužická jezera. Ve čtvrtek daly 20km na kole, v pátek 36 a v sobotu 40...mladsi dítě má 3 a trictvrte roku![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori jaky do nich pouzivas baterie? ![]()
rasaNori holky jsou dobrý!
Zatím to vypadá na kluka, i když to nebylo úplně jasné. Nebudu kecat, trochu jsem to obrečela, ale asi je to dobře.
Je to praktičtější, říkají sousedi s třema klukama. Ale slzy chápu!
Me docela prekvapila nase Adelka. V srpnu ji budou dva a minuly tyden se mnou usla v lesoparku asi 3 km, poponesla jsem ji jen asi 2x pres rozcesti, kdyz chtela jit jinam nez bylo potreba. A byla v te prochazce i pulhodina na hristi, kde se teda nezastavila, porad nekde šmejdila. To jeji starsi braska v jejim veku nedal, ten se zasekl u prvni diry, ze ktere vylezl mravenec a bylo nutne ho pozorovat, a tim prochazka skoncila ![]()
rasaNori Hustý! To bych s váma pomalu nemohla jet ani já:-D. A jezdíte po cyklostezkách nebo i po silnici? Naše holky mají především problém s ukázněnosti, takže to na žádné dlouhé výlety není.
Evaeva nevím tedy, kdy máš termín, ale myslím, že pokud před Vánoci, tak v tvojí situaci bych to lyžování zvažovala - kvůli těm starším. To je vlastně můj postoj k aktivitám - děláme to, co chceme, aby dělala starší, a mimino prostě bereme s sebou.
SunEclipse Asi tak.

Mohučanka nemůžu vzít tříměsíční mimino do Alp. Bojím se kvůli nadmořské výšce a neumím si představit být s ním celý den na svahu. Ale hory budou, akorát Čechy.
Mimina mě baví od narození. Ráda nosím, chovám, uspávám, vozím v kočárku. Pro mě asi nejotravnější věk je, když dítě chce jednu činnost furt dokola. Číst stejnou knihu znovu a znovu, skákat na míči na stejné písničky a říkanky atd. To mě nebavilo. Naštěstí dcera měla ráda i nové věci, nebylo to tak hrozné. Ale fakt lepší protivný puberťák nebo mimino mající prdy než 150x po sobě dělat kolo kolo mlýnsky
![]()
Mohučanka on mladší ještě nebude samostatně jezdit, aby oba zvládl jeden rodič, takže opravdu budou potřeba oba rodiče na svahu.
Evaeva to chápu. Akorát mi to přišlo jako přesně ta situace, kdy se řekne, že kvůli miminu se něco nemůže dělat. Samozřejmě, že to taky používám, ale často si říkám, že buď ve starším dítěti pěstuju to, že se musí brát ohled i na druhé, anebo nenávist
snad to první.
Mohučanka tohle by bylo mimo komfortní zónu nás všech
Jinak ti rozumím.
Mimina mě baví od narození. Ráda nosím, chovám, uspávám, vozím v kočárku. Pro mě asi nejotravnější věk je, když dítě chce jednu činnost furt dokola. Číst stejnou knihu znovu a znovu, skákat na míči na stejné písničky a říkanky atd. To mě nebavilo. Naštěstí dcera měla ráda i nové věci, nebylo to tak hrozné. Ale fakt lepší protivný puberťák nebo mimino mající prdy než 150x po sobě dělat kolo kolo mlýnsky
Teď jsem třičtvrtě hodiny Šárku tlačila na převrácené utukutu, ona z něj sklouzla, tak jsem ji zase vytlačila, ona se sklouzla... No ale aspoň se ten verk konečně používá.
dzizisketa Máš můj obdiv za trpělivost. Třičtvrtě hodiny dokola! Uf!
dzizisketa Se uplně rosim, jak to čtu! Já si z těch mimin pamatuju už jen že řvou a nebo spěj:-D
rasaNori a to mladsi jede v sedacce nebo jak? Pta se nekdo, kdo ma stejne stary dite, ktery jeste ani nedostalo kolo. Celkem verim, ze by 20 na odrazedle po rovine s prestavkama dalo. Spis nevim, jak bych ho kocirovala z vlastniho kola v provozu, aby nevybocil mezi auta nebo tak
. No jako klobouk dolu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY