Gatita to chce jedině cyklostezku nebo tu tyč za kolo, v provozu si neumím představit ani staršího.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita nas bude mat teraz 4 a horko tazko sme ho naucili na dvojkolesovom odrazadle :) Ale zas starsi vysiel v troch rokoch Rohacske plesa (Vysoke Tatry). Je to kus od kusu. Len skoda, ze kazdy je opacny protipol a tak sa vo vydrzi nestretavaju. Pre jednoho je to malo, druhy uz po piatich krokoch krici, ze ho bolia nozicky. Ak to nezaberie, prida bolest bruska, hlavy aj krizov! ![]()
Gatita normálně na svojem kole, má 16 s prehazkou:D
Jako my ty děti máme asi abnormálne pohybově nadané.

Evaeva Ségra má děti velké 9 a 6 a stejně s nima sama v provozu nejezdí, že je to hrozně o hubu.
Karja ne, že by mladší urazil 20 km na kole, to leda tak z kopce
ale taky mi to ve dvou lidech přijde lepší a po silnici fakt jen krátké úseky, aby vydrželi s koncentrací, řekla bych tak od toho školního věku
rasaNori holky jsou naprosto skvělý!!! ![]()
![]()
![]()
Moji by to fyzicky dali, ale těch řečí, co by kolem toho bylo. Kam jedem, proč tam jedem, proč nejedeme na hřiště, tady nic není, ... ![]()
Evaeva Jj, jako rasaNori má ty děti fakt šikovné, ony jsou prostě v mnoha ohledech takové vyspělejsi než na svůj věk. Že si myslím, že na 40 km není pohybové nadání, to je třeba k tomu, že se to naučila dřív nebo hned. Ale že chce, jede, baví ji to, nedela nějaké nebezpečnosti, to už je souhrn mnoha věcí dohromady.
rasaNori Jeee, Lužice na kolech. Tu jsem kdysi taky plánovala, ale nějak z toho sešlo. Možná se budu muset nad ni zase zamyslet.
Tabea moje děti nasednou na kolo a zeptají se, kde si dáme svačinu. A myslím tím třeba lavičku za 800m:-D
Karja jo, malé řasi jsou šikovné! Kolem těch jezer to jsou cyklostezky, jestli se nepletu, tak se tam jezdí na brusle. Já myslím, že starší syn by 20km ujel, baví ho to, ale ještě jsem delší výlet nezkoušeli. Ono je to jiné, když jedou sami a ty jdeš nebo jedete všichni. Synovec loni ve 3,5 letech jezdil výlety do těch 20km, ale ne v provozu, to je fakt nebezpečné.
Evaeva Jo, k tomu uchu. No dceři to pichali, ale hned byla jak rybička. A ani to píchnutí ji nebolelo, ani nebrečela i říkala, že to nebolelo. Docela dlouho jsem kvůli tomu přemýšlela, co se vlastně dělo. Kapičky má na týden, ale rýmu už nemá, tak asi zítra či pozítří půjde do školky, to jsou výhledy do začátku práce. A to můžu být ráda, že to je jen takhle nekomplikované.
rasaNori ktorý bicykel 16 má prehadzovacku?
Jsou tam cyklostezky, semtam úseky po cestě/chodniku/město. Ale my holky cepujeme od mala i na cestě, umí pokyn ke kraji, sloupky, ví že do podjezdu se najizdi u zdi a ne v protisměru, navíc jsem s sebou pokaždé táhla fakt kvantum jídla a sladkeho:D kámoška dělala predjezdce, její syn a moje starší jeli často spolu a malá se mnou víc vzadu. A měli jsme dlouhé pauzy na odpočinek, jeden dali k tomu ještě takovou mini zoo, a na každé pauze bylo vždycky něco dobrého a čas si pohrát/vykoupat se a tak.
Jinak doporučuji Familienpark Senftenberger, pěkně ubytko, písečná pláž a dobrá vybavenost:)
letfenixa zadny:D koupili jsme Early Rider Hellion a prehazku dodali. Kolo má tu možnost od výroby.
Karja to jo. Tím pícháním je to asi jakoby přeléčené, ne? Je to těžké, ale asi bych jí taky poslala. Syn to právě zaléčené neměl, ale upřímně, kdyby neměl k tomu to koleno a já ho nehnala na orl, tak do školky normálně chodí, ani bych to nevěděla, rýmu měl jen trochu.
Evaeva Jj. Já si myslím, že takhle po 4 dnech by se neměla objevit už žádná komplikace z toho, když opadly teploty a tak. No jsem zvědavá na léto! Budu ji dávat Vincentku co hodinu do nosu, nevím jaké další prevence ještě zvolím!
brrr je to tam fakt pěkný, dali jsme nakonec tři okruhy kolem 3 jezer, a v jejich zoo opravdu bacha na lemury:D

letfenixa ptáš se pro Lukaska? Tomu už by 16" bylo malý, ne?
rasaNori Super
Karja no snad z toho nějak rychle vyroste.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY