Evaeva Jezisi
!
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No přesně tak, zatím se jim všechno vejde ke mně. Pití nenosime tolik, aby se nějak výrazně proneslo, pláštěnka je lehká, mně samotne je batoh nepohodlný, omezuje mě v pohybu. Prostě vycházka bez čehokoliv je úplně o něčem jiném, takže pro to nejsem, aby si ty vlastní batuzky nosily. Ony by si je teda nosily rády:-D
Karja já jsem taky radši bez batohu, ale na celodenní výlet to nejde. Můj plán teda je, že třeba ve dvanácti už se budu střídat s kluky
Zatím si batůžky nosí akorát na kroužky, ale až příští rok vyrazíme na delší výlet ve třech, už to jinak nepůjde, než aby si něco nesli. A taky si pamatuju, že mně ve dvanácti už nedonutili, tak musím začít dřív ![]()
Ja ted dumam nad tim, jestli se mi vyplati koupit koloodrazedlo ala firstbike nebo rovnou zkusit kolo se slapkama. Na to jsou ve trech letech asi jeste mali, co? Ted maji jen funny wheels s jednim kolem vzadu.
Evaeva No jako taky jsem si říkala, že tři bych tam už nesbalila, protože já nosím hodně oblečení i sobě:-D:-D.
Vari mladší syn ve třech letech šlapat uměl (brzdění je jiná písnička
), malá ségra dostala kolo ke třetím narozeninám a naučila se za chvíli (a to tenkrát nebylo žádné super lehké kolo). Takže bych řekla, že to můžeš klidně zkusit. Přinejhorším je budeš mít rok ve sklepě, ve čtyřech už normálně jezdí.
Vari Hele jako ve třech letech leckdo kolo dá, ale je fakt, že to odrážedlo naučí nějace rovnováze, tak jestli proto to ty děti neumí tak brzo.
Ono dost záleží, jestli jdeš mimo civilizaci nebo ne. I třeba s tím pitím, pláštěnkou...
Karja starší ségra se taky učila nějak ve třech a to odrážedla nebyly, akorát tříkolky
Ono spíš záleží na zápalu toho dítěte.
Evaeva Kdyz jsme malymu sundali to jedno kolecko, tak proste nasednul a rozjel se do dali, mrnavka to vztekle odhodila po peti metrech a donutila nas tam vratit zpatky to treti kolecko :-D. Jakomkdyby to nebylo tak drahy, tak jim klidne to koloodrazedlo koupim, ale jestli by je to bavilo pul roku a pak by chteli uz normalni, tak by to byla docela draha sranda.
Vari to dopředu fakt nepoznáš. Starší syn kolo odmítal téměř do čtyř, preferoval odrážedlo. Mladší chtěl na kolo ještě před třetími narozeninami a bylo mu úplně jedno, že mu to nejde, resp. neumí brzdit, tj. jet bezpečně. U vás to klidně může dopadnout tak, že jeden bude chtít to a druhý to
Ty odrážedla jsou fajn na výlety, kolo zabere víc místa. Z druhé ruky bys sehnala levnější.
Vari já bych koupila bazarove koloodrazedlo, pak to zas s minimální ztrátou prodas.
A kdyz uz tady plevelim, jaky je fajn koloodrazedlo pro podmerecny deti? Ja znam jen firstbike.
Vari Ono taky záleží jak jsou velcí, třeba pro dceru bych ve třech letech kolo nesehnala, protože byla mrňavá. A teda teoreticky můžeš koupit kola a pro začátek jim odšroubovat šlapky. Anebo ještě mně pořád vyskakuje reklama na pronájem dětských kol Bikeup, tak by bylo řešení si tam pronajmout nejdřív odrážedlo a tam ti ho snad klidně za půl roku za kolo vymění :o)
Karja já jsem zlá maminka, to mě ani nenapadlo s tím volným pohybem
ale když si ho chce sundat a běhat, tak mu ho klidně občas nesu
Vari My měli koloodráželo Onetoo Yedoo, to se mi líbilo víc než first bike :o)
Vari ve třech letech už jim asi bude leckteré, kluci jezdili od 2 a 1/4, měřili cca 87 cm. Máme obyčejné "Davídek", ani nevím, jestli se ještě vyrábí, vypadá jako too too.
Vari kupte kolo a sundejte ten slapaci mechanismus. Jestli uz maji vysku na kolo :-)
Edit: ty odrazedla jsou velkem levna na bazarech. Yedoo bezne kolem 500. My mame cruzee a je super - dcera je mrnava, ma ted sotva 85 cm a jezdi na nem uz skoro rok. Je super lehoucke, ale nema rucni brzdu. Davídka máme taky, máma ho dotáhla od nějaké kolegyně a to háže do příkopu hned. Nechce na něm jezdit, je těžké a má divně široké sedlo. Kolo má už taky, ale zatím nebyl čas trénovat. Tak si ho zbožně vodí po bytě a ukazuje kde je brzda a kde pedály ![]()
DruI To je asi fakt, oni jsou dost mrnavi, takze kolo by jim stejne bylo asi velky. To mi vubec nedoslo.
Vari my jsme podedili puky a yedoo tootoo a naše si víc oblíbila to puky, i když je trochu blbější (mi přijde), ale to yedoo se mi zda super
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY