Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2023 22:26

MPLee jo to sedlo má Davídek divný. My ho máme ještě po ségře

Potrefenáhusa to puky měl synův spolužák a přišlo mi fajn pro menší, mělo i menší kola a nízký rám. Ale nevím, jestli je to ten samý typ.

Online Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 10. června 2023 22:28

Evaeva Jj, má to malý kola a takový kolobezkovity stupatko na nohy. Mne to prave přišlo i dost vratky, taky se poprvy dobře rozjela na tom yedoo s většima kolama, ale teď chce jen to puky 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. června 2023 22:32

Potrefenáhusa jo tak to je ono. Přišlo mi dobré pro děti, co je jim motorka už malá (hlavně teda kvůli horším jízdním vlastnostem) a odrážedlo ještě pro ně úplně není.

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 10. června 2023 22:56

Karja já nosím na celodenní výlety jen jeden batoh s jídlem, pitím a náhradním oblečením. Dětem batohy neberu, protože se nechci davat pozor na tři nebo čtyři batohy (když bereme s sebou ještě kamaráda). 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 10. června 2023 23:05
Reakce na Vari:

A kdyz uz tady plevelim, jaky je fajn koloodrazedlo pro podmerecny deti? Ja znam jen firstbike.

​dcera jezdila na tom menším puky od roku a čtyř měsíců. Ve třech letech dostala kolo a víceméně sama se naučila hned ten den jezdit. Trenovala sama vedle louky, na které jsem se starším hrála fotbal. Ale u nás je na to příznivý terén (rovina, vsude stezky). Zkuste si půjčit kolo na chvíli od někoho, to podle mě uvidíš, jestli mají chuť to zkoušet, nebo je. Myslím, že bazarovým odrazedlem ale chybu neuděláš. Kolo pořídíš, až jim bude dobře šestnáctka, ta jim pak vydrží dýl. 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 10. června 2023 23:06

Potrefenáhusa mně to stupatko na puky přišlo bezva. Děti to vždycky rozfofrovaly a pak si tam daly nohy.

Online Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 10. června 2023 23:11

Tabea Jj, ale já mám uplne jiný dite než ty, v roce a čtyřech měsících ještě lezla po čtyřech, takže puky je pro ni teď ve třech přesně akorat

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 10. června 2023 23:21

Vari zalezi jak jsou velky, ale s kolama bych nespechala. Anebo se s nima domluv a zeptej se jich co by chteli. Treba by fakt jeden chtel kolo a druhej odrazedlo. Tonda se naucil slapat ve 3 a ctvrt. Ve trech letech jeste nic a na vanoce uz dostal kolo a na Silvestra se naucil jezdit. Ted jezdi uz dost zkusene. Ale pokud doted jezdili jen na tech Funny wheels, doporucovala bych pro oba aspon na chvili odrazedlo s brzdou, aby se naucili brzdit rukou=pakou. On mel od roku a pul Funny wheels, v lete pred druhyma narozeninama uz jen s jednim koleckem a na vanoce dostal odrazedlo Rascal punk, na nem zacal jezdit na jare, takze zhruba ve 2.5 letech. Jeste to pak chvili stridal s kolem, ale ted jsme ho prodali s uz ma jen kolo. Z tech levnejsich variant odrazedel doporucuju ty bazarovy Yedoo Too too. Kolo pak Rascal nebo Woom, ta hmotnost fakt stoji za to, ty kola jim porad padaj, pripadne padaj na ne, musej je zvedat, je vazne rozdil jestli zvedaj ze zeme 5kilovy kolo anebo 10kilovy z Dekáče. 

Offline Tabea
8271 příspěvků moje polička 10. června 2023 23:29

Potrefenáhusa puky sedí všem

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 11. června 2023 00:35

Jde stokke newborn set na nejake jine rostouci zidle?

Offline Suya
příspěvků moje polička 11. června 2023 06:46

MPLee Já viděla na bazaru fotku, kde ho nasadili na Jitro... Zkusím najít fotku, dost mě to totiž zaujalo

Online Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 11. června 2023 07:32

MPLee já jsem se bála, ze to nebude sedět bezpečně, koupila jsem totiž druhou stokke židli z bazaru ten starší typ, na kterou to teoreticky nemá jít a radši jsem to dala na židli, co jsme měli doma kupovanou novou pro housatko, naštěstí ji vymena dřevěný za její zelenou 

Online Potrefenáhusa
39035 příspěvků moje polička 11. června 2023 08:29

MPLee teď jsem to zkusila a sedi to tam stejně, ale stejně bych se to na tu jinou židli asi bála dat. 
(Ale možná je ta židle ten novej typ, byla prodávana jako novej, ale má takovou tu drazku na dřevěnou ohradku, co mely ty starší židle, tak jsem to radši prehodila)

sorry za elaborat o ničem, pointa je, ze já bych se bála)

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 11. června 2023 09:15

Včera děti uvařily lektvar v ségry okrasném jezírku. Nějak mi na občasném zvolání ,,jsme čarodějničky,, nepřišlo nic podezřelého. Nepřiznala jsem to, doufajic, že přijde přes noc nějaká bouřka, vichřice a ten bordel tam se vysvětlí tím. Asi se tam dlouho neukazeme. Ještě ony to dovarily, teta vyšla ze dveří a ,,co je to tady za bordel,, a ukázala na 5 stébel trávy před vchodovými dveřmi:-D. Ta ten lektvar nedá. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 11. června 2023 10:56

https://www.zoot.cz/polozka/2906924/cerny-sportovni-batoh-salomon-trailblazer-2?gclid=CjwKCAjw4ZWkBhA4EiwAVJXwqU1ia-LxQoztUEDuNNtxfgQE6foIry127oTduhi3-gNwBLp0err65RoCrX8QAvD_BwE

já mám s bederní pásem tento, má měkká záda, takže je sám o sobě lehký a skladný. Objem mám 20 litrů, dělají i 10 a 30 litrů. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2023 11:08

Karja tak tam děti na hlídání nedáš 

Offline Karja
44925 příspěvků moje polička 11. června 2023 12:40

Evaeva To ne, to by se v tom jezírku dřív utopily než by na to přišla:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. června 2023 14:11
Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. června 2023 21:11

Musím se pochlubit i tady. Rostíček se přes víkend rozjezdil na kole, ale úplně kompletně, sám se rozjede, sám zastaví, bez problémů sjede mírný kopec a kus i vyšlape nahoru. Navíc ho jízda na kole velmi baví. 

K tomu měl dnes dopoledne turnaj v judu, velký, ve velké hale se spoustou cizích dětí, s cizími trenéry, zároveň se cvičilo na 14 tatami... A zvládl to úplně s přehledem, navíc předvedl víc, než co bylo předepsané pro jeho věkovou kategorii, takže dostal dvě nažehlovací písmenka (to tam ti prckove dostávají jako obdobu barevných pásů, nažehlovací písmenka JUDO).

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 11. června 2023 21:20

dzizisketa super!