Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. června 2023 09:12

Karja

continuity no tobe prijde zbytecny prolejvani colou ve 12(a ja souhlasim), ale tady se pise o detech, kterejm to rodice davaj zjevne pred 2. rokem zivota - to mi prijde desivy...v tech 12 uz mi to prave prijde v ty kategorii, ze se mi to nelibi, ale to je asi tak vsechno, co s tim muzu udelat. 

Offline continuity
43642 příspěvků moje polička 16. června 2023 10:04

711990 

Nejsme vůbec ve sporu. Tím jsem chtěla říct, že to neskončí. někde u školáků, je to spíš horší. Protože nad kolu se můžeš povznést, ale čo energitaky, alkohol? 

Osobně si o tom myslím taky svoje. Ve vedlejším vchode bydlela rodina, kde ztěží chodící  batole večerelo na lavicce pytlík chipsů takřka denně, zatím co máma s tatínkem pokuřovali. 

První hranolek ochutnala dcera na koupališti, bylo jí přes rok, protože ji nabídla stejně stará holčička z vedlejší deky. Nadšená jsem z toho nebyla, ale udělat scénu se mi taky nechtělo. 

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 16. června 2023 10:32
Reakce na Pinot Noir:

​A taky svoje děti.

​já teda nemám radost, když po synovi děti ve škole dyndají okurku, jahody, nebo borůvky a nabízejí za to chleba s nutelou nebo chipsy. 

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 16. června 2023 10:36
Reakce na Karja:

999 Jo, moje děti si myslí, že mamky nejedí čokoládu a nekoukají se na televizi. Ale uplně vážně jako, žádnýma doprovodnýma komentářema jsem to nepodporovala, prostě jen nejim moc čokoládu jako takovou a na televizi se nedívám, ono taky kdy v dnešní době computerů se čumí na něco jinýho, že jo.... A tuhle jsme byli u segry a velkámalá jí říká "Jano, ty se díváš na televizi?ale vždyt mamky se na televizi nedívají":-D.

​Haha, to he přesný. Asi před tokem jsem si přes den sedla a pustila televizi a syn z toho byl úplně hin, protože to do tý doby nikdy neviděl.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. června 2023 12:06

continuity Já si hlavně myslím, že s tím zakazováním u nich posílíš tu touhu, je to jako se vším tím alkohol, drogy sex. A měla jsem spolužáky, kteří byli jak urvaní z řetězu, když se ocitli někde bez rodičů.  

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 16. června 2023 12:07

Dovolím si pro pražské do dětského vlákna strčit pozvánku na dnešní akci v knihovně, kde bude připraven hudební program pro děti i pro dospělé. Vystoupí dětský folklorní soubor Makovičky, budu číst z knížky pro nejmenší, budem hrát deskovky, pro větší děti bude bojovka, k vyzkoušení virtuální realita a spousta zabavicek i pro dospělé. Začínáme dnes v 16 hod a jedeme až do 21 hod :)

https://www.mlp.cz/cz/novinky/2352-knihovna-pod-taktovkou-hudby/

Offline Myrtila
5461 příspěvků moje polička 16. června 2023 12:30

Potrefenáhusa Tak zrovna u kopru jsem taky nevěděla, jestli ho bude jíst, ale na lososovi zatím prošel. No a protože muž zrovna před pár dny úspěšně vyplel všechen kopr, letos koprovku asi nevyzkouším

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. června 2023 12:54

žluťásek Jé, skvělý tip, díky. Rádi se zastavíme.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 16. června 2023 13:25

O mne se teda vi, ze jsem babicka, co dela palacinky Jinak u nas moc sladkyho deti nedostanou, fakt jsou po tom cukru jak urvany ze retezu.

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. června 2023 14:21

Kokoska já jsem se snažila tomu nevěřit, ale taky mi pak přijde jak na speedu

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. června 2023 14:42

Já tu zrovna trpim u prvních prikrmu, dite jen macha rukama a vyrazi mi to z ruky, o jídlo zájem vůbec nemá a jen to matla všude okolo...tuhle fazi fakt nemám rada, moc se mi ulevilo, když to starší vzala kolem 10. mesice do vlastních rukou 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2023 15:14

Potrefenáhusa tohle u nás nepozoruju, u nás jsou jak na speedu, když jsou unavení. Tyhle letní večery jsou někdy náročné.

Co se týče příkrmů tak mladší byl hrozný patlal. Nakonec bylo nejlepší mu dát jednu lžičku a druhou ho krmit. Ale často byl zralý na sprchu a kuchyň jsme museli vymalovat.

Online Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 16. června 2023 15:17

Evaeva jo, taky davam dvě...no letí to z ty lžičky docela daleko 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. června 2023 15:33

Moje dítě chodí furt čůrat, testy z moci má v pohodě, já si i myslím, že je to nějaké stresové čůrání. Na jedné akci chodila snad i co pět minut....nijak to nekomentuju, prostě si dojde (no teď skoro všude, protože co 10 minut nejde odbihat někam daleko). Nemělo to některé dítě vaše taky a za jak dlouho to tak přejde? Jakoby chodí čůrat často všude, doma, ve školce, venku, na návštěvě....když je něco ,,zajímavého,, tak ještě častěji. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. června 2023 19:22

Tak mě právě odzbrojil junior, když mi poděkoval , že jsem mu uvařila takový dobrý vývar k večeři.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. června 2023 19:26

Jimik to je rozkosny!!!milacek

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 16. června 2023 19:28

Jimik Jee to je hezký. Naše holky mi taky občas dekovaly takhle. Už je to přešlo. 

Dneska si děti hrály na loď, seděly za takovým obchodem doma, daly si přes něj závěs z okna jakože asi plachta a jako hřeb stříkaly kolem sebe sprejem s mořskou vodou.....Tak už jsem jim radši do stříkacích Vincentek dala obyčejnou vodu a nechala je dál žít:-D

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 16. června 2023 20:22

continuity Co cider patnáctiletým, to nic není, ale víš kolik dětí školou povinných tady pije ochucené birelly? A málem jsem spadla se židle, kdyz jsem zjistila, že kolega svým tři a šest let starým synům dává normalně ty ovocné birelly na pití, klidně i dva po sobě. Prý je to zdravější než limonády

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. června 2023 20:32

brrr a dobře po tom spí, ne?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 16. června 2023 21:27

brrr jak, zdravejsi?