Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4294 příspěvků moje polička 16. června 2023 22:05

Mé děti se stravovaly normálně, ale fakt mě sralo strašně moc to tlačení sladkého...proč? Větrník, dítě dvouleté. Na MP jsem dostala kartáč, že chudery babičky nemůžou se realizovat. Ok, hlídání jsem neměla žádné, ale ve sladkém se realizovat můžou? Naštvaná jsem pořád. Stále hrnou sladkosti na jakýkoli svátek.. Mikuláš, Velikonoce..odklanim, vyhazují.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 16. června 2023 23:25

Rosťa si shodil na nohu těžkou věc a jak plakal, přilezla za ním Šárka a s takovým konejšivým úsměvem ho hladila po hlavě a pak se k němu přitulila. Skoro jsem umřela.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 16. června 2023 23:33

711990 Prý v tom nejsou žadné uměliny a sladidla a tip jim dal nějaký doktor.No úplně na palici a ti kluci to pijou skoro denně.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 16. června 2023 23:44

dzizisketa to jsou nejhezčí okamžiky

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 17. června 2023 07:05

Prosím vás, je angína důvod jet na pohotovost nebo máme vydržet do pondělí? 

Offline Potrefenáhusa
39038 příspěvků moje polička 17. června 2023 07:18

bram já bych asi jela, měla jsem strašnou, v krku ziletky, krev a přesně od pátku do pondělí se mi to ještě hrozne rozjelo.ty atb uleví fakt hrozne rychle

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 17. června 2023 07:30

bram jela bych, pred tydnem jsem to absolvovala s dcerou (dospela, ale porad moje dite, ze jo ), strasne se to zhorsilo behem par hodin a nakonec to byla spalova angina.

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 17. června 2023 10:53

bram v sobotu dopoledne bych určitě jela, angina se umí rozjet rychle do nesnesitelnyho stavu, zbytečný se trápit 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. června 2023 10:54

brrr Ty jo, no já to taky nepiju, holky to chtějí ochutnávat, tak jako max na nějaké oslavě a i tak si to radši nedam, ať je nemám pořád za zadkem. Jim chutná i pivo, neustále ho loudí, tak jim sambo dá třeba fakt jen na jazyk ochutnat. Zajímalo by mě, zda jim to fakt tak chutná, nebo to má ten punc zakázanosti, on pije třeba Radegast, je to hořké  dost. Už jsem si jednou říkala, že koupím nějaké nealko a dám jim ho, jestli fakt tu hořčinu vylemtaj. Ale ony jsou úplně ujetý, minulý týden jsem si vzala na hřiště kafe, pomáhala jsem mladší dceri a vidím, jak velkamala pokoutně u batohu popíjí to kafe. Já nevím, jestli jim nedáváme najíst, nebo o co jim jde:-D

Offline Kora
příspěvků moje polička 17. června 2023 10:54

bram rozhodně jet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 11:09

Karja mladší syn kafe taky rád.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 17. června 2023 11:26

Karja s námi chodí na plavání maminka s holčičkou a ta vždycky objednal po plavání 2 americana a jedno dá celé té 2,5 roku stare holčičce vypít

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 11:38

MPLee jako normální s kofeinem? A já měla ve stejném věku špatný pocit z mléčné pěny z cappuccina.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 17. června 2023 12:14

Měla přijet kamarádka s rodinou, Ríša se tak těšil, já napečeno, navařeno, uklizeno a Viktor má 39,9°C. Byli už na cestě k nám.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 17. června 2023 12:25

Karja Já myslím, že jim to fakt chutná. Dceři jsme dali pivo kdysi ochutnat, když loudila a od té doby konzistentně tvrdí, že pivo je hnusné. Zkusili jsme to zopakovat se synem a ten od té doby loudí ještě usilovněji. A jde teda i po kafi, to občas dostane olíznout lžičku. A strašně mu voní skotská kouřová whisky, kterou jsem teda pro jistotu ochutnávat zakázala :o)

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 17. června 2023 13:32

Pinot Noir starsi vnucka to mela v tydnu, za 2 dny byla v poradku. Jeji bracha zacal vcera a zatim nevim, jak to vypada, snad to taky bude rychly. V utery bych je mela mit na hlidani. Tak treba Viktor taky zabojuje, blbyje, ze to vyslo zrovna na ten vikend. Ne ze jindy by se to hodilo, ale tohle mrzi vic.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 17. června 2023 13:34

Karja DruI my museli koupit Caro, loudej strasne.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 17. června 2023 13:36

Kokoska máš pravdu, víkend je z praktického hlediska rozhodně lepší. Snad to bude něco rychlého, momentálně vypadá jak hadrová panenka.

Ríša brečel, hrozně se na holky těšil, tak mu musel jet muž pro náplast v podobě cheeseburgeru z McDonalda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 13:43

Kokoska kéž by jsme měli taky něco tak rychlého. Syn má od včera horečku, ve středu odlétáme

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 13:44

DruI jo, kluci si k pivu čuchnou a hlásí, že smrdí, ochutnat by ani nechtěli. Já to teda nesnáším, nemám ráda ani to očichávání.