Pinot Noir To jste si to tedy vybrali. Syn byl teď taky nemocnej, měl jen dva dny teplotu a spal, snad to u vás bude vypadat podobně a Viktorovi bude brzo líp!![]()
Vše o těhotenství a dětech
Len jo, to je tak do kavárny.
Len Jasný chápu, já piju malé kávy, nevím, kolik to tak má asi mezi 30-50ml, takže dětem dávám to Caro do toho a vypijí ho fakt výjimečně, většinou to nechají. Dva plné hrnky denne, taky bych z toho nebyla nadšená.
Len a co je v tom caru nevhodného pro děti? U nás teda po kafi moc neprahnou, akorát mladšímu dávám cucnout, když mám bez kofeinu, tak jen tak pro zajímavost.
Evaeva mluví se o akrylamidu jako karcinogenu. Jenže ten obsahuje kde co, hlavně pečené sacharidy takže: chlebová kůrka, pečené brambory (o hranolkach nemluvě), pražené cereálie, sušené ovoce (to překvapivě docela dost), olivy - hlavně černé - násobky toho, co je v Caru.
Zatím co čámm cara vypijes třeba deset gramů denně, těch cereálii nebo pražených mandlí sní člověk i nárazové mnohem více.
Ono se má za to, že se s tím člověk začal setkávat odkdy tepelně upravuje stravu, takže jsme snad trochu adaptovani. Ja si tím nelamu hlavu, páč bych se musela zblázniť, zas ty kavove náhražky obsahují dost zdraví prospěšných látek.
Evaeva Jak píše continuity
Já to zas tak nehrotím, ale nechci, aby to pil dennodenně. I tak bude mít toho akrylamidu dost a nemusím mu přidávat další s úplně zbytečným carem. U babičky ať si ho klidně dá, doma by to sklouzlo k nezměrný konzumaci. Naštěstí poslední dobou už si nechá vysvětlit, proč mu kafe nedám a tak si ho vypiju jakžtakž v klidu i doma.
Když to ještě nechápal (nechtěl chápat?) a zároveň přestal přes den spát, prakticky jsem ho nepila, vůbec mi to za ty emoce nestálo a stejně jsem si ho nevychutnala.
U nas doma se delalo k snidani bily kafe z melty, vubec si nepamatuju, ze bych jako dite pila neco jinyho. Cerny "opravdovy" kafe bez mlika jsem se naucila pit az na VS, predtim mi vubec nechutnalo. I ted mam radsi s mlikem a bavi me clanky, ktere popisujou hrozne nasledky kavy s mlekem a jine to podporujou.
continuity Len aha, zajímavé.
Kokoska u nás se zase pil jedině čaj, kávu jsem poprvé pila na střední, tak jednu za 14 dní, na VŠ tak jednu za dva dny, zvrtlo se to až potom, co jsem přestala kojit mladší dítě ![]()
Kokoska Bílý kafe k snídani a rohlík měla ráda k snídani moje babička, vždycky mi to přišlo moc hrozný, když jsem chtěla ochutnat.
no a kafe u nás je kapitola sama pro sebe, radši pomlčim, spotřebu máme fakt velkou, já teď piju většinou teda bezkofein, ale taky někdy potřebuju fungující drogu
dítě to zatim ochutnat nechce, pije hlavně vodu nebo mlíko, čaje si lokne trochu a musí bejt studenej, vůbec není ochotná pít cokoliv teplýho, tak se ani moc nenamáhám jí to vařit
a jdu si (něco jako) postěžovat, dostali jsme velkou tašku play doh krámů po dětech od příbuzných, dítě si s tim fakt hraje a myslim to ještě hodně využijeme (je tam i ta zubařská sada, juch), ale je to další taška plná plastových krámů, já vůbec nevim, kde to skladovat, k tomu se začínám topit v hadrech pro dvě děti....tu Marii Kondo (před dětma) bych tu denně potřebovala
euridike já vim prave (a nedivim se ji
)
Jsme v Obludišti. Dorazili jsme v půl desáté. Šárka už hodinu takhle spí. Za tři stovky vstupného a 50,- za kuličku na kuličkodrom se to rozhodně vyplatí!

dzizisketa dokonale![]()
Nemate nekdo z Pepca detske ploutve? Drzi to vubec na noze? Celkem by se nam hodily, ale strezim se dalsiho haraburdi.
Dnes sme boli na tej oslave, na ktoru som zhanala darceky. Nakoniec som to vyriesila tetovackami, mixit lyo ovocim, gumovymi cukrikmi, nalepkovou knizkou, bublifukovou pistolou a hotwheels autom. No a uz viem ako sa citila Garfie na oslave plnej obrovskych darcekov
.
Pri prichode dostalo kazde dieta tasku s darcekmi, kde bola nalepkova knizka, hotwheels auto a bublifuk. Trochu ma oblialo ked som to zbadala ![]()
Mrakoplas Ja teda cumim. Co davali za darky ostatni rodice?
Mrakoplas to jsou teda věci!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY