Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 17. června 2023 14:40

Pinot Noir to je pech. Drzim palce, at se pres vikend uzdravi, hlavne at to neni nic zakerneho! Tohle je takovy evergreen, takto konci tak asi 3/4 nasich planu. 

Offline Gatita
8699 příspěvků moje polička 17. června 2023 14:45

A musim se pochlubit, mam radost ze syna. Chodi na tenisovy krouzek, dnes meli v ramci Sokola turnaj. No a hezky se umistil, na to, ze je ze vsech nejmensi a ma velmi vlazny postoj k soutezim vseho druhu:)) A projevil neco jako zajem pokracovat i v pristim roce, prestoze kamarad, kvuli kteremu byl ochotny na tenis chodit, uz pokracovat nechce. Takova blbost, ale jsem moc rada, ze chce nekam chodit.

Offline Kokoska
35167 příspěvků moje polička 17. června 2023 14:47

Evaeva ty naschvaly bacilu uz mi fakt jdou na nervy. Drzim palce!

Muz ted nekde na venkove jezdi na kole. Jestli ho chytly podobne bourky, jako jsou dneska v Praze, bude za par dni na tyden nachcipany, pak mi to preda a ja to budu  mit akorat zas na dovoleny, jedem za 14 dni.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 17. června 2023 15:18

Pinot Noir Evaeva fuj, fuj, nech je to rýchle preč

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 17. června 2023 15:33

Evaeva ajéje, to je taky o nervy. Ať je brzo fit.

Offline luciole
1235 příspěvků moje polička 17. června 2023 16:24

Ano, jsou i děti, kterým pivo chutná. Všichni rodiče vůkol mě ubezpečovali, že pokud dám ochutnat, tak bude klid, protože pro děti je pivo hnusný, hořký a smrdí. No, tak naše dcera od té doby pivo miluje, chtěla potom pokaždé dát loknout a dnes, když už je větší, si občas v létě dá nějaký ten ochucený "birell". Jinak pije pouze vodu. Nikdy nechtěla a nepila žádné čaje, šťávy, limonády, coly, ... Má prostě ráda tu hořkou chuť.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 17. června 2023 16:35

Evaeva ano, normální s kofeinem. no nechápu to. Opakuje to týden co týden.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 17. června 2023 16:42

luciole Já mám taky ráda pivo odmalička. Já to teda zakazuju, zrovna u alkoholu mi fakt vadí i ochutnávání. Jinak s náma ale dítě jí všemožný nedětský jídla, typu kimchi a jiný pálivý, a stoprocentně by mu chutnaly i hodně slaný brambůrky. Chutě jsou různý...

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 17. června 2023 16:44

A kafe mi dítě závidí pořád, i když ho ještě ani neochutnal. Napěněný mlíko má rád, ale není to kafe, co má maminka. Zkoušet to nebudu, má chutě po mně. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. června 2023 17:08

Len Já dělám dětem Caro. Jedná ho vypije třeba půlku a druhá ho jen chce;-)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 17:11

Len můžeš mu občas dopřát bez kofeinu, podle mě toho ani nevypije tolik.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 17:13

Pinot Noir no hlavně k tomu nemá žádnou rýmu nebo tak, tak čekáme, co z toho bude. Jestli je to normální viróza, tak to snad stíháme dostatečně zaléčit u obou.

Offline luciole
1235 příspěvků moje polička 17. června 2023 17:37

Len 

No, mně právě taky dali rodiče všechno ochutnat... a pivo bylo moc hořký, víno moc kyselý, já to snad do dvaceti znova nedala do úst a nechápala proč po tom všichni spolužáci tak prahnou, když je to tak hnusný. Ale teď už piju všechno dobrý pití, žejo...

Dítě je od malička trochu "jiný". Miluje olivy, kopr, ryby, plody moře, jehněčí, tatarák, chilli, veškerou zeleninu, česnek i syrovou cibuli, nivu a plesnivý sýry, ume ocet, tamari... a vůbec všechny zdravý jídla, který většina dětí nesnáší. Jasně, jednou za čas se zprasí i brambůrkama...

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 17. června 2023 19:45

Evaeva Viktor taky ne, žádná rýna, kašel, nic, dopoledne úplně fit, pak najednou, že chce plenku a že bolí "šíbo" (bříško), ale nic z toho nebylo, a pak úplně zhadrovatěl a chtěl jít spát (o dvě hodiny dřív než normálně) a v posteli jsem zjistila, že úplně hoří. Usnul během vteřiny, jako kdyby upadl do kómatu fakt. Tak jsem mu změřila teplotu a 39,9!

To bylo fakt ze 100% zdraví do příšerné horečky během půlhodiny. 

Online continuity
43643 příspěvků moje polička 17. června 2023 19:54

Pinot Noir ach,ať je brzo v pořádku brouček. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 17. června 2023 19:54

Pinot Noir on tak porůznu pofňukával včera celý den, ale v mezičase byl v pohodě. On je takový bolestín, takže ne úplně všemu věnuju pozornost, nic by to teda stejně nezměnilo. Dneska už měl akorát 37,5 a chová se normálně. Tak uvidíme, snad to bude všechno.

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 17. června 2023 20:24

Jsme začali dovolenou. V chatce v takové pidikolonii, no většinu těch chat v kroužku má pronajatou nějaká parta, kde je kromě naší Bonnie šest psů a asi dvacet dětí ve věku pár měsíců až puberta. Takže Rosťa už si našel kamarády

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 17. června 2023 20:30

Pinot Noir Chudák malej! Snad to bude rychlý nástup, rychlý ústup. Mohl mít ale klidně teplotu zvýšenou už během dne, to se těžko pozná. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. června 2023 20:41

Len mně taky pivo chutnalo, co si pamatuju, děda mi nechával na dně skleničky, když jsem byla ještě na prvním stupni. Máma z toho moc radost neměla, což docela chápu, ale tenkrát jsem z toho byla nadšená.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 17. června 2023 22:31

Karja To jsem dělala taky, ale nepovažuju to za zdravý pít každej den, takže došlo a už ho nekupuju (koncept "kafe občas" u nás nefunguje, bylo hrozně vysilující furt vysvětlovat, že si má dát něco jinýho, zvlášť když matka pije dvě kafe denně)

Evaeva Bojím se, že by nastalo období decaf kafí. Já už musím omezovat i to mlíko.