Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 19:28

Vari no bola to taka komorna skor rodinna akcia, boli tam rodicia matky deti, krstna deti s priatelom a jedna jej kamaratka s dcerou. Vsetko blizsie osoby, takze dali velke darceky(hotwheels drahy, obrovske auta atd). My sme sa doteraz vobec nepoznali, tak mi ten moj dar nepride az taky neadekvatny, ci? 

Este som zabudla dodat, ze mladsi mal vcera narodeniny tak dostal este k tej taske aj sadu 3 pomerne velkych auticiek.

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. června 2023 19:39

Mrakoplas myslim, ze jsi nebyla nijak mimo.

Syn byl tento tyden pozvany na 2 oslavy. Rodice oslavencu znam a myslim, ze by byli nejradeji, kdyby neprinesl nikdo nic, nebo neco, co se rychle sni nebo spotrebuje;)

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. června 2023 19:44

Za dobu, co jsem tu chvili cumela do mobilu a lustrovala parfu, tak kluci kompletne podmaceli hadici zahradu a vynosili pul piskoviste na terasu. To byla ta chvilka ticha. Jinak tu byl hrozny krik, z pulky vesele dovadeni a z pulky plac mladsiho, ktery porad neco chce, nevi co, ale rozbreci se, kdyz to nedostane.

U sousedu probiha detska narozeninova oslava, deti jsou venku na zahrade, je jich tam aspon deset a vubec o nich nevim. Co delam spatne?

Offline Potrefenáhusa
39039 příspěvků moje polička 18. června 2023 19:53

Gatita třeba tajne kouří schovaný za kulnou? 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:00

Mrakoplas Mne tvuj darek prijde naprosto adekvatni, vymyslela jsi to hezky. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:07

Prosím vás, jak se jmenuje ten účet té dětské ORL lékařky jak je na Twitteru? 

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:07

Potrefenáhusa jako utesuju se tim, ze to byly 10lete holky, tak to je jiny zivocisny druh nez hykajici mali kluci. Ale jinak ti sousedi k tomu devceti maji jeste skolkoveho chlapecka, a fakt o nich nevim, ty deti jsou potichu a ani ti dospeli nejsou slyset. U nas to je uplne silene, jeden vzdycky breci a druhy bud taky, nebo se hrozne nahlas bavi (jako ze treba jezdi na nejakem rachotivem vehiklu a do toho delaji ruzny policejni zvuky, nepotrebujou zadne zvukove hracky, vystaci si s vlastni pusou), nebo se rvou, nebo jsou chvili zticha a ja na ne pak jecim, kdyz zjistim, co vsechno natropili. Uz to jednou i nekdo ze sousedu komentoval, no musime tu byt oblibeni.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:08
Reakce na Potrefenáhusa:

Gatita třeba tajne kouří schovaný za kulnou? 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:08

Karja Orl nejen pro děti (myslím)

Edit: teda ta je na instáči, na Twitteru nevím.

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:17

MohučankaJojo, na instanci, spletla jsem si to!

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:19

Hele myslite si, že jsem ten zánět toho ucha mohla prihorsit, když jsem ji 5 dní po tom píchnutí myla vlasy? Že ji tam mohla natect voda? Ona jak neměla žádné problémy, tak mě to prostě a jednoduše vůbec nenapadlo, že bych ji neměla mýt vlasy. Teď jsem si procetla různé diskuze a je lepší uši chránit. 

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:26

Gatita Normálně jsou věčne na tabletech nebo jedinbrmaburky, tak jsou ticho.

Mrakoplas Myslím, že jsi to vyřešila dobre. Ségry kluk chodí na samé oslavy a už je z toho taky nešťastná, neví co kupovat, je to drahé, taky toho dost dostane, minule dostal od někoho Pringles brambůrky a ona říkala, že je to nejlepší dárek:-D

Offline Karja
44931 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:30

Gatita Jo a at si všichni trhnou. My jsme taky nejhlučnější z ulice, nikdo tu děti nemá, ale tím jak nás tu lidi znají a asi mě mají rádi, tak mě spíš vždycky politovali, ale co si skutečně mysleli, to nevím:-D Jednou teda sousedka říkala, že k nám chtěla jit, že to byl takový rev, že si myslela, že se mi něco stalo:-D. 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:30

Mrakoplas podľa mňa si toho priniesla až-až 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:37

Gatita jee to pises o nas? Presne takto to u nas vyzera.

Offline DruI
5600 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:40

Gatita Nejsi v tom sama. Já ti povím, že mám vždycky strašnou radost, když na chodbě slyším křičet nějaké dítě, které není naše, protože jinak mám setrvale pocit, že jsme nejhlučnější partaj z celého domu ;o)

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:44

Mrakoplas podle mě by klidně stačila i jen půlka věcí, co jste donesli, vybrala jsi to skvěle, vůbec bych si s tím nedělala hlavu. Že donese rodina a blízcí přátelé mnohem větší dárky je myslím normální, naopak by mi přišlo uhozený nosit kamarádům ze školky velký dary. A zajímalo by mě, kde se zas vzal ten zvyk, že z oslavy si hosti donesou tašku dárečků. To je úplně praštěný. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:45

Vdaka vsetkym za reakcie. No je to tazko odhadnut ked clovek druhu stranu vobec nepozna.

Inak starsieho mi je cim dalej tym viac luto, dnes priznal, ze ani v skolke sa s nim chalani nehraju (je ich tam 8, inak same dievcata). On je vsade taky vycleneny. Viem, ze za to moze jeho tazka prisposobivost a narocna povaha (tym nemyslim, ze za to moze on, nemoze). Teraz uz lepsie chapem ten jeho pocit osamelosti. Myslela som, ze aspon v skolke dobre.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 20:47

žluťásek no prave. Keby nasi nedostali tu tasku, tak by mi nas darcek neprisiel vobec ubohy

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:02

Mrakoplas  až půjde do školy a do družiny, tak se budou rozdávat karty znovu, určitě si někoho najde. 
Jinak teda jak kdybych to psala já o vlastním dítěti....