Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. června 2023 21:07

Gatita nic si z toho nedělej, kluci jsou taky hluční. Přesně jak píšeš, pořád různě houkají, pokřikují, zpívají hrozně nahlas neexistují písničky, případně do něčeho mlátí. Na chodbu zásadně vybíhají s nějakým hulakáním, u jídla taky nevydrží nějak normálně. A starší syn pořád něco vyhlašuje jako hlášení z rozhlasu, normálně začne Pozor, pozor....

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:11

Tabea ja sa trochu bojim, aby sa to s nim netiahlo stale :( U vas sa to casom zlepsilo?

Offline Tak Betty
6202 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:12

Mrakoplas a ptala jsi se učitelek jestli je opravdu tak vyčleněný z kolektivu? Třeba jen syn má takový pocit. Možná bych to probrala s učitelkou. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:27

Syn mal v skolke nocnu prespavacku tj do skolky isiel v piatok rano a domov az v sobotu rano. Velmi sa mu tam pacilo ale je to partizan takze netusim aky mali program. S rodicmi sme sa zhodli ze by to mohli robit aj castejsie a kludne na cely vikend

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:30

Tak Betty este nebolo kedy ale mam to v plane. Jako ja mu verim, lebo naznaky badam aj inde (napr na ihrisku, ze sa nevie prisposobit hre ostatnych a chce, aby bolo po jeho), nechce sa zapojit do cinnosti, ktoru nevie (napr futbal, tak len pozera a je smutny - pritom sa ho sam odmieta naucit hrat, lebo co mu nejde, to hned zavrhne a nahneva sa). 

Ja by som to rada konzultovala aj s psychologickou, ako mu pomoct ale v nasom malomeste som zatial narazila len na jednu dobru, ktora vsak nema cas). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:37

eless jeej to by som brala tiez! Dufam, ze si si vecer uzila

Offline Tabea
8272 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:42

Mrakoplas Jo, trochu jo. Už má kamaráda, kdy se rodiče i ozvou a chtějí něco podniknout spolu.  Ale taky měl už letos slabou chvilku, kdy brečel, že není ničí kamarád číslo 1. To bych nejradši brecela s ním. V první třídě byl "rodičák" z družiny (po telefonu). To mi teda vychovatelka rikala, že dobře zapadl, že je spis vůdčí typ. Jaká je situace teď, nevím. 
Ve školce měl teda smůlu, že kluk stejný ročník ve třídě nebyl, jeden byl starší, kamarádí se se dvěma mladšíma. 

Offline Tak Betty
6202 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:44

Mrakoplas myslím,  že v jeho situaci je dobře, že má bráchu. To mu v budoucnu hodně pomůže. 

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:46

Tabea Mrakoplas

zivot skolkou ani zakladni skolou nekonci a verim, ze pratelstvi kluci zaziji. 

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 18. června 2023 21:48

Mrakoplas ak aj nemá čas, nevadí, ak berie ľudí, prihlas ho a čakajte. Lukasko tiež asi 3 mesiace bol objednaný, kým  sme sa dostali. A teraz už viac ako mesiac pauza, lebo ona bola chorá, potom on, potom ja a zas on.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. června 2023 22:09

letfenixa no u nej je to skor na roky cakania :( ale skusim, za to nic nedam.

Tak Betty presne to som pred chvilou vravela, aspon, ze ma brachu

Tabea tak to je snad na dobrej ceste . Nas prave kamarata cislo 1 mal, je to jeho spoluziak. Toho spoluziaci nebrali medzi seba, syn sa s nim hral. Ale teraz sa karta otocila ale ten kamarat syna uz nechce. To ho mrzi najviac. Ja viem, ze syn nie je lahka povaha ale zly nie je, prave naopak. 

Gatita zelam im to moc

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. června 2023 10:16

Nemáte někdo v Praze tip na dětského očního doktora? Chodili jsme do kukátka, ale mají teď nějaký problém s personálním obsazením, tak se bojím, že nás vezmou za rok/vykopnou úplně, protože syn nemá žádnou velkou vadu.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 20. června 2023 13:21

Evaeva chodime sem, je to ve stejny budove jako ta kolektivni dermatologie.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. června 2023 13:25

711990 díky, to by šlo. Počkám, co mi nabídnou v kukátku a když tak zkusíme tohle.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 20. června 2023 17:50

Gatita Buď v klidu, desetileté slečny hrají deskovky nebo jsou v koupelně a vyrábí si účesy nebo  zkouší malovatka nebo koukají na film. To byl v tomhle věku u nás program. Ve věku tvých kluků tu byl taky křik a rambajs.

Offline Pinot Noir
30038 příspěvků moje polička 20. června 2023 23:00

Viktor má dnes narozeniny, oslava bude později, nějak nám to teď nevychází. Ale koukala jsem na fotky a tahle mě hrozně rozesmála, ten Ríšův výraz v tom obsazeným hnízdečku a to mimino řvoucí v koutě. . To dost vystihuje naše domácí uspořádání zhruba prvního 3 a půl roku.

Online Gatita
8699 příspěvků moje polička 20. června 2023 23:04

Pinot Noir

Vsude stejne... u nas se prichodem druheho ditete nic nezmenilo, stejne jsme furt litali kolem toho prvniho. 

Offline Potrefenáhusa
39039 příspěvků moje polička 21. června 2023 17:43

Pinot Noir to bude asi všude podobny?

(u nás je ale tejrany mimino spoko)

Offline rasaNori
8879 příspěvků moje polička 21. června 2023 18:13

U starší si muž ráno všiml, že má mezi spodníma řasama klíště, a než jsem si nachystala propriety, zalehla a přeprala dítě, tak klíště radši vzdalo pozice a odkráčelo...

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 21. června 2023 18:43

Na informační schůzce pro rodiče budoucích prvňáků na nás apelovali, ať nenecháváme děti z první, raději i ze druhé třídy v družině moc dlouho, ideálně ať chodí domů po obědě, nejpozději o půl druhé, před vycházkou. Že zůstávat do pěti je na ně moc.

No já nevím, to má dát jeden rodič v práci výpověď nebo jak si to představují?