Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 10. července 2023 20:59

Karja A v tom Chorvatsku uz mas neco vybranyho? My tam asi taky vyrazime, v Chorvatsku ksem byla asi desetkrat, ale babyfriendly mistum jsem se vyhejbala, takze ted me omejva z predstavy neco hledat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2023 21:03

Zina některé děti jsou takové, můj mladší taky u ničeho nevydržel, se mnou beze mně, až teď skoro ve 4! mi přijde, že se to zlepšuje. Starší je v tomhle úplný opak.

Ještě přidám jako tip modelínu, prstové barvy a na balkón bublifuk. A pak je bavila krabice krámů, dávám tam figurky z kinder, takové ty reflexní náramky, přívěsky a další pičurinky, co různě dostanou. V tom se kolem druhého roku vydrželi přehrabovat docela dlouho. Ještě mně napadá přesýpání rýže, dát mu k tomu trychtýř, kelímky, lžíce,... ale mladší byl taky hotový za kratší dobu než trvalo vysávání, starší vydržel i půl hodiny.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 21:10

Vari Já uvažuji o Bašce, je tam písečná pláž, dlouhá, je to blízko. V sezóně je tam narvano, ale chceme jet v září, to by mohlo být tak akorát, že holky budou mít na co koukat. Ale ono asi Chorvatsko moc babyfriendly, že by tam byly hřiště na každém rohu prý není (taky nevím, byla jsem třikrát, ale prostě jsem na to nikdy nekoukala). Ale je to otázka no, možná nějaká oblázková pláž víc soukromá by taky nebyla špatná než velká městská. Záleží co chcete, pokud chceš na něco ty pokoukat, tak se doporučuje Zadar, že to tam trochu žije, ten se mi líbil a nebo Pula, ty městské pláže mě nenadchly, ale když jsme popojeli autem do těch vedlejsich vesnic bylo to moc fajn 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 21:12

Evaeva Jo, no já byla odhodlaná jako blázen, ale včera ještě ve 4 hodiny odpoledne to bylo ,,Hmm snad jim nebude vadit ta slaná voda.. Nene, já když jsem byl malej, tak mi nevadila, ségře teda jo....,,a v 7 ,,ty vole já to nedám.... já to taky nedám,,. 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 10. července 2023 21:26

Karja Ja to mam rada na Makarsky, ale to je proste daleko, vidim to na Istrii, i ta Baska me taky napadla. Chceme jet az na konci srpna, to tam snad tak narvano uz nebude. Chjo, ja chci vybirat allin dovolenou v adults only hotelu :-D.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2023 21:44

Zina tiez neviem kolko ma ale duplo je dobry tip a tiez drevena vlackodraha. A sucitim, tiez som z toho bola v urcitom veku zufala, den sa nekonecne vliekol a clovek uz nevedel co vymysliet. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2023 21:56

Karja tvoje holky se rády koupou, to bych se nebála, že se jim tam nebude líbit. Já si z dětství taky nepamatuju, že by mi vadila slaná voda, to až později. Mně osobně by děsila ta cesta. A myslím, že nebude problém sehnat ubytování s bazénem.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 10. července 2023 22:23

Karja Dupla máme hodně, většinou poděděný, to ho teď vůbec nebaví, kuličkodráhu jsem zatím nezkoušela. Ty kostky máme pravda jen jednu krabici, je jich tam asi 60, možná je to chyba, že toho není víc. Ještě jsem zapomněla na Hledej a najdi, to taky dost často vytáhne, ta jsou takový dřevěný zvířátka a další věci, ale ukážeme si žirafu a krokodýla, a už to nese zpátky do police

Vari Budou mu dva, příští týden.

Online žluťásek
8883 příspěvků moje polička 10. července 2023 22:36

Zina nejvyšší čas pořídit deskovky pro nejmenší! Můj první ovocný sad od Haba, Moje první hra s Krtkem a Djeco řada Little...

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 10. července 2023 22:40

Zina Ve dvou uz u nas frcely ve velkym ty samolepkovy knizky, pak takovy ty mozaiky, duplo taky, ale to je nejdriv bavily ty figurky, albi tuzka, malovani vodou nebo prstikama. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. července 2023 22:43

Zina kdybyste měli málo kostek, tak bys to poznala. Došly by dřív než by dokončil stavbu - to se dělo nám

Tohle přelétání je otravné, ale asi neexistuje nějaká zázračná hračka, kterou ještě nemáte, a zabaví ho na hodiny.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:14

Zina Jo, maloumalou vlastně ještě hodně bavilo se mnou vařit:-D. To taky dalo nějakou tu půlhodinu, odpoledne pečení. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:19

Vari Strašná nuda, já si neumím představit, že bych jela do all in hotelu adults only, ty jo? Já fakt ne, já bych se tam asi oběsila, hned poté, co bych uklízečce pomohla vytřít! Jo, přesně, my to vidíme taky někde nahoře, ale chceme primárně tu písčitou pláž, tak aspoň jich není tolik na výběr. To je vyhoda:-D

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:24

Karja Uplne klidne bych jela i do hotelu mezi nemecky duchodce, konecne bych mohla spat vic nez tri hodiny v kuse, pohybovala bych se nekde mezi barem, restauraci a morem a jen bych si cetla. A nikdo by po mne nic nechtel! Pred detma by to byla dovolena za trest, ted mi to zni jako raj!

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:25

Karja kdyby jste nejeli až v září,řekla bych, jedte k tomu Baltu, pláže jak z pohlednice, more není téměř  slané, je to blíž a krásné hřiště na každým kroku. Ale září nebo konec srpna je prostě pozdě.

Ve Slovinsku lze zkusit termály Čatež ty jsou pro děti vašeho věku úplně dokonalé, ale naběhate se za nima, je tam toho hodně. Ptuj je trochu menší, lepší pro dospělé na plavani.

Cena ubytování zahrnuje i vstup do těch akvaparku, takže je to vlastne za hubičku, když vezmeš ceny v ČR. 

Lze to udělat tak, že tak prespite jednu-dve noci jako prestávku. To jsme udělali my a zůstali týden.

Jinak v Rakousku se koupat dá, ale úplně nevím, proč bych tam jezdila za koupáním. Jinak u Salzburgu jsou jezera krásná, ale pro malé děti mi ty pláže úplně nepřišly a já teda nepřišla na to, jak se tam ubytovat v kempu na méně než týden. 

Rezervaci udělat nechtějí, na blind je tam plno a apartmány jsou za ceny, že jsme skončili v Kaprunu za poloviční cenu v 2x tak velkém apartmánu. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:29

continuity Jo, budeme dělat spací zastávku, ale Slovinsko je už moc za ,,polovinou,, ale podivam se na to. Jo Balt je taky asi s počasím hodně nepředvídatelné i v sezóně, ale budu si to pamatovat na příští rok, protože to už v září nebudeme moct. Plus nevím, jak je to tam s počasím a teplotou vody, jakože jestli bych je půl dovolené netahala z vody a nesušila.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:29

Vari To bys dala dva dny, pak by ti to chybelo:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:32

Karja ale preslo by ju to 5 minut po navrate domov

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:34
Reakce na Mrakoplas:

Karja ale preslo by ju to 5 minut po navrate domov

Mrakoplas Jojo, to je přesný!

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 10. července 2023 23:36

continuity My jezdíme na Balt koncem srpna, na Rujaně jsem byla v půlce září a vždycky bylo strašné horko. Loni v Estonsku třicítky. Takže za mě Balt klidně. Karja