Karja no průhledné není, ale to je tím pískem. Mušlí a kamínků na sbírání tam bylo dost. Teď s puberťákama bych už tam nejela, teď se víc vyřádí na severu u Lago di Garda na paddleboardu
a my je protáhneme na kole nebo pěšky po horách kolem. Na all inclusive jsme byli jednou na Korfu, jako nebylo to špatný nemuset vařit, ale já nevydržím sedět na jednom místě a nepoznávat okolí, takže jsme stejně půjčili auto a párkrát ujeli na celý den z hotelu.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Jako jet na dovolenou abych vařila, umývala nádobí a každých pět minut někomu něco podávala, tak raději sedím doma.
dupali Jj, chápu, mám to podobně!
Kan Tak to zkrať interval podávání ještě:-D. A interval jakékoliv interakce je asi tak 20 vteřin.
Já mám teda zatím taky pocit, ze by mě ta all inclusive dovolená zabila, ale mě letos malem zabil i necelej tejden u Telče....
Zatím jsem nesebrala odvahu naplánovat něco dalšího ![]()
Kan tak to bych seděla doma tak deset let ![]()
Mně vařit na dovolené nevadí, těstoviny jsou hned a hledáme ubytování s myčkou. Teda s dětmi, když jedeme bez nich, tak jedině s jídlem. Krotit večer ty unavené draky v restauraci je za trest.
Evaeva Přesně, já třeba ráda vařim, na dovolené se prostě udělají jednoduchá jídla. Pro mě to vůbec není problém nebo jako něco za trest, víc mě štve takové to krocení u jídla, aby jedly, nedělaly bordel, že ted se musí najíst, pak dobrota atd atd. Příprava jídla je uplně to poslední co by mě kdy štvalo:-D
Mohučanka my letos u toho moře strávili dvakrát tři hodiny. Mladší leze do vody po pás, ale jen když něco loví že dna. Starší si namočil kotník, šnorchloval tak, že se pořádně předklonil a ponořil k tomu kotníku ještě obličej
Pak vykopal díru do písku a odkráčel lézt po kamení.
Potrefenáhusa No pro nás by bylo uplně ideální, jet jako s někým, ale nechápu proč, nikdo s náma normálně nechce nikam jet:-D. Prostě aby tam bylo víc dětí a tak nějak se ta pozornost rozprostřela. Ale nějak se to letos nesešlo. Vloni jsme jeli s jednou spřátelenou rodinou, tam byly docela velké kompromisy kolem hotelu ale stálo to za to, že ty děti byly spolu, je to hned méně práce.
Karja já teda nevařím ráda, ale zase tak moc mně ta rychlá večeře neštve. Oni jsou unavení fakt poděsové a ještě jedí jen to, co znají, to by naše nervy nedaly
Jen se starším jsme v hotelu byli, to mu byli necelé dva, to bylo celkem fajn, ale to hotelové jídlo jsme si stejně tolik neužili, protože člověk se prostě najedl a šel, žádné dám si ještě tohle a ochutnám toto.
Evaeva deset? No sorry, nejsem otrok.
Kan no staršímu je šest a třetí je na cestě, tak když počítám minimálně do čtyř let...
My před dětmi jezdili taky klidně do apartmánů bez jídla, nebo třeba pod stan s vařičem. Ležet u moře jsem nebyla 15 let.
Kan ale uznávám, že je fajn, když jedeme ještě s našima a o vaření se podělíme, to už máš 4 dospělé a jednoho odrostlého otroka na 7 dní ![]()
přeruším dovolenkovou diskuzi. Když měly vaše děti zánět v uších, chodily jste s nimi pak měřit po měsíci po zaléčení nějak tlak středouší nebo co? Takovou jako krabičkou? Ten ORL co jsme byly ted to nedělá, segra byla u x doktorů, taky to nedělali...ta naše původní ORL to vyžaduje, ale možná jsme si jen nerozuměly.
Kan Mam dite jen jedno a taky jsme to letos vyhodnotili, ze more je zbytecny asi. V kvetnu v Italii to bylo fajn, jidlo, prochazky, parniky...ale u more se to dite vazne placati v peti cm vody a jeden clovek je kompletne vyblokovany. Loni se jeste dalo s prckem manipulovat, letos ma svoji hlavu uz vic. A ja chci na dovolenou spis kvuli sobe nez jemu (pardon vsem, ale jemu staci i zahradni bazenek). Co se tyka vareni a obsluhy na dovolene ...no snidane doma (vetsinou airbnb) a zbytek jime venku. Proste se rozsoupneme, taky nechci travit cely cas servisem.
Jos Dobře děláš! Mámy jsou taky lidi, založím ligu asi. :D
Jos Dobře děláš! Mámy jsou taky lidi, založím ligu asi. :D
Proč ligu? Tady si někdo stěžuje? Každý se zařídí podle svého. Mně by jeden jediný oběd v restauraci s našima klukama zkazil celou dovolenou, natož denní stravování tam, ačkoliv jinak jím v restauraci opravdu ráda. Momentální stav a můj vztah k vaření je u nás úplně stejný jako u Karja
Karja ne, na ničem takovém jsme po zánětu nebyli.
Kan tak jako to podávání věcí dětem se dovolenou v hotelu neodkloní
ale ten zbytek jo. Což se mi zamlouvalo. Naše holky taky nemají problém v restauraci, nemusejí se nijak extra krotit, ani v Čechách, natož na jihu. Mimino tam bylo hvězdou restaurace
Prostě to bylo pro nás win-win.
Dovolena v obytňasu je něco úplně jiného, samozřejmě, že to není pro každého, každému podle svého gusta, a tak je to myslím v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY