Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:50

Pinot Noir Že jo vid, taky to vidím na nějaký komunikační šum... děkuji.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:52

Jos no my jezdíme na dovolenou výhradně kvůli sobě ten hotel letos byla náhoda (kamarádům vypadla rodina, byli jsme náhradníci), samotné by nás to nenapadlo, ale myslím, že příští rok budu lobbovat za týden podobné dovolené.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 09:53

Mohučanka obytňák je můj sen!

Kluci restauraci zvládají přes den, ale večer se s únavou stávají nezastavitelní a nezkrotitelní. A pak teda v zahraničí nemívají svíčkovou V té Kodani často skončili u sendviče se šunkou a sýrem, ze kterého chtěli vyndat zeleninu, což je fakt změna oproti chlebu se šunkou nebo sýrem, který měli v jiné dny

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:55

Pinot Noir my na jídlo normalne do restaurace chodíme, ale tvg aktuálně s tema cenama je to třeba 900,- za oběd? To se radši občas obětuju a ty nudle s červenou omackou uvarim i na dovoleny 

(ale mne jednoduchý vaření teda taky nevadí)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 09:57

Potrefenáhusa jo, za poslední dva roky to vyletělo hrozně. Taky si to kolikrát rozmyslím, když není úplně jisté, že to budou jíst.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:58

Potrefenáhusa nezapomen dodat, že dost často za ne moc dobrej oběd. Takže jo, dáš tisícovku za jídlo, co ti ani moc nechutná, děti většinu vrátí....Já teda vozim i na celodenní výlety svačiny. Jídlo v restauraci máme zatím jako případný hlavní cíl výletu, ne včetně výletu:-D. 

Online dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. července 2023 09:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Pinot Noir my na jídlo normalne do restaurace chodíme, ale tvg aktuálně s tema cenama je to třeba 900,- za oběd? To se radši občas obětuju a ty nudle s červenou omackou uvarim i na dovoleny 

(ale mne jednoduchý vaření teda taky nevadí)

​Jj, taky jsme byli pod Landštejnem šokovaní cenou oběda Takže jsme to zopakovali ještě v Jindřiši, to je povinnost, jinak jsme žili ze sendvičů.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:00

To jsem si vzpomněla jak jsme na tom all inclusive nejdřív obešli jídlo s dětma, nandali jim na talíře, usadili ke stolu. Než jsem si donesla s mužem na střídačku svoje jídlo, deti se nějak najedly a zas to vyžadovalo úsilí je udržet v klidu. Jediný krát jsem se nenajedla v pohodě. 

Zlatý kemp, ugriluji si rybku v výhledem na zapadající slunce. To není pro mě žádné utrpení takové vaření. 

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:01

Karja to navrch, taky to tak casto delame

Online dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:01

Jinak já bych brala jakoukoliv dovolenou, co tu všichni máte, all in válení u moře, Balt, někam karavanem, hory v Rakousku... Jen kdyby jich šlo tolik mít

Offline Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:02

dzizisketa my jsme tam nakonec jezdili na oběd do zahradního centra na konci Jindrichace, ale jo, je to proste všechno drahý 

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:07

Pro me byla v tomhle odpocinkova dovolena minulej tejden v Madarsku u pribuznejch, babicka uvarila, mamka se starala o deti (protoze kdyz ji deti vidi, ja neexistuju a vsechno musi delat babi), v posteli spal s detma sambo, kazdej me litoval, jak tyhle rarachy muzu prezit... Ale deti chtej k mori, takze asi neco zkusime vymyslet.

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:07

Evaeva Karja ty ceny v restauracích v tuzemsku jsou neuvěřitelný. Asi nemusím dodávat, že ve čtyřech se pod tisícovku nenajime ani omylem a to se nijak extra nerozšoupnu. 

Má to jedinou výhodu, všude kam se po světě hnu, mi jídlo přijde, když už ne levný, tak alespoň přijatelny. I ta Madeira byla na jídlo levnější, o Polsku samozřejmě nemluvě. A Nemecko už je pomalu tak podobně, resp. ten rozdíl je takový, že to už ani neřeším. 

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:10

Potrefenáhusa já si dopřeju, obzvlášť na dovolené, drahé, i očividně předražené jídlo, ale vadí mi ho pak vyhazovat. A s klukama by to tak dopadlo. A ještě bych volila nějaký blbý kompromis typu, dám si jen polívku a dojím Ríšovo, protože on stejně nesní ani dětskou porci, a byli bychom otrávení všichni, navíc po většinu času by by seděl u stolu jen jeden z nás. To jako zlatý vrtule a Barilla omáčka a klidná siesta s kávou někde pod lípou u chaty.

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:13

Mne je to jedno, len nech je dovolenka. Lepšie pre mňa je vlastná strava, kvôli rôznym potravinovym obmedzeniam,  ale najeme sa aj v reštaurácii. Zatiaľ máme reservé v penzióne v Trstenej (kvôli rekreacnemu prispevku) a uvidíme, či nám vyjde more.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:17

My jsme se ted vratili z tabora pro rodice s detmi a tento typ dovolene muzu doporucit. Jela jsem s detmi 7 a 5 let. Deti dopoledne v oddilu, takze jsem mela 3 hodiny uplne volno, a jidlo bylo zajisteno. Deti byly nadsene, mely hodne pohybu, takze i krasne spaly. Mne se to taky libilo, ale ja jsem "taborovy typ", neni to urcite pro kazdeho.

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. července 2023 10:18

Karja Ja teda jeste nesmele podotknu, ze my neobjednavame pro syna extra jidlo. Ji to nase, takze objednavku lehce uzpusobime. V te Italii se hrozne dobre rozjedl. Ano, je to drahe. Ale byli jsme tam skoro na skok a chteli si to uzit. My ted ctvrt roku nemeli ani kuchyn, mycku nic. Jen jednoplotynku Takze i v CR jsme chodili na jidlo casteji nez bych chtela. Jenze jidt porad toasty a spagety neslo. 

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:20

ziginka my jsme letos na takový tábor taky mohli jet, moc se mi ten koncept líbil, ale bylo to v týdnu, kdy byla ještě otevřená aspoň Ríšova školka, a to si nemůžeme dovolit "zahodit". Tak třeba příští rok. 

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:21

Pinot Noir kdybyto bylo drahé a alespoň trochu odpovídala kvalita, tak to neřeším. Ale to se úplně neděje. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. července 2023 10:22

Jos No jasně, tak on je malej a sní jakoby od vás, vy se taky najíte, tak to si myslím, je takový standardní přístup, kde všichni vyhrajou:-D