Evaeva Jos Já bych spíš měla strach z některých těch rodičů, mně když někdo nesedne, tak to nějak neumím jako přejít:-D. Plus se na mě dost lepěj takový ty macho typy, jak vypadám tak jako slabě a bezbranně, tak mě chtěj koordinovat a říkat co mám dělat!
Vše o těhotenství a dětech
Gatita syn má na tohle neuvěřitelnou paměť, pamatuje si i kde byl ve třech letech. Já si myslím, že cestování hodně dá i těm malým dětem, ale vždycky se musí zvažovat, na co rodiče mají ![]()
Karja ty ale nebudou na táboře pro rodiče s dětmi, bych řekla.
Evaeva Já si právě myslím, že jo, že se tam budou chtít uplatit tyto svoje vlohy (myslela jsem rodiče prostě, matky i otce, takový ty přechytračelý typy, co vědí všechno nejlíp a neváhají ti to říct:-D).
Karja aha, tak to možná jo. Já jsem si teda myslela, že tyhle tábory mají stejně jako jiné nějakého hlavního vedoucího, takže nějaké rozbroje o program nevznikají. Ale tohle by mi taky vadilo.
Karja taky myslim, ze se zde budou koncentrovat hodne aktivni rodice. Ja parkrat byla na prodlouzenem vikendu s takovou partou a porad se neco muselo, nejake aktivity. Pro me je treba aktivita uz jen ten samotny vylet, ale i v ramci toho se porad jel slovni fotbal, souteze, kvizy... a ja jak jsem uplne vymastena a vetstinu mentalni kapacity mi spotrebovalo rizeni auta a zabaleni svacin a plastenek, tak me to hrozne vycerpavalo![]()
Gatita No mě nejvíc vyčerpává, když po mě někdo něco chce, co já zrovna nechci:-D. Strašně mě to podráždí:-D
Karja tak ta moje parta je moc fajn, zname se od syna ze skolky, ale jak jsou hodne aktivni a nic pro ne neni problem, je pro me tezke drzet nekdy krok, je to takova jakoby vyzva pro me.
Evaeva Tady by mel byt celodenni program a deti od tech 3 cca uz to (pry) zvladnou bez rodice. To syn asi jeste neda, ale planuju si sednou opodal s knizkou a absolutne nezasahovat. Pro me jako asociala je to i tak esence pekla, ale zas nechci aby syn byl po me. Ja nesnasim organizovanou zabavu, veskere ty hry a souteze. Je to pro me normalne stres.
Jos pro me taky.
Jos mně znervózňovaly hlavně ty věci okolo, hygiena, stavení stanu,... na to jsem sama být nechtěla. Ale jsem právě taky asociál a nevadí mi trávit léto v Praze.
Karja Odpoledne byvala nejaka celotaborova hra, bud jsme sli na nejakou vypravu okolo tabora, kde jsme plnili nejake ukoly, nebo se neco konalo v tabore. Tabor ma vetsinou nejaky motiv, takze jsou tomu prizpusobeny i aktivity. U nas bylo tema pohadky a napr. posledni odpoledne deti behaly po tabore a hasily (polevaly vodou) draky (to byli vedouci oddilu). Povinne to nebylo, ale deti to bavilo, takze jsme se skoro vseho zucastnili.
EvaevaNekdo mel s sebou i mensi deti okolo 1-2 let a ty obcas mely nejaky jecici zasek, ale nebylo to casto a uz to umim odfiltrovat. A ty vetsi deti se zabavi mezi sebou. O synovi jsem skoro nevedela, nasel si rychle kamarady a behali porad nekde spolu.
ziginka To zní moc pěkně!
Ale deti chtej k mori, takze asi neco zkusime vymyslet.
výhoda tříletých dětí, co neuměj mluvit!!!!
Potrefenáhusa Jako jo, vubec netusim, kde na to more prisli, ale furt o nem mluvi. V cervnu jsme meli jet sami se sambem, ale to jsme zrusili, nemohli jsme jim to udelat, ze bychom jeli bez nich.
Vari Jo, to jsem si taky říkala, že si to neumím představit jet na dovolenou bez dětí a pak jim to třeba nenahradit něčím adekvátním. Jako nepočítám třeba víkend někde ve velkoměste, ale vyrazit si právě třeba na pár dní takhle v létě k vodě, to bych nedokázala.
Naše logopedka má svatou trpělivost, nebo je jí všechno fuk, ale já už bych nás vyhodila, nebo poslala do nějakého zařízení pro retardované. ![]()
Pinot Noir trpělivost růže přináší, třeba si na vás udělá ještě nějakou případovou studii a kariéru:-). Viki zase si dělal svoje a vy jste si povídaly?
Pinot Noir a nezapomen, ze si vas porad ani neuctuje jako retardovany
(na rozdil na od ty nasi!)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY