Jenze jidt porad toasty a spagety neslo.
My máme kuchyň plně vybavenou a k tomu matku, která vaří ráda, a dítě stejně jí jen rohlík a špagety. Pořád. A to mluvím o tom, který jí. ![]()
Jenze jidt porad toasty a spagety neslo.
My máme kuchyň plně vybavenou a k tomu matku, která vaří ráda, a dítě stejně jí jen rohlík a špagety. Pořád. A to mluvím o tom, který jí. ![]()
ziginka Ty jo, to je zajímavý a co tam dělal ten rodič odpoledne? Je to hodně organizované?
Pinot Noir
. No mas pravdu, syn by to taky jedl porad. Ale co ja?
Potrefenáhusa Pinot Noir Evaeva my vetsinou taky jime v restauracich, ale ceny me rovnez zacinaji frustrovat, navic deti se v tom stouraji.
Jinak objev roku jsou ruzne hotovky do mikrovlnky, co se daji koupit vsude po Evrope v supermarketech. Casto tim zaplacnem 1 denni jidlo za zlomek ceny, a uprimne, s tema detma je i pohodlnejsi se najist v apartmanu. Da se to dokupovat na miste dle potreby, takze odpada nutnost vozit tasku kolinek a cervene omacky.
Jinak paradoxne ted v Italii a Rakousku mi nijak extremne draho neprislo, ty ceske ceny uz smele konkuruji...
Karja no přesně, já nemám problém za oběd ty peníze vydat, ale chci si pochutnat, takže se rozhoduju, jestli za to ta restaurace stojí, nechci dát přes tisícovku za rodinný oběd v místě, kde dostanu kuře s broskví a smažák.
Evaeva tak když je ten smažák dobrý, z dobrého syra s domácí tatarkou, tak ty peníze dám ráda. Ale bohužel často dostanu mražený prefabrikat a zelené brambory.
ziginka tak tohle jsem zavrhla už před lety
Já na tábor jezdila ráda, ale stačí mi moje ječící děti natož ještě cizí. ![]()
continuity no jasně. Dřív jsem si třeba řekla, no co se dá dělat, ale teď už tam prostě nepůjdu za současné ceny.
Kan hele a nenapadlo tě, že každý to dělá tak, aby to bylo nejjednodušší a nejpříjemnější pro něj? Já teda jo, stejně jako Jos jezdím na dovolenou kvůli SOBĚ. Přes den jíme někde nebo chleba s krabičky a večer radši strávím 15 minut vařením než je hodinu krotit v jídelně a řešit, co kdo jí a nejí.
Tak potom nechápu to stěžování si, ale tak nemusím rozumět všemu.
Evaevamě to vždy hrozně rozvrkočí, takze to taky dělám jen v nouzi nejvyšší.
Gatita na jídlo letos v zimě v Rakousku u lanovky vzpomínán se slzou v oku. U nás mají na takovém místě tak ten smažák, tam jsem si za prakticky stejné ceny fakt výborně pochutnala.
Kan já si nestěžuju, aspoň si toho nejsem vědoma, já to akorát konstatuju.
Evaeva Me ted kamoska uvrtala na tydenni tabor na Orliku. Uz ted lituju
. Zaprve cesta autem nekam do pekla pro me, ktera jezdi asi pet tras (vcera mi stacilo za mi zavreli sjezd z dalnice a musela jsem jinudy). Zadruhe milion deti do peti let. Kdyztak ji behem pobytu zaskrtim, jestli to bude strasne.
Mohučanka Jako jet na dovolenou abych vařila, umývala nádobí a každých pět minut někomu něco podávala, tak raději sedím doma.
Tohle byl příspěvek první vázající se blíže na to téma, tvůj. Jinak si nikdo nestěžoval na nic, mimo na děti, ale tam to jídlo nejídlo moc nezachrání:-D
Jos Hele bude to super, ta cesta ti pomůže v tvém řidičském sebevědomí a ze řvoucích dětí budeš nadšená, že řvou víc než to tvoje:-D
Karja
.
Jos
ono to bude nakonec fajn. Mně tenkrát, když mně někdo lákal, představa, že mám celý den na starosti dvě děti 2 a 4 roky v cizím prostředí nějak fajn nepřišla.
Jinak ja ted s detma cestuju uz rada, v 3 a 7 uz se to da jen s malymi omezenimi. Furt je to takove kompromisni, ale tak mam, co jsem chtela:)) A ten sedmilety uz hodne vnima tu jinakost krajiny, jazyka, architektury, uz si i pamatuje, kde byl a jaka jsou hlavni mesta. Hrozne rada bych s nim vyjela i nekam dal, ale s tim mladsim se mi jeste nechce, moc toho jeste neujde a ma jeste takovy ty detsky potreby. A taky kvuli letenkam, oni jsou porad nemocni.
Karja jo no, před dětmi jsem na to moc nebyla, ale teď už si umím představit, že někde nechám děti a třeba tři dny si užiju all in dovolenou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.