MP Meri je to tak! Já jsem si zvykla odbývat pracovní maily v metru.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka Jo, jen se člověk musí smířit s tím že je za toho "debila, co furt čumí do telefonu", ale s tim uz jsem nejak srovnana
Víc mi vadí, ze z toho mám otlaceniny na prstech a bolavej loket a vůbec celá ta ergonomie tyhle práce je dost v hajzlu, ale s tím se asi nedá moc dělat.
Jaké reakce měly vaše děti na očkování proti neštovicím?
Evaeva Syn byl bez reakce. A to jsme týdenní klidový režim a nechození na slunce úplně nedodrželi.
pilgrim tak to taky nedodržíme:) Ale do telefonu mi o klidovém režimu sestřička nic neříkala. Chci je nechat naočkovat teď během léta, když jsou konečně zdraví.
Evaeva Obe davky naprosto bez reakce. O klidovym rezimu mi rikala, ale pri pohledu na moje deti, co ji rozebiraly ordinaci, stejne konstatovala, ze klidovej rezim je naprosta utopie.
Ríša má 10 dní po dobrání ATB znovu zelenej jazyk, horečku a zvrací. V sobotu máme jet na dovolenou. ![]()
Opakuje se asi moje dětství: celej školní rok fit a půl prázdnin v posteli. ![]()
Evaeva k. měl jen bolavou ruku tak dva dny a chodil normálně do skolky, jen jsem na to upozornila, kdyby byl unavenej, ať ho nechaj odpocivat a že nemusí cvičit když nebude chtít.
Pinot Noir no to je smůla! Lituju moc
zdravim po dlouhe dobe, odkdy jsem se na jare vratila na maly uvazek do prace, vubec nemam cas ani docitavat vlakna, natoz neco napsat (jak to delate, ze to stihate?
) .
Na tabor pro rodice s detmi vyrazim s detma v nedeli, srabacky jsem sice zvolila ubytovani v malem hotelu s vlastnim pokojem a soc. zarizenim, namisto chaticek v lese, ale i tak myslim ze holky budou nadsene - budou mit vybeh, spoustu dalsich deti na lumpaceni
Slibuji si od toho, ze snad i nejakou knizku stihnu precist
Jinak nase starsi ma za sebou uspesny pobyt jak na skolce v prirode, tak tyden u nasich, vubec bych to do ni pred rokem nerekla, ze se tak od nas dokaze odpoutat, mam z techto pokroku radost (a ona je na sebe taky moc pysna
)
žluťásek a když tě tu mám (nebo ostatní samozřejmě). Nebyli jste v Liberci v Iq parku a Iqlandii? U IQ parku píšou, že pro děti od 3 do 10, ale já se bojím, aby je to ještě bavilo a IQ landie je naopak od 8, tak nevím, co zvolit. Mají tyhle "muzea" rádi, už jsme navštívili dvě a obě jsme opouštěli se zavíračkou.
Evaeva o klidovém režimu nebo nechození na slunce nikdo nic neříkal, a to jsem nechávala dceru očkovat loni v srpnu. Brali jsme to asi týden tak nějak rozumně, reakci neměla vůbec žádnou.
Evaeva kluci byli po neštovich v pohodě, sli normálně vždy druhy den do školy a skolky, ve skolce jsem akci sdělila, aby učitelky věděly, kdyby něco, starší měl za úkol se šetřit na tělocviku, což samozřejmě nedodržel ![]()
Pinot Noir ach jo ![]()
Já neodolam pochlubit se, když už jsem tady, mám pocit, ze život se začíná vracet do starých koleji, kluci oba (i menší ve 4) začali z nuly na sto snorchlovat v moři, což jsem nečekala ani v nejdivočejších snech, protože ani jeden neplavou a malej se ještě doma v bazénu bal. Tady nasadí masku, snorchl a vestu, starší přidá ploutve a vrhají se do moře s nadšením, ono je to koukani na akvarko plne korálů, želv a nekonečně množství ryb asi hodně lákavé. To je tak super
ještě v zimě zmakneme s malým lyže, protože s větším už se dá lyžovat úplně v klidu a mé dvě nejoblíbenější činnosti se mi zase vrátí! Hura! Plus teda to, ze už jim člověk nemusí stát pořad za zadkem a na všechno dohlížet je taky parádní, mají svou vlastní "chýši", k nám skoro nechodí, spi celou noc (ten jeden nocni děs se naštěstí neopakoval). Jsem spokojena i přes ty jejich klasické zaseky. Nakazte se, kdo potřebujete ![]()
Pinot Noir ach nie ![]()
Evaeva byli jsme několikrát v iq parku, budou se bavit oba dobře. Jedno patro je v víc herna (kostky, lego, bubliny,obchůdek), další dvě jsou interaktivní zkouseci věci.
Do iq landie se chystáme až letos, syn chce ale i ten park ještě.
V arealu je ještě kromě bazénu nějaká mega vnitřní herna, tu mám v zaloze, kdyby bylo mega hnusný počasí víc dnů za sebou.
žluťásek my letos spíš pojedeme okolo, ale jak to mají rádi, takže tam asi zastavíme, když v Praze nic takového není. Díky za info
Malenge jo, tenhle věk už je fakt dobrý! Užívejte dál.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY