Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:24

711990 tak po dnešku ale bude!

Karja no prostě se projevil fakt jak retardovanej, i věci, které umí, odmítl udělat, neřekl ani slovo, válel se po mně, až jsem byla celá oslintaná, hleděl, jako by vůbec ničemu nerozuměl... Já fakt už nevím, jak ho přimět ke spolupráci. K jakékoliv. On je 100 % času v opozici, všechno odmítá. Myslím, že nejpozději po týdnu ve školce řeknou, ať už nechodíme. 

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:27

Pinot Noir Neboj, ve školce to určitě bude dobré, protože tam nebude mít mamku a bude tam další kopec dětí, od kterých to žádoucí chování odkouká;-). No prostě se mu nechtělo!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 13:30

ziginka teď už si to umím představit, když je jim 4 a 6, a asi bychom si to i užili. Ale zase vítězí moje lenost, protože stačí je vzít na hřiště a mám na dvě i tři hodiny klid. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 13:30

Pinot Noir já si myslím, že takhle se jim tam chová minimálně třetina dětí

Online Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:31

Evaeva no ale ne čtyřletých. Ve čtyřech letech už se opravdu odstraňují poruchy výslovnosti. S poruchou chování nás brzo vyfuckují jinam.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 13:33

Karja záleží jaký program by měli ty děti. Teď strávili několik dní s našima na chalupě a myslím, že by to preferovali asi před skoro jakoukoliv dovolenou s rodiči My zase rodiče posílali do hor, když jsme byly na táboře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 13:33

Pinot Noir věř, že jo. Fakt.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:36

Evaeva No jo, tady jde o to, že pro ně by to byla žádoucí dovolená. Jakobyste na tu chatu jeli vy sami;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 13:39

Karja no jasně, prostě ten jejich program pro ně musí být lákavější. 

Online Kokoska
35176 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:39

Pinot Noir muj syn se zasekl v 90% pripadu, kdy se po nem chtelo, aby neco predvedl. Mlcel, koukal jak vyorana mys nebo se zaryl hlavou do me nebo si zakryl usi a řval nechci, nebudu! V tech 10% neco nesrozumitelne drmolil tichym zalostnym hlaskem. Nikdy jsem od nej neslysela zadnou basnicku nebo pisnicku. Ale kdyz mu byly asi 4, hral si jednou s necim na koberci a povidal si pritom o vyrobe, plneni planu a uspechu hospodarstvi, asi to odposlouchal z televiznich novin. Dodnes lituju, ze to tenkrat neslo nahrat nebo jsem to nestihla zapsat.

Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:39

Pinot Noir No, jestli tě to uklidní, tak moje šestiletá strávila poslední návštěvu u logopeda tím, že se mi věšela na krk a když se po ní zrovna nic nechtělo, tak furt opakovala "maminka!" a to krom blbé výslovnosti žádnou diagnózu nemáme :o)

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 11. července 2023 13:53

Pinot Noir Ja dneska vyslala samba s juniorem na kardiologii, tentokrat sice spolupracoval a nebylo ho slyset na celou Budarnu, ale po prichodu do ordinace zahlasil ja chci curat, stahnul si kratasy i plinku, do ktery odmita curat asi od druhyho dne od odplenkovani, a vycural se

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:01

Pinot Noir ja myslim ze ve skolce fakt fungovat bude. Tonda u logopedky dokonale spolupracuje, ta ho stale uctuje pojistovne jako "zvlaste narocneho". Doma pak nezopakuje nic, takze se neposouvame nikam:D 

Offline Gatita
8700 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:24

Pinot Noir logopedie se take bojim, urcite nas ceka. Mladsi syn straslive patla, neumi pulku hlasek, hrozne prska u sykavek. Navic mame nejaky regres, kdy se z pomerne komplexnich vet vratil k "miminkovstine". Nekdy jsem z toho dost ve stresu, kdyz to srovnam s tim, co umel a jak mluvil v jeho veku starsi syn. S tim miminkovskym zvlatlanim mi prijde, ze si dela srandu, aspon doufam

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2023 14:26

Vari kardio nás taky v létě čeká a jsem dost zvědavá, jak vydrží na ekg v klidu. Čůrat na podlahu teda ve čtyřech letech už snad nebude

Offline Vari
2231 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:42

Evaeva A kam s nim jdete? Treba to bude v pohode, ja po minuly zkusenost cekala hruzu a nakonec dobry.

Online Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:53

Kdyby to někoho zajímalo, jak ty tábory pro rodiny vypadají, tak tady je ten, na který jsme mohli jet a nejeli. Je to tam celkem popsané. Myslím, že Ríša by byl absolutně nadšený, Viktor v rámci svých možností taky a my bychom si to užili v závislosti na tom, jací by se sešli rodiče. Ale teoreticky mi to připadá fajn.

http://tabor.filmondo.cz/

Online Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:56

Kokoska DruI Vari směju se těm vašim historkám.

Vyčurání v ordinaci, to jsme teda ještě neměli, ale dítě visící na krku vždycky. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 11. července 2023 14:57

Pinot Noir tyjo to se mi libi!

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 11. července 2023 15:10

Vari na kardio jdem v září, píšu si, curat na podlahu ne!