Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5601 příspěvků moje polička 12. července 2023 12:46

Pinot Noir Chudák malej :o(

My už jednu dovolenou zmeškali, protože týden před začátkem prázdnin lehlo s horečkama jedno dítě, v prvním týdnu lehlo s horečkama druhé dítě, no a teď je nemocnej manžel Já už jenom doufám, že alespoň příští týden, kdy jsme konečně objednaní na hromadnou prohlídku k zubaři, budeme zdraví.

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 12. července 2023 12:51

Pinot Noir To naštve! Moc vám přeju, aby to rychle přešlo. Dítě nedávno mělo takhle horečku a zvracelo, ale další dny už byly v pohodě (akorát jsme to s mužem oba chytili, ale se stejným průběhem - den hroznej, a pak hodně rychlá úleva). A z okolí jsem slyšela o víc stejných případech. Třeba bude do víkendu dobře.

Offline Gatita
8701 příspěvků moje polička 12. července 2023 12:56

Malenge to se tak krasne cte, jen tak dal. U nas se taky leccos zlepsilo a na letosni dovolene jsme si i celkem odpocinuli, i kdyz samozrejme vzdycky jeden z nas byl vyblokovany dozorem nad detmi neplavci u vody. Oni si vydrzeli hodiny sami stavet nejaka vodni dila na plazi, hezky se sami zabavili. Starsi syn vubec hrozne moc za ten rok ve skole vyspel. A kdyz te tu mam, budete opakovat neco do skoly? My dostali za ukol psat si denik, nadseni z toho nejsme, vypotili jsme spolecnymi silami jeden zaznam. 

Offline Len
2680 příspěvků moje polička 12. července 2023 12:59

Jinak my jsme byli samozřejmě taky nemocní před odjezdem pryč. Když jsem strávila den před odjezdem na wc, byla jsem hlavně naštvaná, protože tahle akce měla být loni naše jediná dovolená, a místo toho jsme doma všichni leželi a covidem. Zbytek léta jsme strávili prací na bytě, takže nebylo nic ani z víkendů. Letos jsme byli už pár dní v Táboře, tuhle akci jsme taky stihli a máme ještě pár menších plánů na výlety, chalupu a tak. Mám velkou radost, že nám to letos zatím vychází! Všem vám přeju, ať jsou konečně všichni zdraví a dovolené si užijete ve zdraví.

Offline Tabea
8285 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:20
Reakce na Evaeva:

Jaké reakce měly vaše děti na očkování proti neštovicím?

​vůbec žádný. 

Offline Tabea
8285 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:29

Malenge tyjo, to zní skvěle! Kde jste? Přeju další super pokračování dovolený. 

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:36

Pinot Noir to mě moc mrzí, třeba to bude jen nějaká ta jednodenní nemoc z horka...Což bylo naštěstí u nás, dcera je už druhý den v nejlepší formě, zítra sype do školky aspoň na půlden.

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:38

Malenge jeej, to znie super!

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:39

Boli sme dnes u zubarky a Lukaska oprava po prvýkrát bolela, nie vrtanie,  ale to potom, až plakal takže samozrejme už tam nechce ísť

Potom ešte u homeopatky a obed prebehol formou pikniku v parku

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 12. července 2023 13:56

Je to jasná angína, už má penicilin. Na dovolenou pojedeme, je to jen chalupa na Třeboňsku, budeme tam sami, ale ATB tedy vyjdou akorát do konce dovolené. Program budeme muset dost zvolnit, žádné náročné pochody. Za to on bude nakonec rád a muž bude mít výmluvu, proč musíme všude autem.

Jen se teda modlím, ať to tentokrát nechytí nikdo další.

Děkuji všem za účast a přeju pevné zdraví!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2023 13:58

Pinot Noir to bude dobré, atb brzy zaberou a uděláte si volnější dovolenou. Ale je to k vzteku načasování.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:01

Pinot Noir a předtím měl taky angínu? Myslela jsem, že antibiotika tě vyléčí a šlus, ne že to máš za týden znovu

Snad si na té dovolené aspoň pořádně odpočinete!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2023 14:07

Mohučanka nevím, jaké měl Ríša atb, ale prý se to teď děje často, protože penicilin často není a ty širokospektrální nezabírají tak dobře

Offline letfenixa
10953 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:14

Mohučanka Lukasko to mal presne tak isto. Akurát pri tej prvej dostal penicilin a tu druhú dostal 2 týždne po dobrati,  pri druhej niečo iné, čo ho úplne zabíjali fyzicky, tak ich ani nedobral .

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:23

Evaeva letfenixa aha, aha. Díkybohu nemám zkušenosti.

Offline Pinot Noir
30042 příspěvků moje polička 12. července 2023 14:40

Mohučanka jo, poprvé dostal nějaký sirup Zinnat na týden, na ORL mu to předepsali, asi jako že pro dítě je lepší sirup. Teď dostal klasický Penicilin, na deset dní, tak to už snad zabere líp.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 12. července 2023 17:07

Gatita asi nebudeme, úkoly naštěstí nemame, ten deník by byl asi dost náročný, to te chápu, ale máme jednu utlou knížku, kterou bych chtela, aby přečetl, což se snad povede, ale později, tady četl myslím 2x a víckrát to nevidím. Ale hrajeme dost slovní fotbal a podobne hry, dnes při procházce z večeře jsme s muzem museli vymyslet dlouhá slova, starší je pak rozebíral na písmena a menší na slabiky, tak to beru jako opakování do školy

a diky vsem!

Tabea ted momentalne na Gili Meno (u  Lomboku).

Offline Tabea
8285 příspěvků moje polička 12. července 2023 17:29

Malenge Oooh, to se mate skvěle! My byli v předdětných časech na travargan, aspoň myslím.  Jeli jsme tam z Bali a bylo to super. Vy jste jeli z lomboku? 

Offline Gatita
8701 příspěvků moje polička 12. července 2023 17:56

Malenge tam musi byt krasne! Ukazuje mi to cestu 18h, jak jste to ustali? 

Offline pilgrim
171 příspěvků moje polička 12. července 2023 19:18

Potrefenáhusa Dočítám a nedá mi to - housátko je fakt moc šikovná, jak jí popisuješ. Já myslim, že se teď rozmluví a dožene to. Naše dítě teda mluví dobře, někdy na tu slovní zásobu jenom zírám, ale zas třeba vůbec nekreslí, nechce se oblíkat ani svlíkat, chce abych ho doprovázela na záchod... (a ta školka už se blíží, bojim). Prostě každej má něco, mi přijde.