Ježíš my s mužem udělali chybu, když jsme Rostíkovi na turnaji řekli, ať poslouchá trenéry. On si to přeložil jako vzdát se vlastní vůle, když měli ukazovat nějaké ty dovednosti, tak byl úplně jak hadrový, trenér ho musel do těch výchozích pozic naštelovat, různě otáčet a pošťuchovat... A tvářil se u toho jak jeliman, ale doslova, takový výraz jsem u něj ještě neviděla. Sranda je, že na normálním tréninku všechny ty věci zvládá sám od sebe. No, příště už mu takovou blbost neporadíme ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Vari chodíme na Chodov, už jsme skoro vyřazení, jdeme na kontrolu po dvou letech.
Pinot Noir jo u nás dělá takovýhle klasický tábor pro rodiče s dětmi ddm
dzizisketa naše dite snad jediný slovo, který rika už skoro dva roky krasne, čistě, je slovo auto
na ty tříletý prohlidce doktorka vytáhla (samy nemožný) obrázky, kolečko-nic, srdíčko-nic, domeček-nic, auto....a housatko rika: ható
Evaeva at vam to dobre dopadne. Juniorovi se to taky zlepsuje, samba nejvic pobavil dotaz, jestli malej staci vrstevnikum. Spis vrstevnici nestaci jemu :-D.
Na kardio ideme vo štvrtok, kontrola po 3 rokoch, o ktorej som si myslela, že po 5, takže v závere po 3,5 roku. Naposledy to celé prereval, akoby bol na mucidlach.
Zajtra zubárka.
Pinot Noir Mně to hlavně třeba přijde i jako fajn možnost, když je třeba rodič sám s dětmi nebo jsou rodiče rozvedení a sám se na dovolenou necítí.
Vari on už to měl minule dobré, asi ho jen hlídají, jak roste, předpokládám, že nás budou do dospělosti chtít ještě párkrát vidět. On se narodil s arytmiemi, měly zmizet do pár dní od porodu, nakonec je měl snad rok. Ale nepředpokládá se, že by se to mělo vracet nebo zhoršovat.
Robíme na záhradke terénne úpravy, kto je momentálne najšťastnejšie dieťa na svete?
letfenixa To, který se může rejpat v hlíně a stěhovat kameny? To by se mi líbilo taky!
Jo a ten tábor od Pinot Noir vypadá dobře! Příští rok bych na něco takovýho chtěla vyrazit. Já jsem celkem táborovej typ, ale dítě bojkotuje organizovanou zábavu. Tohle vypadá jako fajn kompromis.
letfenixa můžu poslat brigádníka?
Syn má tohle hrozně rád, i se zahradničením by ti pomohl.
Na logopediu nas s mladsim poslali tiez. Boze tak som po tych utrapach so starsim dufala, ze mladsi to da sam. No rozprava strasne. Ale tentokrat necham trapit sa samba, ja uz na to nemam trpezlivost.
Vari nám po předposlední kontrole na kardiu volali, že nenašli jeden ekg svod a my byli poslední, kdo to měl funkční. A že bez něj nemůžou ordinovat, náhradní nemají a ať se po něm podívám. Jako prošla jsem všechno důkladně 2x, ale fakt u nás nebyl. Minule hned mezi dveřma sestra prohodila něco jako "dneska si pohlídáme, ať neodejdete se suvenýrem" ![]()
a mimo téma - nechcete se někdo zbavit kožených letních capáčků na nohu cca 11cm? Zaplatím samozřejmě!
Ty jo, ja docela koukam, kolik tady chodi deti na kardiologii, ve svym okoli neznam nikoho. A vcera jsem byla prekvapena z toho, ze na celou CR je cca 25 detskejch urologu? To mi prijde strasne malo.
Vari my dostali zadanku teď na tříletý prohlidce kvůli šelestu, nález je to prej zcela běžnej, ale musí se dovyšetřit
Musím říct, ze práce, která jde vykonavat na telefonu a z 80 % v jakoukoli denní i noční dobu je totální gamechanger v životě matky. Úplně odpadá ten stres jestli dítě neusne cestou domu v kočárku a já si tak "nevyplejtvam" jeho spánek na čumákování z okna v tramvaji apod. Miluju ![]()
MP Meri to věřím! Já bych si kolikrát vzala notebook na hřiště, kluci mě většinou nepotřebují, akorát k rýsování potřebuju myš a pracovní stůl ![]()
Potrefenáhusa Presne tak, juniora tam taky poslali z rizikovky kvuli selestu, poprve tam byl ve dvou letech a ted tam bylo zlepseni, dalsi kontrola zase za rok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY