Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 16. července 2023 12:31

PotrefenáhusaChápu, já ty rukavky co poptavas neznám, ale myslím, že na upuštění, prokousnutí....ale u těch našich jsou dvě ,,komory,, takže to by tam snad půl rukavku vždycky zbylo plus ten pásek to zajistí. Velkamala jezdila třeba hodně už na skluzavce pro dospele a já čekala někde před ni, ale zároveň bokem s maloumalou, tak jsem byla ráda, že kdyby jí ten rukávem sklouzl z ruky, tak má ten pásek. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 16. července 2023 13:14

Potrefenáhusa máme zelené. Naše z nich loni vypadalvaka, i když byli dofouklé na max. Ale měla 9 kg nadnáší i vyfouklé, jen s tou pěnou. Taky je dostalvá záriveň s páskem. Alternativa mohou být čistě pěnové rukávky, nebo pěnoví medvídci na ruce. Docela se mi líbí i takový pals s připínacími rukávky z Decathlonu. Asi záleží, jak housátko plave? Naše plave už "sama" - bez ničeho skočí do vody, vynoří se, otočí a dohrabe ke břehu ten metr. S páskem přeplave zahradní baxén tam i zpět. Rukávky jí dávalm, když za ní vůbec nechci do vody, spíš pro jistotu. 

Offline Myrtila
5472 příspěvků moje polička 16. července 2023 14:18

Evaeva Vestičku máme my, připadalo mi to jako výborný nápad, ale nějak nevím nakonec... i když podle váhy dítěte by ho měla unést, tak ho neunesla, ani když vážil polovinu, a ještě se pořád posouvá nahoru k obličeji, i když má pásek mezi nohama, takže na ní nakonec vlastně visí za rozkrok... no prostě na houby

Jinak naše cca 13 kilové dítě pěkně unesou obyčejné rukávy z decathlonu. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2023 15:43

Myrtila no našim dětem ty rukávky z decathlonu nestačí, i když na nich píšou do 30kg (dítě má sotva 20). Ale oni fakt nemají žádnou snahu, starší se v hloubce vyloženě bojí, takže ten musí cítit, že ho to skutečně nese.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2023 15:44

MPLee takhle ve dvou letech plavaly obě ségry, jedna chodila na plavání, druhá sama od sebe. Kluci vůbec, přitom na plavání jsem s nimi chodila. Potopení hlavy je pro ně jak tortura, nechtěli to dělat ani na těch kurzech :(

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 16. července 2023 15:52

Jdete mi do noty s těmi pomůckami. Syn se v hloubce taky bojí, ale zároveň doufám, že by se mohl třeba už letos učit fakt plavat, ne jen se plácat. Snahu má, ale odmítá ještě bez ničeho. 

Zatím jsem vyčetla, že nej by měl být ten textilní pásek s nasazovacími pěnovými prvky? Spolu třeba s destičkou v rukou, že by byl ochotný položit se na hladinu?

Dneska se snažil s pěnovou rybou, ale je mu to už malý, tak mu to brání v pohybu rukama.

Vůbec mi neva vyhodit za to peníze byť i jen na tyhle prázdniny, spíš bych ráda, aby se fakt naučil, nebo aspoň odvážil plavat jako plavat, ne se jen plácat v kruhu. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:14

O akom pásku hovoríte?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:30

letfenixazadaj do googlu plavecky pas.

žluťásekpas aj dosku pouzival starsi ked chodil s trenerom plavat, este je fajn ked ma plavecke okuliare. No ked sme prestali chodit, syn presiel zas uz len na psicka a nic viac sa ucit nechce.

Offline continuity
43649 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:43

žluťásek ten pás je určitě lepší, minimálně v tom, že nebrání dítěti se na tu vodu správně položit a nemůže z toho vypadnout, když mu to správně utáhneš.  

Ten kruh je blbý v tom, že se nejenom nic nenaučí, ale je to i dost nebezpečná pomůcka.

letfenixa 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:48

continuity to som ešte ani nevidela, ale je pravda, ze k vode nechodíme 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 16. července 2023 16:48

continuity jj, brýle máme, ty používá i teď s tou rybkou. Zatím mu nestačí jen destička, chce větší jistotu. Pásek snad pomůže.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. července 2023 17:02

continuity Naše trenérka na plavání taky doporučovala tenhle plavecký pás a varovala před nafukovacím kruhem. Zejména u moře.

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:08

continuity Ten pásek měli kluci taky, plus obyčejná křidélka. Pak jen pás. Je fakt dobrý v tom neomezování při pohybu.

Offline continuity
43649 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:18

Jimik s tím páskem se dítě normálně naučí plavat. Ona jim pak z toho vyndavala ty dílky, jak potřebovaly méně a méně pomoci.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:22

Segra pak ten pásek používala i pro plavce třeba do moře, kde byly trochu vlny. 

Offline continuity
43649 příspěvků moje polička 16. července 2023 17:23

Karja jj, to že dítě uplave spolehlivě 25 m v bazénu, ještě neznamená, že může samo do moře. 

Offline rasaNori
8881 příspěvků moje polička 16. července 2023 18:46

Starší se naučila teď super plavat v Bosně, malý dítě dá 4 tempa pod vodou, nadechne se a pokračuje...

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 16. července 2023 18:55

A ako zistím, akú veľkosť potrebuje ? Na mall majú že 850 mm, 1000 mm.

Offline monis
1614 příspěvků moje polička 16. července 2023 18:56

continuity jo ten kruh je nanic. Minulý víkend jsem v brouzdališti v přímém přenosu viděla topící se dítě v kruhu s hlavou pod vodou. Půl metru od něj stál bokem cizí chlap a v tom hluku si ani ničeho nevšiml. Dopadlo to dobře, ale odnesli jsme si z toho velké ponaučení....

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 16. července 2023 19:00

rasaNori Tak začínal plavat mladší, pod vodou a hlavu nahoru jen na nádech.