letfenixa povedala by som, že zkrátit to pôjde vždy.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek určitě pásek, s ním se učí plavat i v plaveckých školách. Nesklouzne mu, nepřekáží, "nekazí" styl. Ze začátku ho můžeš doplnit těmi rukávky, ale jestli bude mít K. trochu snahu, možná k tomu nebude potřebovat nic. Spolu s tou destičkou to bude taky fajn.
letfenixa já teď koupila synovi ten metrový s tím, že kdyžtak odeberu ty dílce.
Evaeva continuity ok, vzala som ten metrový.
Evaeva vzala bych pásek. Místo destičky se dá používat ta ryba ![]()
Prosim kto mate kura postel z ikea, ake tam mate matrace? My mame nejake strasne tenke a nie moc dobre (nikto tam zatial aj tak pravidelne nespi), chcem aspon jeden vymenit. Pride nam na par tyzdnov navsteva a hore bude spat dospely, nechcem aby si znicil chrbticu. V navode pisu vysku matraca max 12 cm, pocitam, ze je to kvoli vyske zabrany, aby dieta nevypadlo? Kde zohnat nizsi a dobry matrac (do ikei sa asi nedostanem). Tak aby sa vyspal aj dospely a zaroven nebol prilis vysoky, ked sa tam syn konecne raz prestahuje :))
A nemate nejaky triky na to plavani? Nejak nam to porad nejde. Dite da maximalne par temp prsa pod vodou, ale nadechnout se neumi. Dnes jsme byli na Lhote a do vody sel max po kotniky. Coz bych mela byt asi rada, ale na to nauceni to nejlepsi neni.
Jo a pridam tip na pomucku pro dospele. Poridili jsme plaveckou bojku a pozitek z plavani mi to znasobilo. Vubec nechapu, ze me to nenapadlo driv. Ja totiz taky nejsem uplne nebojacna a cervicek vzdy hlodal nez jsem nekam doplavala. Jen clovek musi prezit tech 5 vterin, nez s tim sviticim kramem dojde k vode:))
žluťásek ten plavací pás je super. Já ještě pořídila pásky na ruce. Chodili jsme s dětma plavat v rámci vyučování a spolehlivě je to nadneslo. Ty nafukovací rukávy mi přišly vždy takové, jak to říct, nemotorné? A ta vesta s rukávy z decathlonu byla děsná, pardon.

tv Jo o té vestě z dekace mi každý říkal, že ji nakonec nepoužívá.
Mrakoplas matrace mávajú v Jysk. A sú aj dobré, pokiaľ neberieš tie najlacnejšie. A mám dojem, že už im začal výpredaj.
Janulik03 tam som vcera bola pozriet, aj by som vybrala, no vysoke su(18 cm).
Mrakoplas ahha tak skoda.
Debata o přiznání výše platu byla moc zajímavá. už je pryč, tak jen podpořím v názorech MP Meri Zcela s tebou souhlasím a myslím, že je to cesta i k odstarnění nerovnosti platů.
Ad příbužní a děti. Příbuzní si ten obrázek o příjmech stejně udělají podle životního stylu. A když se zeptají, může člověk říct nejen příjmy, ale i ty výdaje. Stejně tak s dětma. Když už se zeptají na částku, tak jim říct i tu částku výdajů a vysvětlit to. Asi se nebude ptát nechápající batole. Zase na druhou stranu si myslím, že je právo každého odmítnout na takový dotaz odpovědět.
Gatita jakou tu bojku jste nakonec koupili? Díky
Gatita jakou tu bojku jste nakonec koupili? Díky
Rýchlosť nášho pohybu nezlepšila ani plastová motorka, ani odrazadlo, ani kolobezka, ani bicykel, pri tom všetko môžem ísť stále chôdzou. Ale na tom bicykli aspoň odveziem veci a dieťa ma pocit, že sa nenachodilo, lebo sedí!
Ale môj plán, že budeme do školy chodiť na bicykloch, skrtam, to psychicky nedám.
Batole sice pořád samo nechodí, ale už umí vylézt nahoru po skluzavce a pak se sklouznout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY