Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43650 příspěvků moje polička 16. července 2023 19:19

letfenixa povedala by som, že zkrátit to pôjde vždy. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2023 19:44

žluťásek určitě pásek, s ním se učí plavat i v plaveckých školách. Nesklouzne mu, nepřekáží, "nekazí" styl. Ze začátku ho můžeš doplnit těmi rukávky, ale jestli bude mít K. trochu snahu, možná k tomu nebude potřebovat nic. Spolu s tou destičkou to bude taky fajn. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2023 19:45

letfenixa já teď koupila synovi ten metrový s tím, že kdyžtak odeberu ty dílce.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 16. července 2023 19:58

Evaeva continuity ok, vzala som ten metrový.

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 16. července 2023 21:00

Evaeva vzala bych pásek. Místo destičky se dá používat ta ryba

Online Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2023 21:43

MPLee to bylo asi spíš pro žluťásek ale souhlasím. Nicméně jsem pochopila, že už tu desku mají. 

Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 16. července 2023 22:32

Evaeva jasně, promiň. mělo to být na žluťásek 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. července 2023 22:36

Prosim kto mate kura postel z ikea, ake tam mate matrace? My mame nejake strasne tenke a nie moc dobre (nikto tam zatial aj tak pravidelne nespi),  chcem aspon jeden vymenit. Pride nam na par tyzdnov navsteva a hore bude spat dospely, nechcem aby si znicil chrbticu. V navode pisu vysku matraca max 12 cm, pocitam, ze je to kvoli vyske zabrany, aby dieta nevypadlo? Kde zohnat nizsi a dobry matrac (do ikei sa asi nedostanem). Tak aby sa vyspal aj dospely a zaroven nebol prilis vysoky, ked sa tam syn konecne raz prestahuje :))

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 16. července 2023 23:18

A nemate nejaky triky na to plavani? Nejak nam to porad nejde. Dite da maximalne par temp prsa pod vodou, ale nadechnout se neumi. Dnes jsme byli na Lhote a do vody sel max po kotniky. Coz bych mela byt asi rada, ale na to nauceni to nejlepsi neni.

Jo a pridam tip na pomucku pro dospele. Poridili jsme plaveckou bojku a pozitek z plavani mi to znasobilo. Vubec nechapu, ze me to nenapadlo driv. Ja totiz taky nejsem uplne nebojacna a cervicek vzdy hlodal nez jsem nekam doplavala. Jen clovek musi prezit tech 5 vterin, nez s tim sviticim kramem dojde k vode:))

Online tv
4299 příspěvků moje polička 16. července 2023 23:33

žluťásek ten plavací pás je super. Já ještě pořídila pásky na ruce. Chodili jsme s dětma plavat v rámci vyučování a spolehlivě je to nadneslo. Ty nafukovací rukávy mi přišly vždy takové, jak to říct, nemotorné? A ta vesta s rukávy z decathlonu byla děsná, pardon.

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 16. července 2023 23:57

tv Jo o té vestě z dekace mi každý říkal, že ji nakonec nepoužívá. 

Offline Janulik03
20382 příspěvků moje polička 17. července 2023 06:39

Mrakoplas matrace mávajú v Jysk. A sú aj dobré, pokiaľ neberieš tie najlacnejšie. A mám dojem, že už im začal výpredaj.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. července 2023 07:40

Janulik03 tam som vcera bola pozriet, aj by som vybrala, no vysoke su(18 cm).

Offline Janulik03
20382 příspěvků moje polička 17. července 2023 08:26

Mrakoplas ahha tak skoda.

Offline notna
9538 příspěvků moje polička 17. července 2023 10:41

Debata o přiznání výše platu byla moc zajímavá. už je pryč, tak jen podpořím v názorech MP Meri Zcela s tebou souhlasím a myslím, že je to cesta i k odstarnění nerovnosti platů.

Ad příbužní a děti. Příbuzní si ten obrázek o příjmech stejně udělají podle životního stylu. A když se zeptají, může člověk říct nejen příjmy, ale i ty výdaje. Stejně tak s dětma. Když už se zeptají na částku, tak jim říct i tu částku výdajů a vysvětlit to. Asi se nebude ptát nechápající batole. Zase na druhou stranu si myslím, že je právo každého odmítnout na takový dotaz odpovědět.

Online bublifuk
příspěvků moje polička 17. července 2023 11:16

Gatita jakou tu bojku jste nakonec koupili? Díky

Online bublifuk
příspěvků moje polička 17. července 2023 11:16

Gatita jakou tu bojku jste nakonec koupili? Díky

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 17. července 2023 11:57

Rýchlosť nášho pohybu nezlepšila ani plastová motorka, ani odrazadlo, ani kolobezka, ani bicykel, pri tom všetko môžem ísť stále chôdzou. Ale na tom bicykli aspoň odveziem veci a dieťa ma pocit, že sa nenachodilo, lebo sedí!

Ale môj plán, že budeme do školy chodiť na bicykloch, skrtam, to psychicky nedám.

Offline Gatita
8704 příspěvků moje polička 17. července 2023 12:26

bublifuk z decathlonu, tu se suchym vakem.

Je to jina, nez mi radila Makara , ale prijde mi ok. Nijak to pri plavani netaha, a to jsem plavala v silnem vetru. 

Offline dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 17. července 2023 12:42

Batole sice pořád samo nechodí, ale už umí vylézt nahoru po skluzavce a pak se sklouznout.