continuity a nemohla bys být konkrétnější, kolik jim bylo? Naše jídelní stůl ke hře nepoužívá, tímhle způsobem nestaví, moc mě nenapada, na co by to šlo v našich podmínkách převést
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa spíš než jídelní stůl, tak bych zkusila malý, ve výšce konferenčního. Ale na auta to moc nebude, spíš na to stavění. A taky to vydrží akorát než si stoupne. Mně i kolikrát přišlo, že by se jim takový stolek hodil. Můžete rozřezat přebalovák![]()
Evaeva my stolek máme, kreslí si na něm, ale nijak atraktivni místo to pro ni zatím není
já se snazim zavést, ze nikdo nic nikomu nebude vytrhávat z ruky (snazim se to nedelat ani já ji)
ty budoucí věci jsou jasný, ze se o to budou muset z většiny podělit nebo používat společně
Potrefenáhusa já nevím, kde ten kreslící stolek máte, my v rohu, ten na hraní nevyužívali. Na ten hrací stolek mi přijde lepší dát ho do prostoru. Ale možná je to tím, že tak používají stolky ve školce. Občas si třeba dali něco na gauč..., přišlo mi, že by to užili (ale nemáme ho, potřebují i dost místa na koleje atd, takže není kam)
U nas to jeden cas vypadalo tak, ze starsi si nahazel hracky do ohradky pro mimino, vlezl tam a spokojene si kutil. Mimino lezlo kolem, lomcovalo za sprusle a řvalo do fialova, ze tam chce taky. Kdyz tam bylo, řvalo, ze chce ven za brachou, ktery samozrejme zdrhnul.
Potrefenáhusa tak mladší se definitivně rozpohybovala cca kolem těch 7 měsíců, (od roka už mi obě určitě chodily) a starší je o cca dva roky a dva měsíce starší. A tou dobou už to šlo. Ona si ráda stavěla a skladala všelijaké puzzle a to s miminkem za krkem opravdu nešlo.
Ja od mamy vím, že jsem před ségrou zdrhala do ohrádky. Taky rozdíl 2 roky a dva měsíce.
continuity hodně jde o to, co baví to starší dítě. U nás bohužel tyhle hry jako puzzle nikdy moc nefrčely. Doma to nevadí, ale v restauraci nebo na cestách bych to ocenila, velká krabice dupla není zrovna nejpraktičtější do kabelky ![]()
Evaeva no stavěla z Lega a kostek. Prostě jsme to nás přestěhovali na pohovku a pak už na velký stůl. Je fakt že my jsme na to drobné lego přecházely hodně brzo, rozhodně ji nebyly ještě čtyři. zrovna na to v Bille bývaly takové ty akce za body a fakt se to vyplatilo a ji to celkem šlo.
@continuity doma to bylo /je v pohodě, místa v pokoji na to mají dost, spíš že když je to jediná hračka, co ho baví (a v těch dvou to tak bylo), tak nemáš moc co brát sebou. Oni pořád preferují Duplo, ale sebou beru malé lego a staví si s tím.
Dávat si hotové stavby někam výš se starší naučil rychle. A mladší se zase rychle naučil ptát, co může zbořit (protože starší ječel jak blázen
)
Potřebuju vědět, jestli jsem příliš vztahovacna...tatínek děti mi dnes napsal, že děti neudělají ani jeden klik a co tedy v těch kroužcích dělají? Že on v jejich věku...
Jeden plavani a ping-pong. Druhý altetika pro MŠ- tedy různé hry, běhání atd. Posilování určitě ne. Děti mám 26 dnů v měsíci. On čtyři -dva víkendy. Myslím, že nemusím zdůrazňovat, že veškerý provoz je na mě -skola, školka, třídní schůzky, odvod do kroužků, nemoce veškeré!
Docela se mě to dotklo.
Edit. Pokud jsou zdraví a jsme spolu o víkendu, jdeme někam na výlet.
tvprosím tě, proč se tím vůbec zaobiras?
tv mám matnej dojem, že klik není vhodným cvikem pro malé děti.
Pokud (ti) to půjde, taky bych byla pro to hodit to za hlavu. Držím palce a přeju pevné nervy.
tv No, tak ať je kliky naučí on! Mimochodem, jsou ještě na kliky docela malí.
Potrefenáhusa U nás to začalo asi v půl roce, skončilo časem za několik let. Do toho půl roka bylo miminko super, ale jakmile začlo sahat na hračky, stalo se nepřítelem číslo jedna.
tvprosím tě, proč se tím vůbec zaobiras?
Vím, vím! Ale mě to prostě nějak naštvalo. ![]()
Mohučanka brrrděkuju. Jako já to hodím za hlavu. Ale už mi taky dva roky zpět bylo vyčteno, že nechodí do fotbalu. Trénink 2x týdne, musí se tam dojet, nemám auto..Co dva týdny vikend zápas, nějaké ty turnaje. Pardon, ale...![]()
A on v jejich letech.. chodil do krasobruslení, které z duše nenáviděl a tím pádem i nenáviděl svou matku, která ho do toho nutila.![]()
tv kašli na to. Zaprvé to vůbec není důležitá dovednost, navíc v jejich věku (mají pravdu výše, že jsou na to malí) a jestli jemu to důležité připadá, tak ať se posnaží a naučí je to. A docela by mě zajímalo, jestli nějaké řekněme šestileté dítě ten klik (technicky dobře) udělá.
tv tak pokud tatínek chce, aby chodili na fotbal, ať si to zařídí, ne? Ať jim to platí a vozí je na tréninky a zápasy...brání mu snad někdo? ![]()
Evaevavím! Jsem spokojená s tím, že jim zaplatim1-2 kroužky a o víkendech jsme spolu. Kdyz jsou zdraví, tak něco o víkendu podnikneme.![]()
SunEclipsetatínek bydlí 200 km daleko. Takže má reakce na tento požadavek byla...
I kdybychom žili spolu, z práce jezdil nejdříve o půl sedmé. O to víc mě to vždy naštve. Jakože bych to vše musela stejně osefovat sama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY