Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4299 příspěvků moje polička 18. července 2023 19:29

Se omlouvám, ale na chvilku...7a 10. Nechapu, kdy se to stalo.

Offline Jimik
příspěvků moje polička 18. července 2023 19:41

Volám žluťásek potřebovala bych poradit ohledně dětských knih. Neměla bys tip na klasické české pohádky, ale v angličtině? Přijedou nám na návštěvu anglicky hovořící 5 létá dvojčata s českými kořeny a říkala jsme si, ze by to mohl být dobrý dárek.

Online brrr
12391 příspěvků moje polička 18. července 2023 19:45

tv Kluci vypadají jako takoví správní šibalové. A teda z těch dortů museli být nadšení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 19:54

tv víš co, možná je mu i líto, že bydlí tak daleko a tím pádem na kroužky atd nemůže mít takový vliv. A ventiluje to takhle. Ty za to nemůžeš (asi nikdo za to nemůže), tak to zkus hodit za hlavu

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 18. července 2023 19:57
Reakce na brrr:

tv Kluci vypadají jako takoví správní šibalové. A teda z těch dortů museli být nadšení.

​Byli, vůbec to necekali. Jsou skveli. Bezudrzbovi. Asi jsem to tady kdysi psala, ten starší se narodil neschopné matce..a věděl proč. Nebrečel, nikdy!! jako fakt. Spal, kojil se, smál se pořád. Já poporodní deprese. Díky němu žijem všichni. A pořád je to Mirek Dušín. Od první třídy v podstatě funguje sám. Ten druhý skoro stejný,  ale cítím z něho trochu podsivku.tož ale tak celkově mám pocit, že je nám spolu fajn.

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 18. července 2023 20:02

" Chodíme každý deň niekde na výlet, že? Páči sa mi to!"

(Včerajší výlet bol odvoz a dovoz babky na MR v TN, ale mal zmrzlinu a zážitok- smykol sa na dlhej mokrej smykalke,  tak sme išli kúpi trenky a kraťasy:).

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 18. července 2023 20:03
Reakce na Evaeva:

tv víš co, možná je mu i líto, že bydlí tak daleko a tím pádem na kroužky atd nemůže mít takový vliv. A ventiluje to takhle. Ty za to nemůžeš (asi nikdo za to nemůže), tak to zkus hodit za hlavu

​To víš, že vím, že je mu to líto. Ale i tak asi nemá přehled, co všechno tohle obnáší. Ale prostě někdy mě to naštve..takové to "mělo by se". To se neboj, já to umím hodit za hlavu, akorát jsem měla potřebu se svěřit. A díky za tohle fórum, je mi líp.

Offline Pinot Noir
30048 příspěvků moje polička 18. července 2023 20:11

letfenixa no vždyť! Super výlet!

Jsme aktuálně na dovolené a zjistila jsem, že vůbec nedokážu odhadnout, co bude kluky bavit. Resp. u některé atrakce či aktivity zůstanou vlažní, i když jsem myslela, že budou nadšení, a naopak naučná expozice, nebo třeba úplná blbost typu klouzačky v hospodě, o kterých jsem myslela, že to jen tak přetrpí, je nadchne tak, že se nestačím divit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 20:15

tv jo, to je jasné, že tě to štve 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 20:20

Pinot Noir naučné expozice u nás taky frčí. Ale taky se někdy seknu a věc, která mi přišla jako tutovka, je úplně mine. Ono hodně záleží i na jejich aktuálním rozpoložení. 

My zvládáme míň výletů (z Prahy) než jsem si myslela, asi hlavně kvůli horku, to moc nedávám. Ale dneska jsme byli na hřišti, co máme asi tři zastávky metrem a nějakému klukovi tam líčili, že jsme na výletě (už tam byli asi po třetí tohle léto). Na zítra si vybrali koupání, tak jsem zvědavá, jak nám to takhle ve třech půjde.

Online Karja
44932 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:20

tvJá myslím, že ani jeden z mych 9letych synovců klik neudělá, myslím, že se to dnes nikde neučí a řekla bych, že ani mezi dětmi to není populární cvik (takovýto ,,hele podívej, kolik udělám kliku,, to nikdy nedělají, předvádějí jiné veci). Fotbal rozhodně není závoděníhodnej kroužek, chodí tam oba, zápasy snad každej víkend, musí je na ně někdo vozit, různé turnaje je to fakt furt něco. Kluky to baví a chtějí to, mají tam spoustu kamarádů a jsou v partě, rodičum to vozeni nevadí, různé se střídají nebo je vezou kamarádi, takže pro ně dobrý. Ale obecně jakoby z toho fotbalu nic není, tahle nízká úroveň se pak kope nějaká vesnická liga a jsou z toho akorát tak debilni úrazy typu, že tě nějakej neandrtálec zfauluje a máš půl roku berle. Pak to taky někdo kope pomalu do 45 let a hrozně moc to přidá rodinné harmonii tyhlety prokopaný neděle:-D. Ty kroužky co mají kluci jsou mnohem přínosnější!

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:28

Karja muj osmilety vnuk kliky umi, on doma cvici s tatou!

Online Karja
44932 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:33

Kokoska No právě, musí takhle cvičit s dospělými, nemyslím si, že by to pro mladší školní děti bylo zakomponované do běžných tréninku či TV.

Offline tv
4299 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:38

Karja mne by to nevadilo, tahle vesnicka liga. Ovšem, ať si to absoluje tatinek. Což by nikdy nedal..již jsem psala, doma o půl sedmé večer. Od října do dubna nemá čas, protože ma svůj koníček. A mně bude něco předhazovat...

Online Karja
44932 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:41

tv No presne, prostě to nemá smysl vůbec řešit, navíc když to kluci nějak nežerou.On prostě vůbec nemá přehled, kolik času a všeho prostě zabere starání se o děti. 

Online continuity
43651 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:43

tv no to je nádhera a ja dnes dítěti k 12 narozeninám objednala jahodový. 

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:47

tv chlapci aj torty sú super!

Online continuity
43651 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:50

Moje starší měla strašně silné ruce jako dítě na svoji vahu. Vůbec nevíme, kde k tomu prišla, ale udělala několik shybu a preruckovala několik metrů ( klidně 5) takového horizontalniho rebríku. Srala tím všechny kluky v partě. Ale už o to prišla. A to se teď objektivně hýbe podstatně víc.

Podle mě jsou to všechno kraviny, hlavně aby byly pohybově trochu způsobilý a z každého pádu nebyl hned úraz. 

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 18. července 2023 21:52

Pinot Noir 

My dnes vzaly děcka na letní festival stavebnic (a her) a takovou bombu jsem nečekala. Byli jsme tam hodinu a půl dopoledne a stejnou dobu odpoledne, čtyři exempláře se chystám pořídit domů (postupně), vstupné vyšlo na 80 korun na osobu a dá se odtamtud odejít a zase se vrátit, budova příjemně klimatizovaná, bylo tam jen pár lidí, ty věci jsou pro všechny věkové kategorie, fakt od ročních batolat po dospělé... Takže pokud někdo jste/budete ve Zlíně a okolí, rozhodně si tam zajděte!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. července 2023 21:52

continuity to měla ta větší ségra takové ruce, ve dvou letech šplhala na tyči jen pomocí rukou. Taky jí to nevydrželo.